Sa portfeljom od 10 do 20 tis EUR šišam Plavog oko pet puta po broju transakcija.Dnevno prosječno 5,ali kao kokošar sa malim iznosima.Ja ukradem pokoje jaje,ali me pokoji put đava
natenta da se previše izložim prevelikom riziku kao u DKVS i ELPR.
Plavi je zvijezda foruma.Bio i ostao.Nije beskrupulozni druker,već argumentirano lobira za svoje dionice,a pokoji put se nepotrebno izlaže kada piše o nekim dionicama realno,a to neki shvaćaju kao da ima nešto protiv npr.Hidre,Viadukta,Vupika/tu sam ga opra/.Plavi je korektan,rekao bih čak pošten igrač i treba ga slijediti.I on je u trendu.
Tko piše protiv plavoga?
Plavi tvrdi da ulaže na osnovu fundamentalnih pokazatelja, a TA je izmišljotina za naivne.
Sve što je napisao u posljednjih par postova, govori da je on jedan od većih "naivaca", iako svim silama želi uvjeriti u suprotno.
Ovdje nitko ništa ne govori samo filozofira, ili onako ako će biti, bit će, a ako ne neće biti. Ili, ako će se pojaviti bit će, a ako ne neće biti.
Ovdje nitko ništa ne govori samo filozofira, ili onako ako će biti, bit će, a ako ne neće biti. Ili, ako će se pojaviti bit će, a ako ne neće biti.
[lol]
Pa i nije baš tako. Recimo, kad plavi druka ingru, ona odradi up.
Plavi druka lkpc, i ona odradi up.
Ali kad ti drukaš, obično bude kontra. Samo treba pažljivo čitati, i brzo razlučiš koga treba slijediti, kao i protiv čijih komentara igrati.
@valentine
Da dobro procitate moje poruke videli bi da sam pisao o tome sto ja smatram kao kratkorocan pogled/cilj kao i dugorocan cilj.
Kada sam pisao o padu je dugo vremena proslo, prije nego se je svahtilo da je … pad.
* The voice of Croman…right or wrong …time will tell ! [cool]
@valentine
Da dobro procitate moje poruke videli bi da sam pisao o tome sto ja smatram kao kratkorocan pogled/cilj kao i dugorocan cilj.
Kada sam pisao o padu je dugo vremena proslo, prije nego se je svahtilo da je … pad.
[/quote]
Ja sam kupio neke dionice na vrhuncu i postao dugoročan. Sad čekam da se vrate na staro i čekat ću 1 godinu, 2,3 ili 5. ili više. Vjerovatno će jednom ako ne odu u stečaj i doći na svoje. Tad ću reći vidite da sam pogodio, dugo je vremena prošlo ali sam pogodio.
[lol]
Pa i nije baš tako. Recimo, kad plavi druka ingru, ona odradi up.
Plavi druka lkpc, i ona odradi up.
Ali kad ti drukaš, obično bude kontra. Samo treba pažljivo čitati, i brzo razlučiš koga treba slijediti, kao i protiv čijih komentara igrati.
[/quote]
primjetio sam da kada o dionici-cama pišu plavi,guvernor,geronimo dionice jedno vrijeme rastu a poslije padaju.znanje ili sreća ? nećeš valjda reći da oni upravljaju tržištem ( određuju rast ili pad pojedinih dionica) pisanjem na forumu ?
Ja sam kupio neke dionice na vrhuncu i postao dugoročan. Sad čekam da se vrate na staro i čekat ću 1 godinu, 2,3 ili 5. ili više. Vjerovatno će jednom ako ne odu u stečaj i doći na svoje. Tad ću reći vidite da sam pogodio, dugo je vremena prošlo ali sam pogodio.
1 pogledaj graf Crobexa:sve do 2007 je bio Rast za taj Index (ca 9 godina rasta)
2 princip : ne "ozeni" se za dionicu …je vrlo pametan
3 pad od 2007 godine (od ca 5500 do ca 1250) je dovoljan za razumjeti ono napisano pod tocku 2
Croman vam je najavljivao pad od 5400 na dole
4 jedan predah je bio kad se kod "dna" 1250 dala mogucnost za zaradu (od 1250 do 2300)
Croman je najvaljivao dno(crobex 1250) i posle toga govorio o rastu Crobexa
5 Pitanje je : dali dugorcno ima jos moguceg veceg pada?
Ko cita moje poruke zna koje misljenje ja imam o tome
Zakljucak: nije pametno se "ozeniti sa svojom vrednosnicom/dionicom
in and out = pauza
6. croman je pisao da je dno za ingru 33kn.
7. croman nema pojma kud će tržište
8. croman govori o sebi u trečem licu…..to nedobro [lol]
1 pogledaj graf Crobexa:sve do 2007 je bio Rast za taj Index (ca 9 godina rasta)
2 princip : ne "ozeni" se za dionicu …je vrlo pametan
3 pad od 2007 godine (od ca 5500 do ca 1250) je dovoljan za razumjeti ono napisano pod tocku 2
Croman vam je najavljivao pad od 5400 na dole
4 jedan predah je bio kad se kod "dna" 1250 dala mogucnost za zaradu (od 1250 do 2300)
Croman je najvaljivao dno(crobex 1250) i posle toga govorio o rastu Crobexa
5 Pitanje je : dali dugorcno ima jos moguceg veceg pada?
Ko cita moje poruke zna koje misljenje ja imam o tome
Zakljucak: nije pametno se "ozeniti sa svojom vrednosnicom/dionicom
in and out = pauza
[/quote]
Slažem se da nije ispalo pametno, ali u 12 rundi me nitko nemože dobit, a moj meč je ugovoren u 12 rundi. U borbi na 3 runde uvijek može uletiti lucky punch (i uletio je) ali u 12 rundi me nitko nemože dobit
@valentine
[/quote]
[/quote]
iste te da dokupis na dnu si nesto napravio….taman uprosjecis ulaz na cca pola….a to nije malo….skratis nekoliko godina cekanja….izgleda da ce s imat priliku….nemoj je je propustit….
@valentine
[/quote]
[/quote]
iste te da dokupis na dnu si nesto napravio….taman uprosjecis ulaz na cca pola….a to nije malo….skratis nekoliko godina cekanja….izgleda da ce s imat priliku….nemoj je je propustit….
[/quote]
Ma kupovao sam ja dosta i na 1400 nemam ja loš prosjek skoro sam na svom, ali nisam izaša na 2300 a sad mi se neda izlazit, čekam do daljnjeg
LORIS, nakon što je HANFA počela sa prećenjem rada SVIH registriranih računa-
SADA ĆE UĆI U TRAG … POVEZANIH DRUŠTAVA I PRIVATNIH OSOBA.
Brokerske kuće vode TAJNE portfelje na razne načine…a najčešće na IME I PREZIME svojih
najbližih rođaka / MUŽ- ŽENA- DJECA, MAME- TATE….slično…
Takodjer, svako brokersko društvo i fond- IMA ODLUKE I DOGOVORENI KODEKS PONAŠANJA
I RADA privatnih računa svojih DJELATNIKA…
Neki dozvoljavaju paralelan rad …na radnom mjestu , a neki ne dopuštaju …
Što kaže zakon o ZLOUPORABI takvih računa- putem kojih brokeri i njihovi djelatnici
RADE NA TRŽIŠTU i mahom upravljaju cijenama i indexom..?
Jer, u slučaju bilo kakvog organiziranog kriminala … POVEZANI RAČUNI NA TAKAV NAČIN, moraju
biti raskrinkani.