Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega Vi umjesto da izbjegavate te konflikne situacuje koje su po nekad neminovne Vi ih generirate. Ja u opće nikad nisam sporio vaše znanje o TA ali to opet nije razlog da se postavljate sa visoka i držite predavanja široj javnosti. Ovo je posao za individualce i nitko pretjerano ne uvažava ničiji autoritet. Svatko tko se je pokušao postaviti kao neki autoritet na kraju je zbog bezbrojnih svađa i svađica odustao. Ljudima se po nekad priča i o drugim stvarima osim o TA i fundamentima a kad požele razgovor o tome svrate na tu temu i riješena stvar.

bravo stari ma meni smeta kad netko ne zna pročitati i šalu kad nešto napišeš i komentirš

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Kolega Vi umjesto da izbjegavate te konflikne situacuje koje su po nekad neminovne Vi ih generirate. Ja u opće nikad nisam sporio vaše znanje o TA ali to opet nije razlog da se postavljate sa visoka i držite predavanja široj javnosti. Ovo je posao za individualce i nitko pretjerano ne uvažava ničiji autoritet. Svatko tko se je pokušao postaviti kao neki autoritet na kraju je zbog bezbrojnih svađa i svađica odustao. Ljudima se po nekad priča i o drugim stvarima osim o TA i fundamentima a kad požele razgovor o tome svrate na tu temu i riješena stvar.

Lijepo vrijemu u Svedskoj….je ovo bolja tema?

pozdrav [lol]

Verdi izvinjavam se …vidim da se trebam preselit na …bez censure hehe

@croman

kolega jedan graf od atpl dobro bi dosao. kolegica miami i ja bili bi Vam zahvlani. [embarass]

a ovako nema niš od crobija do pred zatvaranje u điru su margarirani pozivi ili pučki prevedeno neko bere maslo dok netko plače

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Deficit u pola godine dosegao 89,4 % planiranog za cijelu 2010.

http://seebiz.eu/hr/makroekonomija/moze-li-gore%3f-deficit-u-pola-godine-dosegao-89%2c4-%25-planiranog-za-cijelu-2010.,83847.html

E.. danas bi mogli malo gore, iak je previše palo zadnjih dana, pa će si mnogi razmišljati da naprave ulaz.
Mogli bi danas ulaziti oni koji su prodavali prekjučer i prekprekjučer, kao i oni koji su već dulje u cashu.

Danas i važan makroekonomski podatak dolazi, budete vidjeli, ako bude dobar, da bi mogli i neki od tehničara kupovati po toj vijesti, bez obzira što oni trguju po svojim grafićima.
Ali imajte na umu da su dva razloga zašto netko piše o " tehničkoj analizi ".
Prvi je vlastita naivnost, a drugi je navlačenje ostalih na kupovinu / prodaju dionica, ovisno kako njima odgovara.

lp

P.S. Na LKPC će danas vjerojatno biti pomanjkanje aska, ako budemo sa indexom u plusu, jer se nećemo usuditi više staviti ask da pritišćemo, mogli bi ostati bez njega, ne?

Ja imam 12 godina iskustva od razlicitih burza/foruma.Mogu kazati da fundamentalci su oni koji su (kao grupa) najmanje sposobni predvidjeti razvitak indexa ili cijena dionica.
Oni pisu ali pitaj ih dali su na primjer izasli na vrijeme u ovom padau ili na primjer pad 2007/2008.
vecina nisu posto nisu znali.Mnogo "tehnicara" su znali i cinili prave poteze.

thats all for to day

[/quote]

Croaman kao prvo ne baljezgaj, s oproštenjem.
Drugo, da li si se ti to opet vratio po 26. puta, nakon što si otišao 26. put.

Ćuj, kad dođem doma stavit ću jedan grafić da malo prokomentiraš, dobro?
A onda da vidimo koliko su loši ovi fundamentalci u ulaganjima.

Tako ti nazivaš sve koji ne radi po tehničkoj analizi, jer jedino što znaš, a da nije tehnička analiza je fundamentalna analiza.

lp
[/quote]
Neznam koliko si skolovan ,ni ko si ( i mene ne briga) ali odgovori na text koji pisem a ne kako papagaj samo o jednoj stvari.
Procitaj prijasnju poruku…pa ako smatras da si ti u toj kategoriji? onda je to tvoja stvar.

Ima uvjek iznimka? (exceptions)

hej å ho…
[/quote]

Dobro u 11. mjesecu bi trebao na Wall streat, pa ću napraviti anketu koliko je fundamentalaca a koliko tehničara predvidjelo pad. [lol]

Papagaj si ti koji si već 26. puta odlazio i vraćao se na forum.

lp
[/quote]

Pise se : Wall Street

Znaci ti ces u wall street? i sto sa time…hehe
[/quote]

Izvinuo sam ti se do poda za ovu gramatičku grešku.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Deficit u pola godine dosegao 89,4 % planiranog za cijelu 2010.

http://seebiz.eu/hr/makroekonomija/moze-li-gore%3f-deficit-u-pola-godine-dosegao-89%2c4-%25-planiranog-za-cijelu-2010.,83847.html

dobro jutro

Ministarstvo financija: Brodogradnja nije tempirana bomba proračuna

ZAGREB – "U završnoj smo fazi privatizacije brodogradilišta i vidjet ćemo kako će to završiti", tvrdi visoki izvor Ministarstva financija pojašnjavajući da nije točno da brodogradnja predstavlja potencijalnu bombu u borbi za održanje državnih financija stabilnima.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/ministarstvo-financija-brodogradnja-nije-tempirana-bomba-proracuna,83849.html

nuklearna

Socijalni partneri nakon sastanka složili su se da treba nastaviti rad Gospodarsko-socijalnog vijeća, ali sindikalna strana traži izmjene i redefiniranje načina suradnje te Ureda za socijalno partnerstvo.

http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/kalmeta-gsv-nastavlja-s-radom-cim-se-dogovore-%27detalji%27,83867.html

Osvrt na 2009, 02.07.2010.

CROBI -2,09, 1.783,80, 40 MILJA PROMET

AMERI -2,5, SJEDINJENE EVROPSKE BURZE -3,5 %

ps Krivac, striček Kanader

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Pošto sam pasivan promatrač na burzi , divim se stalnim i aktivnim članovima foruma…/ ima nade
za nas/.
Podijelili smo plaće, rezimirali godišnje odmore..zacrtali neke skore planove za budućnost i to je to!

Vidimo se ….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close