U izvještaju jednog uglednog londonskog ekonomskog instituta napominje se da će dogovor o prepolovljavanju proračunskih deficita u naredne tri godine dovesti do smanjenja globalne potražnje, što će izazvati novu recesiju i veliki gubitak u državnim blagajnama zbog manjih prihoda od poreza.
Stručnjaci, osim toga, ističu da bi se globalni bankarski sustav, prije svega u Europi, i globalna ekonomija vrlo brzo mogli naći na rubu ponora.
Moramo biti spremni na stvari koje se trenutno čine potpuno nezamislive, stav je nekih uglednih analitičara koji navodi Guardian.
///
gornje je copy&paste s jutrošnje stranice seebiz portala – prijevod članka objavljenog u guardianu povodom sastanka čelnika G-20 …
uporedo, opetovano gledam snimak jedne emisije na rubu znanosti, gdje je Krešo ugostio Davida Ikea … taj "luđak", ma što mislili o njemu iznosi tehnički morbidnu, ali ne nezamislivu (!?) analizu o pozadini sadašnje krize i nagovještaj nove – još jače … s idejom da je sve kreirano od strane nevidljivih financijskih lobija koji u procesu globalizacije žele i hoće preuzeti kontrolu nad globalnim resursima, kontrolom rađanja (depopulacije) i konačno nad svjetskim financijama – nametanjem potrebe za uvođenjem svjetske banke – kao modelom koji jedini može "izvući" svijet iz problema …
kolege, dečki, cure … stvari su moguće … pozivam na kvalitetniju raspravu na ovim stranicama. što misle brokeri-junoše po bankarskim i inim kancelarijama?
pozz ajednici
CROBEX 1.898,77 -1,26%
Gdi je zavrsetak pada ?
Gdi je zavrsetak pada ?
[/quote]
uz sva ona vrijeđanja i nekulturu koju su iskazali prema tebi, sada još ocekuju da im kazes gdje je kraj?
Ja im ne bih ništa rekao [thumbsup]
Gdi je zavrsetak pada ?
[/quote]
uz sva ona vrijeđanja i nekulturu koju su iskazali prema tebi, sada još ocekuju da im kazes gdje je kraj?
Ja im ne bih ništa rekao [thumbsup]
[/quote]
Kolega Vi ste nekome nekakav advokat ili šta?
Odgovor je jasan. izlaz iz ht i ulaz u nešto drugo što je palo više. Ja si sa indexima glavu ne razbijam već sa dionicama.
Odgovor je jasan. izlaz iz ht i ulaz u nešto drugo što je palo više. Ja si sa indexima glavu ne razbijam već sa dionicama
.
[/quote]
kolega verdi
samo dajte i samo naprijed..
Cuvajte se krvavih ruku od noževa što padaju…
P.s ja svoju glavu ne razbijam nicim, ne znam sto vam je glava kriva
pps hrvatska rijec za advokat je odvjetnik
je zato me i preskakuju na bidu. dekoncentrira me sad besplodna rasprava. vrijeme je za akciju. drugom prilikom..
je zato me i preskakuju na bidu. dekoncentrira me sad besplodna rasprava. vrijeme je za akciju. drugom prilikom..
Ako ste na pravom mjestu, nemate razloga preskakivati druge, ako znate cilj, stanete se tu i cijena ce doci k vama
Odgovor je jasan. izlaz iz ht i ulaz u nešto drugo što je palo više. Ja si sa indexima glavu ne razbijam već sa dionicama
.
[/quote]
kolega verdi
samo dajte i samo naprijed..
Cuvajte se krvavih ruku od noževa što padaju…
P.s ja svoju glavu ne razbijam nicim, ne znam sto vam je glava kriva
pps hrvatska rijec za advokat je odvjetnik
[/quote]
Barba KANE je samo jednom lovio noževe što padaju. I naučio zauvijek. Boli još i danas. I to jako.