Kolega Ferencha, uzela sam Vašu rečenicu , tek sad vidim , isprika.
Velika, VELIKA nervoza investitora. Ogroman pritisak na pojedince.Što se događa ?
Pad cijena – a nema novaca za ulaziti ? Premale količine na prodaji..Preveliki nagli pad..
iscrpljen kapital na preranoj kupnji…? Gdje je nastao problem ove groznice i nezadovoljstva?
Malih više gotovo da i nema….brokeri i manji fondovi …na simuliranim uzletima ponešto su i prije zaradili, a sad …? Jedni druge varaju….omalovažavaju i ako im damo pištolje -poubijat će se..
Ja čekam intervenciju mirovinaca…kad će biti , vidjet ćemo.
samo čekaj kolegice, mirovinci intervenirali u obveznice, nisu blesavi da nasukanim brokerima i manjim fondovima daju dobar izlaz [bye]
samo čekaj kolegice, mirovinci intervenirali u obveznice, nisu blesavi da nasukanim brokerima i manjim fondovima daju dobar izlaz [bye]
jes [thumbsup] i dinkec se opametio…..stotka ….bagra ce i te kako jeftino prodavati…..vidim da pucaju po šavu ne pomaze kukanje ….trest cete vi po budu i te kako….ali 30 tak % nize ,tu vas cekam…..
jes [thumbsup] i dinkec se opametio…..stotka ….bagra ce i te kako jeftino prodavati…..vidim da pucaju po šavu ne pomaze kukanje ….trest cete vi po budu i te kako….ali 30 tak % nize ,tu vas cekam…..
[/quote]
[lol]
A sa čime vi čekate kolega?
Ima li kakav GAP na vidiku?
Johny007@ ne plagiraj moje fore….nastoj bit originalan…..minus na racunu ti je pomutio mozak……
sad ce crobi up up…..na milju prometa [lol] [lol] [lol] pa ces i ti moc na ljetovanje [rolleyes]
Nove cijene burzovnih usluga..?
Kakve su u odnosu na prijašnje? Više, niže…meni se to sve čini jako visoko i skupo…iz izloženog
vidim da je i Hanfa zabrinuta za svoje financije..i financije ZSE.
HDZ-ova KLEPTOKRACIJA uništila je u 15 godina državu koju smo stvorili nakon tisuću godina borbe! [angry]
Danas opet dolje, naravno.
Osim ovih smeća koja stalno padaju, danas bi mogle pasti i dobre dionice, recimo Luka Ploče, ne može sve padati danima a Luka Ploče stagnirati.
Ima puno plašljivih ručica koje tako razmišljaju, i zato… bolje biti prvi nego zadnji.
[wink]
lp
Evo plavi otvoreno zove na rasprodaju dionica…, zato ljudi navalite…,
Vani se sprema lijep crvenkasti dan.., tobogančić od 1-2%.., pa zato kad već ne pratimo u rastu, onda da se više ne čudimo (zašto svi rastu, a mi padamo) pa da i mi zdušno popratimo ovo crvenilo sa malo većim rumenilom i shodno tome većim prometom…
A…, mogli bi (isto tako kako padamo bez ikakvog razuma i jačeg povoda) danas se malko zazeleniti.., iako nema nekog jakog razloga onda bar iz prkosa…ili…
http://www.poslovni.hr/vijesti/maloprodaja-se-oporavlja-odlijepili-smo-se-od-dna-151298.aspx
…, a vjerojatno će se oporavljati sve do kraja sezone jer će ipak turizam dati svog obola….
na ovoj burzi nema plašljivih ručica..već am o ima fond menađerčića koji moraju kupovat i prodavat,,jer im je to u opisu posla…
da ht prekosutra vrijedi 10 kuna oni bi trgovali ko ludi s njim
Danas opet dolje, naravno.
Osim ovih smeća koja stalno padaju, danas bi mogle pasti i dobre dionice, recimo Luka Ploče, ne može sve padati danima a Luka Ploče stagnirati.
Ima puno plašljivih ručica koje tako razmišljaju, i zato… bolje biti prvi nego zadnji.
[wink]
lp
nema nikakvog razloga za paniku, treba smireno ispisati prodajni nalog, sačekati 30 sekundi prije otvaranja i stisnuti tipku "provedi" [thumbsup]
hodor@ a kome ces prodati….kad nema kupnje [tongue]