Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/povijesni-uspjeh-sindikati-imaju-najmanje-720-tisuca-potpisa-za-raspisivanje-referenduma/498150.aspx
Skupili ovi toga dovoljno da se i novi izbori raspišu. Ajmo sad ili rebalans ili izbori.

who dares, wins

bože daj nam snage

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

nije tako lose, a da nemoze jos gore…ma ne sekirajte se izgleda da nas majstori vracaju na pozitivnu 0….

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

HT, INA, KOEI, drze groby, inace smo u slobodnom padu nekak mi se cidi, pitanje je kakvi na sve problemi cekaju i do kolko moremo potegnuti, 1700, 1500?

nije tako lose, a da nemoze jos gore…ma ne sekirajte se izgleda da nas majstori vracaju na pozitivnu 0….

Kakva je to pokvarena igra i koliko sile, zapravo koordinacije ovih režisera treba da bi se ovakvo stanje unazad tjedan dana održavalo…

Pa nije moguće ili pak nije logički realno da se 3-4 dionice i to najtrgovanije pumpaju u plus, a ostalo srokava bez imalo stida…, i time se mažu oči svima i prikazuje se slika da smo brate mili pa skoro u plusu…, zar "nadležni" u ovom slučaju ne mogu reagirati i učiniti nešto….

Do sada je bilo pravilo da se najlikvidnije najlakše i unovčavaju kad je već ovakva "panika" i da imaju najveću težinu u stvarnom padu…, sada je suprotno…., "nelikvidne" rone na mizernim prometima…

Koji je cilj ovog igrokaza na ZSE..!???…., jer ovako što još nisam imao prilike vidjeti…

lkri je eksplodirala danas ,a izgleda i narednih mjesec dana

lkri je eksplodirala danas ,a izgleda i narednih mjesec dana

koje ti gluposti pišeš, i to se ponavljaš svaka 2 mjeseca isto

Sve što pišem moje je osobno mišljenje, a ne savjet za K/P dionica!

mislim da nisu gluposti ,+11,07%

crobex u predprazničnom raspoloženju + 0,03 % [rolleyes]

a tako je bilo sa LKRI i pred cca mjesec, dva, sličan članak, odletila od cca 160 do nekih 210-220, pa kad je prošla euforija opet na 170,, sad će jopet malko gore, a kad se krene nešto ozbiljnije u pregovore i modernizaciju, valjda će se i to osjetiti na njenoj cijeni malo dugoročnije,

Imam dojam da smo ispod mulja i grebemo po dnu…, sad je sve u milosti "svevišnjih".., mali očito nemaju interesa prodavati u bescjenje…, no to "bescjenje" je stvarno relativan pojam… i nije stvar koja se može kontrolirati, bar ne od strane "malih"….

Ehh.., bar je kiša stala…., a kad će nas sunce "ugrijati"…

koji mali [shocked]
na zse više nema malih, njih je ošišalo i očeralo 08. i 09 [undecid]
ostali su samo trejderi sa debelim minusom i tu i tamo koji Oif, a svi jedva čekaju + nekoliko% za šalji dalje [bye]

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

Danas nisam niti pogledala stanje portfelja….stiče se dojam da širim negativnu energiju, a ja samo
čekam da se stanje na burzi sredi- i da pokažemo tko je sposobniji za zaradu…
Još uvijek jedni gađaju s praćkama a drugi sa skupom optikom..!

NOVČANICI SU ZATVORENI.

Znači, standardizirana optika svima! Kraj priče. Cromane…umjesto Švedske i Hrvatske..idemo na kavu u Pariz…… tamo ćemo na miru razmotriti aspekte i problematiku ZSE…ako ima potrebe za tim..o.k.?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

James….! Sami radite po Programima kako hoćete ili Vam ih proda netko po direktivi Hanfe.
Pa reci mi…! Vidiš da ne kužim..!?
Kako je mogao HZZO svima uvaliti Programe za sinhroniziran rad u Hrvatskoj… zašto ih ne bi
uvalili Vama , da imate svi iste kontrole i uvjete za natjecanje …najbržiprst.

Pa , jel sramota to razjasniti JAVNO….Nitko neće?

zašto ulažeš na lopovskom tržištu?
ja nikad ne bi uložio 1kn na takvom tržištu.

New Report

Close