Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sutra bargain hunting,laganini na bid,volumen kod Jenkija je kao kod nas [lol]

..Tjedan..kad su poslodavci na radnim mjestima..djelatnici na godišnjem…!?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Sutra bargain hunting,laganini na bid,volumen kod Jenkija je kao kod nas [lol]

na bid?? pa tko je lud gurati se na bid kad je jasno da crobex mora jače potonuti ,tamo do 1500 bodova ?! čuvajte peneze deca, ostat ćete inače i bez gaća.
do kraja godine slijedi rasprodaja dionica za preživljavanje (hrana, režije….), pa kad više ne bude kupaca dionica, onda treba uletiti i kupovati od ovhi koji "znalački" kupuju sada [thumbsup]

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

mislim da će ipak biti obrnuto

Obzirom da sam 60% u dionicama to bi mi odgovaralo, samo nam daj objasni na temelju čega to zaključuješ? Kad je svijet vani rastao 9 dana za redom, mi smo padali, a sad očekuješ da kad oni padaju mi ćemo iz nekog nepoznatog razloga odjednom početi rasti jer će netko mahnito početi kupovati na ZSE? Tko i zašto? [undecid]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

MMF: Hrvatska vješto plovi kroz krizuAutor/izvor: SEEbiz
WASHINGTON – Međunarodni monetarni fond (MMF) u utorak je pohvalio hrvatske vlasti za "vještu navigaciju gospodarstvom kroz globalnu financijsku i gospodarsku krizu", te pozdravio provedbu reformi u okviru vladinog programa gospodarskog oporavka, ocijenivši da će one učvrstiti povjerenje tržišta i pomoći Hrvatskoj da ojačana uđe u Europsku uniju.
http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/mmf-hrvatska-vjesto-plovi-kroz-krizu,82643.html

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Ćemo ljosnuti konačano ispod 1930 bodova pa da odemo na 1600 kako svi analitičari predviđaju? Ne treba nam još puno, bod ili 2….

Ćemo ljosnuti konačano ispod 1930 bodova pa da odemo na 1600 kako svi analitičari predviđaju? Ne treba nam još puno, bod ili 2….

Koji to svi analitičari predviđaju?

who dares, wins

Opet sam ostao u dionicama do grla. Ebiga, nije lako izaći s iole većim kapitalom, osim na HT-u. Nema druge nego čekati, i lagano nadokupljivati. Koliko ćemo još duboko roniti nemam pojma. Ali svaki višak lagano upucavam unutra. Ne nastojim pogoditi dno dna. Osobno ne vjerujem da ćemo u neku kataklizmu tipa crobi 1500. Ne znam kome ozbiljnom to odgovara. A s obzirom na malu likvidnost, nije teško braniti ove razine.

Nije mi bistro, kako ovi majstori – profesionalci zarade za plaću.

Mali ulagači ipak samo prate situaciju. A FM svih vrsta usmjeravaju tržište.

E sad da će oni dozvoliti da se toliko srozamo, ne vjerujem.

Pozzz

i sretno svima.

ps
Ljeto nam se vratilo

pa svi "analitičari" s foruma koji su u cash-u…

[/quote]

pa svi "analitičari" s foruma koji su u cash-u…

[/quote]
[/quote]
Tak da. [lol]
Vidite i sami da se baš ništa ne dešava. Kakve analize kakvi bakrači, čeka se jedna jedina politička odluka da se stvari pomaknu sa mrtve točke. Ovaj mjesec možemo prekrižiti komotno no šta nam nosi idući, a pogotovo kolovoz to još nitko ne zna. Mislim si da neće biti dosadno jer je situacija napeta. Kradeze će morati krenuti u neku protofanzivu sa boljim vijestima jerbo im je rejting u totalnoj banani. Ili izbori…

who dares, wins

Obzirom da sam 60% u dionicama to bi mi odgovaralo, samo nam daj objasni na temelju čega to zaključuješ? Kad je svijet vani rastao 9 dana za redom, mi smo padali, a sad očekuješ da kad oni padaju mi ćemo iz nekog nepoznatog razloga odjednom početi rasti jer će netko mahnito početi kupovati na ZSE? Tko i zašto? [undecid]
[/quote]

ma pusti ga , anricom se opet našao na krivoj strani barikade i ostao u dionicama [lol]

sve što pišem moje je mišljenje te se ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

New Report

Close