Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa ne znam šta ste očekivali od trgovine ovaj tjedan, vidi se da su svi na godišnjem.

Ma nikad nisu svi na godišnjem i još po ovakvom vremenu mogu jedino na skijanje. Nešto drugo je tu u pitanju.
[/quote]

da, bit će da sav brutalni kapital kupuje u aziji i europi, a kasnije će i u ameriku.
a kad ih tamo ošišaju onda će se vratiti podvijena repa i čeprkati po grobiju!
[/quote]
Mi čekamo da Jaca objavi da je kriza prošla (ona koju kradeze nije ni uočio) i da se može krenuti u predizborno pumpanje. Dan izbora minus 6 mjeseci je dan starta.

who dares, wins

kad svi misle isto nije dobro odma triba kontrirati

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

http://www.nacional.hr/clanak/85877/nacional-sanader-se-zeli-vratiti-s-novom-strankom
Možda nam se vrati dr. Ivo da rasturi ove ostatke ostatka kradezeja. Sad kad nas kreneee [lol]

who dares, wins

nego dečki nije ovo dobro dax je opet dotaknuo dvostruki vrh a nisu daleko ni drugi sve u svemu oni su iznad sma 200 a mi jašemo rafting kanjona cetine ,,,ne daj bože da nas spašava 112 .94 oli ti gss

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Naši banditi na ZSE jedini će odradit W recesiju u cjelom Svijetu

Jadno li smo mi TK , kad jednom transakcijom povecas ili smanjis trzisnu vrijednost pojedinih firmi i sad nek mi netko kaze kako se ne manipulira sa nasim TK !!!!!!!

POGLEDAJTE PRIMJER -KSST i AMDN [bye]

JA NE ZNAM ŠTA SE VI JADATE ZAR NE VIDITE DA SE UDUPLAO RAST CROBEXA SKORO 100% SA O,19 NA O,37% ,,,OTKUD TAKAV PESIMIZAM U VAS JOŠ AKO SKOČI NA 0,60% VESELJI NEČE BITI KRAJA TO JE SKORO 200% OD POČETKA TRGOVANJA…ALI AKO KOJIM SLUČAJEM BUDE 1,20% NEVJEROJATNI RAST CIRKA 400%% ODOH TOČATI NOGE I U PENZIJU

Jadno li smo mi TK , kad jednom transakcijom povecas ili smanjis trzisnu vrijednost pojedinih firmi i sad nek mi netko kaze kako se ne manipulira sa nasim TK !!!!!!!

POGLEDAJTE PRIMJER -KSST i AMDN [bye]

Kolega, što se čudite?
Pa pogledajte na topicu "Najrizičnija dionica, ali potencijalno najveća zarada idući tjedan"……
korisnik "sintagma" lijepo prognozira da će upravo ove dvije dionice najviše poskočiti….
kako je najavio…..tako je i proveo u djelo…… [lol]

MALO SI POGLEDAJ BOLJE TO JE VEČ NAPRAVLJENO S BLAGOM PRIMJENOM NA VEČINI DIONICA IZ SASTAVA CROBEXa

tužno ali ISTINITO

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

R.I.P. Crobex
Samo se nadam da će oni koji su našem novcem kupovali ingru po 400, igh po 15000 i slično brzo svirati pokraj rumenog. Dinkec bliži ti se kraj, ali toga si i sam svijestan.
lp
ovo je prestrašno…niti makac…

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

R.I.P. Crobex
Samo se nadam da će oni koji su našem novcem kupovali ingru po 400, igh po 15000 i slično brzo svirati pokraj rumenog. Dinkec bliži ti se kraj, ali toga si i sam svijestan.
lp
ovo je prestrašno…niti makac…

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

New Report

Close