Pa ne znam šta ste očekivali od trgovine ovaj tjedan, vidi se da su svi na godišnjem.
mi posteni forumasi smo ovaj tjedan gazde na ZSE he he, mada mi se cini da je sve isto s nama, a bez njih [lol]
http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-dobre-vijesti-za-janaf%2c-lose-za-igh,82422.html
Ovo je naj veći drukerski portal u EU
Ovaj i ovakvi naslovi koji svakodnevno bombadiraju samo radi manipulacije to je kažnjivo djelo kako nikom nije jasno
Dije HANFA
vani debeli plus, a ovdje bijeda od prometa, stvarno neznam di je ta silna lova. Šuki, vrati pare!!!
bar da vas počastim ocjenama haha nek se zeleni xxxdd
vani debeli plus, a ovdje bijeda od prometa, stvarno neznam di je ta silna lova. Šuki, vrati pare!!!
pa očito je da je lova vani, ovdje je nema ni za lijek. da lupim po bidu na 5-6 dionica stjerao bi ih u minus blokadu, neke i na -20%
tuga i jad, ova burza je mrtva, čekamo sad mrtvozornika da proglasi vrijeme smrti ZSE i neželjenog čeda crobexa [cry]
Pa ne znam šta ste očekivali od trgovine ovaj tjedan, vidi se da su svi na godišnjem.
Ma nikad nisu svi na godišnjem i još po ovakvom vremenu mogu jedino na skijanje. Nešto drugo je tu u pitanju.
Ma nikad nisu svi na godišnjem i još po ovakvom vremenu mogu jedino na skijanje. Nešto drugo je tu u pitanju.
[/quote]
točno, nema to veze s godišnjima, kao da je prošle tjedne bilo bolje….
Kapital se prebacio na tržišta valutama.
Dionice su out, a forex in.
Veće su oscilacije na dolar/eur nego na 90% dionica. [bye]
http://www.cnbc.com/id/15921552/site/14081545/
Kakvo li će naši FM naći objašnjenje za ovo zelenilo jer nije u planu da se prati
zašto bi se i kome pravdali? pa oni trguju vani s našim kešom, a za naše dionice i ZSE ih baš briga, zato tonemo kao kamenje. zato treba sačekati da crobex dođe do duplog dna na 1300 i onda početi kupovati skupa sa FM [thumbsup]
[/quote]
od koga češ kupovati ,kad više nitko nije u dionicama i svi razmišljaju ko ti
[/quote]
da, bit će da sav brutalni kapital kupuje u aziji i europi, a kasnije će i u ameriku.
a kad ih tamo ošišaju onda će se vratiti podvijena repa i čeprkati po grobiju!