sad pogledah malo….ljepo radi burza ,, [bye] [bye] [bye]
Ako promet u ljetnom periodu bude iznad 5.000.000,00 kn, puna šaka brade ! [lol]
rekoh da vidim dali se šta novoga dešava, a vidim svi na produženim spojenim vikendima, a mogli su i ZSE zatvoriti na 10tak dan i tako niti je tko zainteresiran za kupnju ni prodaju, u biti mogli bi do jeseni, pa su na miru
Očito je da je pred nama preokret trenda i da će crobex idući tjedan debelo u plus jer nitko više ne želi prodavati po ovim cijenama a kada nestane prodaje tada se pojavljuje kupnja i to je jasno.
kolega, jel vi to obrnutu psihologiju…samo se tješite i uvjeravajte
ovo je tržište kapitala a cilj mu je obrt viška kapitala u nekom vremenu, nije problem kupiti, problem je prodati jer da ima tko kupovati imao bi tko i prodavati [cool]
[/quote]
Kolega u ovoj zemlji ima u izobilju viška kapitala.
Oročena štednja u bankama preko 30 miljardi kuna a računa se da se u čarapama i jogijima nalazi najmanje još toliko jel ima viška kapitala kolega [cool]
[/quote]
ima kapitala, nema budala
[/quote]
Kolega niste vi tu da sudite tko je budala a tko pametan, vrijeme će presuditi u nečiju korist, uvjeren sam 99% da to neće biti strana koju vi zastupate.
[/quote]
ja sam svoje prodao i evo baš idem na more, toliko za ovih 10-ak dana, možda se vidimo barba [thumbsup] [wink], ali sigurno ne na asku,kao što priželjkuje kolega konsul, prije u nekoj konobi ili u ribi, podvodni ribolov mi je omiljen
Što se događa, valjda me oči ne varaju…, U PLUSU SMO…!!????
[img]http://www.smilchat.net/smileys/moyens3d1/3dapplaudir.gif[/img]
Krenu odbijanac sa 5 komada INE, nekoliko komada KOEI, nekoliko komada PODR, 3 komada ERNT I.E.
[sealed]
Vilim Ribić: Sindikalni brabonjci potpisali su sporazum s Vladom, to je udarac na referendum
Očito je da je pred nama preokret trenda i da će crobex idući tjedan debelo u plus jer nitko više ne želi prodavati po ovim cijenama a kada nestane prodaje tada se pojavljuje kupnja i to je jasno.
Slažem se barba, završava 5 od 5 od 3 na dobrom dijelu dionica… slijedi val 4 UP UP UP… brz i žestok.
Slažem se barba, završava 5 od 5 od 3 na dobrom dijelu dionica… slijedi val 4 UP UP UP… brz i žestok.
[/quote]
Splite znači idemo up.Da li nas to čeka rast?
Nego da bi ti više vjerovao možeš li se izjasnit jesi li ti prodao VLDS (990 komada) ili tigrus.Tigrus je postao potvrdu ,a ti ne reagiraš.Hoćemo li preći preko toga kao da se ništa nije dogodilo?Izvoli se izjasniti jesi li lagao?