šta je krenulo sinhronizovano rušenje crobija a?
Totalni false pokušaj,ali zasad radi [lol]
I to sa ERNT najviše [angry]
[/quote]
Eriksonu tek slijedi pad, ovo je katastrofa:
Na poslu u Kazahstanu ERNT je izgubio 126 milijuna kuna
Domaći poduzetnici koji kupuju jahte, avione i stanove na trošak poduzeća, a koriste se njima isključivo u privatne svrhe, nisu jedina grupacija koja će ostati bez te pogodnosti nakon što se promijeni Zakon o porezu na dobit.
Preciznije razdvajanje privatne i korporativne imovine pogodit će i 70 tisuća stranaca koji su kupili nekretnine u Hrvatskoj.
Sandra Švaljek: Revidiramo procjenu BDP-a na niže, očekujemo pad od 1%
Loše,loše
Svi izlaze na površinu samo mi i dalje tonemo
NE dao Bog da krene nova kriza u svijetu
nije to nista, ja se sjecam jos dok sam bio mali i cim sam poceo kuzit rijeci – rijec KRIZA je uvijek bila spominjana, tak da ovo danas je samo ponavljanje gradiva, a kojeg vec svi dobro znamo napamet….
Ovo je vrlo interesantno, dok EU raste danima, crobex tapka u mjestu pa ili je na nuli ili je u malom minusu, kao da ga se namjerno održava na standbayu dok se vani ne zacrveni, a onda će lupeži opet imati svoj crveni pir i žestoko rušenje crobexa! Ovo više ne može biti slučajnost, očito su odlučili zatući crobex dosta niže od trenutnih razina i sad samo čekaju pravi trenutak [angry]
Ovo je vrlo interesantno, dok EU raste danima, crobex tapka u mjestu pa ili je na nuli ili je u malom minusu, kao da ga se namjerno održava na standbayu dok se vani ne zacrveni, a onda će lupeži opet imati svoj crveni pir i žestoko rušenje crobexa! Ovo više ne može biti slučajnost, očito su odlučili zatući crobex dosta niže od trenutnih razina i sad samo čekaju pravi trenutak [angry]
Kod nas je sve u režiji 5 ljudi koli pljačkaju i to je to
Loše,loše
Svi izlaze na površinu samo mi i dalje tonemo
NE dao Bog da krene nova kriza u svijetu
[/quote]
a što ti je tu čudno što tonemo? nije valjda da vjeruješ da će nas Jaca i Šuker izvući iz krize? [lol] [bye]
Slijedeći tjedan menađerčići sastavljaju radne i neradne dane tako da ih nećemo vidjet na forumu tjedan dana
milina božja
Josip Galinec: Uz ovakav promet na burzi cijene dionica nisu relevantne
http://seebiz.eu/hr/valute-i-robe/skreb-euro-u-hrvatskoj-najranije-2020.,82005.html
Marko Škreb: Euro u Hrvatskoj najranije 2020.