Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

aj sam da zatvorimo iznad 1950

što se mene tiče,mogu zatvoriti i u 12.30

aj sam da zatvorimo iznad 1950

koja je svrha da zatvorimo iznad 1950 treći dan zaredom na mizernim prometima i to nakon što je čitav svijet rastao ko blesav? Danas i jučer je grobeks trebao odraditi rast kojeg nije napravio jer je trom i pati od šećerne bolesti.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

razlog tomu su vjerojatno naši novinari i naša vlada, koja nas stalno obavještava o nekim katastrofama. Svaki mogući optimizam njihova nesposobnost ubije

za koga oni štelaju ovo go*no od indeksa da mi je znat. I to s našim parama!

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

…jer je trom i pati od šećerne bolesti.

Pa kako i neće kad se svi hvale kako čuče na gomiletini keša koju su namlatili na padajućoj burzi u zadnje dvije godine.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

dk su neki čučali u rovovima neki su se bogatili, i sad u ovoj krizi opet to čine. Jadnjetine i kapule amo.

Čini mi se da su i danas dobili nalog da održe Crobi iznad 1950 bodova [lol]

da a ko je dao taj nalog

S OVE TENDENCIJE I BURZI SE LOŠE PIŠE

evo Andrija izjavio da za njega i njegove nema krize i još da se bolje živi nego u Americi,mi kukamo i tražimo dno a zemlja je ko i lopta okrugla ,da vidim da puno njih dobro zarađuje u crvenom …sjutra
a ja sam siguran da če 22 biti sve zeleno oko mene. [bye]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

da a ko je dao taj nalog
[/quote]

Lijepo je napisao kolega Kliring ,već treći dan drži se index dlaku iznad 1950 bodova,a biće mali ulagači i špekulanti to šteluju…………..jesi zadovoljan odgovorom
također držat će index na uzdi dok vani ne krenu u bilo kakvu korekciju

ha, svi cekaju "dno", al vjerujem da su svi na forumu odrasli i da znaju da "dna" nema…

ima, ima…samo treba zaroniti još jedno 500 metara…osjetit ćeš kad udremo o njega, ne brini [thumbsup]

da a ko je dao taj nalog
[/quote]

Lijepo je napisao kolega Kliring ,već treći dan drži se index dlaku iznad 1950 bodova,a biće mali ulagači i špekulanti to šteluju…………..jesi zadovoljan odgovorom
[/quote]

tako je..a onda će zatuć index prema dnu

da a ko je dao taj nalog
[/quote]

[/quote]

tako je..a onda će zatuć index prema dnu
[/quote]
I šta će dobiti s tim?

who dares, wins

New Report

Close