aj sam da zatvorimo iznad 1950
što se mene tiče,mogu zatvoriti i u 12.30
aj sam da zatvorimo iznad 1950
koja je svrha da zatvorimo iznad 1950 treći dan zaredom na mizernim prometima i to nakon što je čitav svijet rastao ko blesav? Danas i jučer je grobeks trebao odraditi rast kojeg nije napravio jer je trom i pati od šećerne bolesti.
razlog tomu su vjerojatno naši novinari i naša vlada, koja nas stalno obavještava o nekim katastrofama. Svaki mogući optimizam njihova nesposobnost ubije
za koga oni štelaju ovo go*no od indeksa da mi je znat. I to s našim parama!
…jer je trom i pati od šećerne bolesti.
Pa kako i neće kad se svi hvale kako čuče na gomiletini keša koju su namlatili na padajućoj burzi u zadnje dvije godine.
dk su neki čučali u rovovima neki su se bogatili, i sad u ovoj krizi opet to čine. Jadnjetine i kapule amo.
Čini mi se da su i danas dobili nalog da održe Crobi iznad 1950 bodova [lol]
da a ko je dao taj nalog
evo Andrija izjavio da za njega i njegove nema krize i još da se bolje živi nego u Americi,mi kukamo i tražimo dno a zemlja je ko i lopta okrugla ,da vidim da puno njih dobro zarađuje u crvenom …sjutra
a ja sam siguran da če 22 biti sve zeleno oko mene. [bye]
da a ko je dao taj nalog
[/quote]
Lijepo je napisao kolega Kliring ,već treći dan drži se index dlaku iznad 1950 bodova,a biće mali ulagači i špekulanti to šteluju…………..jesi zadovoljan odgovorom
također držat će index na uzdi dok vani ne krenu u bilo kakvu korekciju
ha, svi cekaju "dno", al vjerujem da su svi na forumu odrasli i da znaju da "dna" nema…
ima, ima…samo treba zaroniti još jedno 500 metara…osjetit ćeš kad udremo o njega, ne brini [thumbsup]
da a ko je dao taj nalog
[/quote]
Lijepo je napisao kolega Kliring ,već treći dan drži se index dlaku iznad 1950 bodova,a biće mali ulagači i špekulanti to šteluju…………..jesi zadovoljan odgovorom
[/quote]
tako je..a onda će zatuć index prema dnu
da a ko je dao taj nalog
[/quote]
[/quote]
tako je..a onda će zatuć index prema dnu
[/quote]
I šta će dobiti s tim?