Mislim ne mogu a da se ne osvrnem još jednom na ovaj današnji cirkus zvani hrvatsko TK . Jutros je i moja pokojna baba Stana ( Bog joj dušu oprosti i nek počiva u miru) znala da će sav normalan Svijet rasti. Svi su to znali ali baš svi koji su ikad pročitali dva broja nekih poslovnih novina, svi osim hrvatskih FM. To je slijepac do slijepca i kad bilo koji od njih napravi prinos veći od 10% onda bumo dobili i laureata za Nobelovu nagradu iz ekonomije.
A kakve veze ima rast na stranim tržištima kapitala s crobexom???
Po meni je posve normalno da je crobex tu gdje je, kakva država takav dionički indeks. Kad se popravi gospodarska situacija u Hrvatskoj ( kao što se popravila u svijetu ) tad će i crobex rast, a do tada, sajonara…gledajte strane indekse dok rastu i divite se…
[/quote]
upravo tako, da smo članica EU s koliko -toliko stabilnim gospodarstvom, njihov rast barem bi se dijelom odražavao na nas, ovako možemo samo nemoćno gledati kako stojimo dok vani rastu, a padamo kad padaju i oni.
najgore je što ne vidim da će se tu nešto skoro promijeniti, a najveći problem je nesposobnoj vladi Jace Kosorice koja se već zakačila sa svima osim s poslodavcima kojima se maksimalno ulizuje,a gospodarstvo je sve gore i gore…zato ne treba čuditi ako uskoro i kod nas dođe do nemira i prosvjeda kao u grčkoj jer ljudima je više pun kufer svega [angry]
fiuman100 @ kamo srece nemiri…..znas da su hrvati poznati po prosvjedima iz fotelje…na zalost
Sve ovo skupa je OK na našem TK
Nemože biti bolje kad nema tko da vodi Samodol je samo sluga i promatrač
Dinkec je zlo koje je upropastilo TK
USKOK radi na tom pitanju ubrzo će biti vidljivo sve nadam se
KO kome zašto i tako to
fiuman100 @ kamo srece nemiri…..znas da su hrvati poznati po prosvjedima iz fotelje…na zalost
Ne treba zazivati vraga.On ionako dolazi sam.
bid se puni brzinom svjetlosti. Proud to be Croat [cool]
Kliring, gdje se to bid puni brzinom svjetlosti? Ja svugdje vidim samo rupetine i ogroman spread na K/P [rolleyes]
Ne treba zazivati vraga.On ionako dolazi sam.
[/quote]
vrag je već tu, sjedi u kožnoj fotelji, mijenja broševe svaki dan i planira ukinuti kolekivne ugovore radnicima u cijeloj državi [angry]
zar nakon 2 godine još neki nekuže da sam obožavatelj ironije [undecid]
hoćeš reći da onda to nisi ti na slici (avataru)? [wink]
isti pocetak trgovine ko i lani (hocu reci jucer), prvo zeleno koje se naocigled pretvara u crverno…
isti pocetak trgovine ko i lani (hocu reci jucer), prvo zeleno koje se naocigled pretvara u crverno…
Izgleda da vam se gledalica pokvarila [lol]
Izgleda da vam se gledalica pokvarila [lol]
[/quote]
ma ne gledalica je OK, nego to je moja "laicka" pretpostavka…imam osjecaj da ce bit preslika jucerasnjeg dana…