A gdje ti vidiš inflaciju? Manja je nego prosjek EU-a.[smiley2]
To što je mala ne znaći da je nema i da je treba ignorirati. Naravno da određeni dio portfelja treba biti likvidan kako bi u svakom trenutku mogli do keša ako nam zatreba i da budemo agilniji kako to g. Elvar kaže.
Poštovani korisniče quark, razgovaraš sa investitorom a ne nekom bakicom koja drži lovu u slamarici. Dakle ovdje se radi o privremenoj poziciji a ne o trajnom stanju.
Ja očekujem korekciju do dolaska na burzu THT-ea, a vi kako hoćete.
I mene ne možeš uvjeriti da je tvoj pristup bolji, to ćemo tek vidjeti. Nitko ne zna što će biti sutra.
oprosti koliki ti je prosjek držanja određene dionice
Prošle godine u ovo vrijeme tržište je bilo u sličnoj situaciji, iz korekcije nas je izvukla Pliva krajem 6og mjeseca
oprosti koliki ti je prosjek držanja određene dionice
Kako kojoj, dobre držim dugo a loših se rješavam relativno brzo. A tvoj?[smiley1]
??? Riskantan je bio onaj koji je ovih dana padao. Moje dionice su
danas rasle. Kaba, atln, Dlkv. Belje i Jdos isto jako dobro. jedino je
đuro malo pao. Iz navedenog se vidi da nemam riskantan portfelj, takav
sam i birao u slučaju korekcije. Nešto si pobrkao.[smiley2]
Baš naprotiv. To bih se ja zapitao na vešem mjestu, kolega. Osim toga, obje dionice koje su mi rasle su u Crobexu.
Gospodo, niste razumjeli što sam htio reči. Ina je jedino što je palo u mom portfelju. Ali sada bum malo povećao učešće Ine u istom na štetu drugih dionica. I time smanjio rizik izloženosti kod tih drugih, te pretpostavljam povećao dobit ukupnog portfelja na izloženosti u Ini, naravno ako se cijena Ine oporavi a u to ne sumnjam.
Hip hop na Ingri + 4,34 %, već preko 2 miliona kuna prometa.[smiley2]
I kaj predlažete kolega, gric, gric…?[smiley2]
plavi: ” Hip hop na Ingri + 4,34 %, već preko 2 miliona kuna prometa.[smiley2] ” I kaj predlažete kolega, gric, gric…?[smiley2]
Znate da ja nikada takve savjete ne dajem, ali da se lijepo gricka , da ,gricka se.
[smiley2]