Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

4 dionice sa prometom od 50 k kuna u plusu, ostalo sve u minusu, a index nam u plusu. heheh, toga ima samo kod nas

ma kakav cash-r-a, 100% in

4 dionice sa prometom od 50 k kuna u plusu, ostalo sve u minusu, a index nam u plusu. heheh, toga ima samo kod nas

u minusu je index 1,13% …

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Biti će da arbitražni sporazum sa Slovencima loše utječe na investitore. Prelako idemo ka toj Uniji.

who dares, wins

Trgovina šaka jada ali obveznice bez pardona praše!

LEAVE THE WORLD BEHINED

Minus CROBEX 1,50 %

OVO JE FENOMEN OD BURZE

u minusu je index 1,13% …
[/quote]

a morale su doć stvari na svoje

ma kakav cash-r-a, 100% in

Jeli vam rade agram brokeri? Sad kad je bal ja ne mogu trgovati.

nebi valjda kupovali ili prodavali?

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Jeli vam rade agram brokeri? Sad kad je bal ja ne mogu trgovati.

Neradi sve je to jedna velika manipulacija samo za velike nas male ko j….. malima se samo otima u korist velikih
[/quote]

Mozda ne rade zbog nestanka struje. Evo, meni je dosla struja prije 10 minuta. Ako su proradili, onda je to to.

http://www.seebiz.eu/hr/burze/peric-slovenski-referendum-bez-utjecaja-na-burzu,80648.html

Zanimljivo svaki analitičar kad su vani indexi u minusu komentiraju da je Crobex pod utjecajem vanjskih indexa a kad je obrnuto tad je komentar kod nas nema interesa zato moramo još pasti kao i sad sa Sovencima to je takva vjest da je bila negativna sad bi Crobex bio u minusu 10%

Zašto INA ne pada jel netko zna. [cool]

Pa šta je ovo jedini ja cijelo jutro kupujem LKPC, dajte malo pomozite da nije mojih naloga na bidu pa di bi ovo završilo.

http://www.poslovni.hr/vijesti/nakon-duzeg-vremena-db-promijenio-trend-rejtinga-hrvatske-149549.aspx

who dares, wins

New Report

Close