4 dionice sa prometom od 50 k kuna u plusu, ostalo sve u minusu, a index nam u plusu. heheh, toga ima samo kod nas
4 dionice sa prometom od 50 k kuna u plusu, ostalo sve u minusu, a index nam u plusu. heheh, toga ima samo kod nas
u minusu je index 1,13% …
Biti će da arbitražni sporazum sa Slovencima loše utječe na investitore. Prelako idemo ka toj Uniji.
Jeli vam rade agram brokeri? Sad kad je bal ja ne mogu trgovati.
nebi valjda kupovali ili prodavali?
Neradi sve je to jedna velika manipulacija samo za velike nas male ko j….. malima se samo otima u korist velikih
[/quote]
Mozda ne rade zbog nestanka struje. Evo, meni je dosla struja prije 10 minuta. Ako su proradili, onda je to to.
http://www.seebiz.eu/hr/burze/peric-slovenski-referendum-bez-utjecaja-na-burzu,80648.html
Zanimljivo svaki analitičar kad su vani indexi u minusu komentiraju da je Crobex pod utjecajem vanjskih indexa a kad je obrnuto tad je komentar kod nas nema interesa zato moramo još pasti kao i sad sa Sovencima to je takva vjest da je bila negativna sad bi Crobex bio u minusu 10%
Zašto INA ne pada jel netko zna. [cool]
Pa šta je ovo jedini ja cijelo jutro kupujem LKPC, dajte malo pomozite da nije mojih naloga na bidu pa di bi ovo završilo.