jel mi to sami sebe tjesimo il’ u svemu tome ima i kakve nade…, a svi znamo za Nadu…
zivac, fakat imaš zgodan nik – kompliment
Dakle, vidim da svi su se masovno ukrcali u Petak pa nisu objavili,
Nadalje, tko ima tiskano izdanje te ima nešto više vremena od mene, neka pročita buisnisse od Petka,
u tom članku jedna bogata ulagačica J.J. snima tržišta Kenije, Rumunjske Tanzanije ….., pa čak i Hrvatske i želi neku lovu upucat na TK, i sam kaže da je fond izrazito rizničnog ulaganja što izuzetno odgovara našem TK, a pogotovo uskočit u IGH, THNK, INGR, HDEL, VDKT
A obzirom da je rizičan, mislim fond neće kupovati LEDO, ATGR, ERNT, ADRS, …
LP
[smiley]
Navika mi je još nezgodnija
Ulagačica će najprije kupiti najpodcjenjenije dionice.., a onda vjerojatno…ove ušminkane…radi dugoročnije dividende….. kad narastu ove najpodcjenjenije..onda bi ih mogla prodati nevjernim Tomama… koji će njoj prodati ove ikone i statiste ZSE…
Mirovinski fondovi moraju ponovno kupiti udjele – u prodanim građevinskim dioničkim društvima
– uglavnom proizvođačima građevinskog materijala…postaviti NOVU UPRAVU..i zaposliti novu radnu
snagu- koja će moći konkurirati EU cijenama i kvalitetom… sad je za prava prilika..jer je kriza
srozala cijene njihovih dionica na dno-dna!
UPOZORENJA
Jadranka Kosor: Dio ljudi nije svjestan da uskoro možda nećemo imati ni za plaće
Autor/izvor: SEEbiz / Dnevnik.hr
http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/kosor-dio-ljudi-nije-svjestan-da-uskoro-mozda-necemo-imati-ni-za-place,80599.html
Draga gospođo Kosor,
mi smo svijesni toga već dugo ali vi i vaš šuki niste. Nažalost, vi ste zadnji koji ste postali toga svijesni.
UPOZORENJA
Jadranka Kosor: Dio ljudi nije svjestan da uskoro možda nećemo imati ni za plaće
Autor/izvor: SEEbiz / Dnevnik.hr
http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/kosor-dio-ljudi-nije-svjestan-da-uskoro-mozda-necemo-imati-ni-za-place,80599.html
Draga gospođo Kosor,
mi smo svijesni toga već dugo ali vi i vaš šuki niste. Nažalost, vi ste zadnji koji ste postali toga svijesni.
Sve tako stoji osim onog DRAGA
vjerovatno če uzeti od dioničara,kao i sve firme [lol]
nažalost kolega ni meni ne rade. Jadranka nam opet svojim komentarima ruši burzu, a što se tiče plaća- svijesni smo mi toga već odavno, samo očito da ovi na vlasti nisu
Jeli vam rade agram brokeri? Sad kad je bal ja ne mogu trgovati.
Neradi sve je to jedna velika manipulacija samo za velike nas male ko j….. malima se samo otima u korist velikih
Jeli vam rade agram brokeri? Sad kad je bal ja ne mogu trgovati.
Neradi sve je to jedna velika manipulacija samo za velike nas male ko j….. malima se samo otima u korist velikih