Upravo jučer sam dobio inf da jedan strani fond sa velikim kapitalom pregledava naše TK izgleda da se sprema i da je zauzeo niski start
A meni je frend rekao da je njegov frend dobio info da Kinezi dolaze u Hrvatsku i misle investirati milijarde nečega. Nije znao točno reći čega. Ali frend od frenda zna jer njegova strina radi kao čistačica na burzi…
Upravo jučer sam dobio inf da jedan strani fond sa velikim kapitalom pregledava naše TK izgleda da se sprema i da je zauzeo niski start
A meni je frend rekao da je njegov frend dobio info da Kinezi dolaze u Hrvatsku i misle investirati milijarde nečega. Nije znao točno reći čega. Ali frend od frenda zna jer njegova strina radi kao
čistačica na burzi…
[/quote]
Samo se ti sprdaj poslodavac bi lagano mogao da ostane kratkih rukava
http://www.seebiz.eu/hr/politika/madarska-vlada-na-sve-nacine-pokusava-smiriti-ulagace,80492.html
Mađarska vlada umiruje ulagače ,a naša otima svojim ulagačima
drastična razlika
A meni je frend rekao da je njegov frend dobio info da Kinezi dolaze u Hrvatsku i misle investirati milijarde nečega. Nije znao točno reći čega. Ali frend od frenda zna jer njegova strina radi kao
čistačica na burzi…
[/quote]
[/quote]
Moj se komentar odnosio na vjerodostojnost tvoga posta. Bez ikakvog linka, pa stoga i bez ikakvog kredibiliteta, pišeš o "stranom fondu sa velikim kapitalom". I onda se nađeš uvrijeđenim mojim odgovorom.
A meni je frend rekao da je njegov frend dobio info da Kinezi dolaze u Hrvatsku i misle investirati
milijarde nečega. Nije znao točno reći čega. Ali frend od frenda zna jer njegova strina radi kao
čistačica na burzi…
[/quote]
[/quote]
Moj se komentar odnosio na vjerodostojnost tvoga posta. Bez ikakvog linka, pa stoga i bez ikakvog kredibiliteta, pišeš o "stranom fondu sa velikim kapitalom". I onda se nađeš uvrijeđenim mojim odgovorom.
[/quote]
Polako uvjerit ćeš se sam ,a link kad izađe oni će biti debelo u dionicama a možda ćeš tada kupovat od istog tog fonda
samo ti uživaj u ostatku vikenda
zivac
Samo da potvrdim informaciju kolege živca za stopostotni ulaz stranog fonda u vrlo kratko vremenu.
zivac, fakat imaš zgodan nik – kompliment
Dakle, vidim da svi su se masovno ukrcali u Petak pa nisu objavili,
Nadalje, tko ima tiskano izdanje te ima nešto više vremena od mene, neka pročita buisnisse od Petka,
u tom članku jedna bogata ulagačica J.J. snima tržišta Kenije, Rumunjske Tanzanije ….., pa čak i Hrvatske i želi neku lovu upucat na TK, i sam kaže da je fond izrazito rizničnog ulaganja što izuzetno odgovara našem TK, a pogotovo uskočit u IGH, THNK, INGR, HDEL, VDKT
A obzirom da je rizičan, mislim fond neće kupovati LEDO, ATGR, ERNT, ADRS, …
LP
[smiley]
A meni je frend rekao da je njegov frend dobio info da Kinezi dolaze u Hrvatsku i misle investirati
milijarde nečega. Nije znao točno reći čega. Ali frend od frenda zna jer njegova strina radi kao
čistačica na burzi…
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Polako uvjerit ćeš se sam ,a link kad izađe oni će biti debelo u dionicama a možda ćeš tada kupovat od istog tog fonda
samo ti uživaj u ostatku vikenda
[/quote]
sada lijepo kad počiste bidove da oslobode ulaz novom fondu ćemo svi lijepo da se ukrcamo u
front runningu…to je nama naša Burza dala! [thumbsup]
Zaboravih se ispričat svim veleposjednicima građevinara!!!
A ocjene, tko bi rekao da te silne jedinice čine ogromnu brojku
[smiley]