Šta kukate,danas ćemo imati duplo veći promet nego jučer,tko još to ima u svijetu [tongue]
Prati tv promet ( gledanost ) kad počne svjetsko prvenstvo pa onda usporedi s prometom burze!
Kažem ti ja, nema ovdje više kruha. A ni igara. Ima interesantnijih i isplativijih stvari u životu od zse.
[/quote]
Dragi perice, pa kako to trguješ?
Sa gubitkom?
A lijepo sam ti rekao ostavi se BRA pardon, TA analiza nije to za dionice.
Ima likovna akademija za to.
Neki dan kada je index bio par posto više napisao si da si cijelu deviznu štednju upucao u dionice.
I danas prodaja.
E moj perice..
lp
Šta kukate,danas ćemo imati duplo veći promet nego jučer,tko još to ima u svijetu [tongue]
Prati tv promet ( gledanost ) kad počne svjetsko prvenstvo pa onda usporedi s prometom burze!
Kažem ti ja, nema ovdje više kruha. A ni igara. Ima interesantnijih i isplativijih stvari u životu od zse.
[/quote]
Dragi perice, pa kako to trguješ?
Sa gubitkom?
A lijepo sam ti rekao ostavi se BRA pardon, TA analiza nije to za dionice.
Ima likovna akademija za to.
Neki dan kada je index bio par posto više napisao si da si cijelu deviznu štednju upucao u dionice.
I danas prodaja.
E moj perice..
lp
[/quote]
A možda se povrati na kladionici [pray]
Kako li će ovaj rast popratit Crobex odnosno kako će to prebolit naši FM
Institucionalni promet:
96.321.539,68 kn
"Dow Jones Industrial Averagre se u petak, što je na Wall Streetu bio zadnji radni dan u svibnju, stropoštao 122,36 bodova, odnosno 1,2 posto"
[lol]
Šuki je jedva dočekao 1 .6
Reket je uzet 100 milj i sutra ponovo i još nekoliko dana pa nanovo idući mjesec
…………….vidim polako nešto se malo valja iz brda….. BROKERI, jeste skupili za plaće…?
Imate novaca…? Idemo sad malo gore?
Ne znam dali je meni gledalica u kvaru ili je stvarno bid na dionicama tako supalj [undecid]Nisam trgovao zadnjih mjesec dana, pa sam malo out, evo cak i podravka nema bida [huh]
Ne znam dali je meni gledalica u kvaru ili je stvarno bid na dionicama tako supalj [undecid]Nisam trgovao zadnjih mjesec dana, pa sam malo out, evo cak i podravka nema bida [huh]
budalo nemojte samo lupat po friletovoj podravki i petrokemiji, na ostalom bi ko na lotu mozda mogli imat srece
sam jos malko strpljenja, budale prati streca