dosta burze za danas….odoh kartat, tam se vrti prava lova….. [cool] [lol]
I ja malo vanka jerbo je stala kiša. U nedostatku vijesti sa burze evo jedna iz Kradezea
http://www.index.hr/vijesti/clanak/predsjednik-mladezi-hdza-1990-uhicen-zbog-25-kilograma-skunka/494310.aspx
Jedva čekam SP u južnoj africi, bar će se moći uživat u dobrom nogometu a možda nešto i zaradit preko kladionice.
Ne da mi se više pratit burzu, ni trgovat, toliko je dosadno i neatraktivno, leđa sam si zgrbio i oči iščašio za ništa.
[bye]
Jedva čekam SP u južnoj africi, bar će se moći uživat u dobrom nogometu a možda nešto i zaradit preko kladionice.
Ne da mi se više pratit burzu, ni trgovat, toliko je dosadno i neatraktivno, leđa sam si zgrbio i oči iščašio za ništa.
[bye]
aha dosli smo do zakljucka….
[bye]
aha dosli smo do zakljucka….
[/quote]
Pa da, ljeto dolazi, volumeni su sve manji i manji, burza pada, odbijanaca nema, prilika za trejdanje gotovo nema, nije mi više ovdje zanimljivo.
Nisam nešto zaradio, a jedino me tješi da u ovom padu nisam praktički ništa ni izgubio. Tako da spokojan idem uživat u ljetu, uglavnom sam izašao iz pozicija, a ovih par dionica što je ostalo nek se paca. Keš će uglavnom bit spreman ako zatreba.
Pozdrav svima!
[bye]
[bye]
nego,kad smo već kod kladionice,jel se tamo može primijeniti TA?
Kako ne bi mogla! Ako spušiš 10 listića zaredom postoji velika šansa da će se dogodit odbijanac tj da ćeš na idućem dobit. Samo trebaš igrat na sigurnjake i ne bit pohlepan.
Sve u svemu slično je kao na burzi, samo daleko zabavnije. I još gledaš nogomet. S pivom u jednoj i daljinskim u drugoj ruci.
Šta kukate,danas ćemo imati duplo veći promet nego jučer,tko još to ima u svijetu [tongue]
Prati tv promet ( gledanost ) kad počne svjetsko prvenstvo pa onda usporedi s prometom burze!
Kažem ti ja, nema ovdje više kruha. A ni igara. Ima interesantnijih i isplativijih stvari u životu od zse.