Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dosta burze za danas….odoh kartat, tam se vrti prava lova….. [cool] [lol]

I ja malo vanka jerbo je stala kiša. U nedostatku vijesti sa burze evo jedna iz Kradezea
http://www.index.hr/vijesti/clanak/predsjednik-mladezi-hdza-1990-uhicen-zbog-25-kilograma-skunka/494310.aspx

who dares, wins

Dizanje indexa sa 4 komada ADRS po asku, cca 1000kn…..za cijelih 0,5% [lol]
To je naša realnost…..

odavde treba imigrirati…

misliš emigrirati?!

nipošto imigrirati!

Jedva čekam SP u južnoj africi, bar će se moći uživat u dobrom nogometu a možda nešto i zaradit preko kladionice.

Ne da mi se više pratit burzu, ni trgovat, toliko je dosadno i neatraktivno, leđa sam si zgrbio i oči iščašio za ništa.
[bye]

never surrender

Jedva čekam SP u južnoj africi, bar će se moći uživat u dobrom nogometu a možda nešto i zaradit preko kladionice.

Ne da mi se više pratit burzu, ni trgovat, toliko je dosadno i neatraktivno, leđa sam si zgrbio i oči iščašio za ništa.
[bye]

aha dosli smo do zakljucka….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

[bye]

aha dosli smo do zakljucka….
[/quote]

Pa da, ljeto dolazi, volumeni su sve manji i manji, burza pada, odbijanaca nema, prilika za trejdanje gotovo nema, nije mi više ovdje zanimljivo.

Nisam nešto zaradio, a jedino me tješi da u ovom padu nisam praktički ništa ni izgubio. Tako da spokojan idem uživat u ljetu, uglavnom sam izašao iz pozicija, a ovih par dionica što je ostalo nek se paca. Keš će uglavnom bit spreman ako zatreba.

Pozdrav svima!
[bye]

never surrender

[bye]

nego,kad smo već kod kladionice,jel se tamo može primijeniti TA?

Šta kukate,danas ćemo imati duplo veći promet nego jučer,tko još to ima u svijetu [tongue]

@marijan

Kako ne bi mogla! Ako spušiš 10 listića zaredom postoji velika šansa da će se dogodit odbijanac tj da ćeš na idućem dobit. Samo trebaš igrat na sigurnjake i ne bit pohlepan.

Sve u svemu slično je kao na burzi, samo daleko zabavnije. I još gledaš nogomet. S pivom u jednoj i daljinskim u drugoj ruci.

never surrender

Šta kukate,danas ćemo imati duplo veći promet nego jučer,tko još to ima u svijetu [tongue]

Prati tv promet ( gledanost ) kad počne svjetsko prvenstvo pa onda usporedi s prometom burze!

Kažem ti ja, nema ovdje više kruha. A ni igara. Ima interesantnijih i isplativijih stvari u životu od zse.

never surrender

New Report

Close