Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa zar se svima na ovom forumu stisnula guza. Pa vidite da se malo prodaje i da nema više paničara. Na nekim kvalitetnim dionicama se na najnižim razimama protrgovalo sa max. par desetaka tisuća kuna. To je samo bio neuspješan pokušaj navlačenja malih na prodaju. Nema više velikih padova,pa mi nismo prije ove korekcije niti odradili rast u odnosu na DAX ili neke druge europske indekse. Prema tome,isključite kompove ,možda odemo još 5-10 % dole ,ali se sigurno kroz par mjeseci vraćamo na puno više razine.

Ma nego kako prodao,isključio, slučajno upalio da se javim prije finalnog outa,kao što rekoh u 2 mjesecu nemamo mi ljudi moji drivere za bilo kakav rast,vidim i suckers mini rally over,take care people!

kazu najmanji promet od badnjaka kad se radilo skraceno ili od 2005 pa da nema ht 2.5mil kn danas ovo je najmanji promet ikad svega 4mil kn prestrasno

Pazi ovo… Srbija na rang listi ko na Eurosongu…najbolja u regiji po ulogu inozemnih ulagača,
Bih i Slovenija iza nje skakuću…a mi Hrvati.. gledamo ih iz blatne jaruge…i plješćemo im, kako
lijepo pjevaju i sviraju.. nego što…kupit će naše akcije-nećemo niti primjetiti…!

Ali mi imamo HDZ a oni nemaju

Pazi ovo… Srbija na rang listi ko na Eurosongu…najbolja u regiji po ulogu inozemnih ulagača,
Bih i Slovenija iza nje skakuću…a mi Hrvati.. gledamo ih iz blatne jaruge…i plješćemo im, kako
lijepo pjevaju i sviraju.. nego što…kupit će naše akcije-nećemo niti primjetiti…!

Ali mi imamo HDZ a oni nemaju
[/quote]

Najbolji primjer ti je Varšavska. Stvarno moraš biti totalna budala da doneseš milijune Eura i onda te šačica anarhista i plaćenika poduprta određenim političkim krugovima onemogućuje u istom. Nisam vidio u medijima ništa slično za države u okruženju već ih isti dočekuju raširenih ruku. [bye]

sve je dobro dok "perjanice" ne počnu skakati u negativne blokade.
dok su one oko 1-2% u minusu nije tako strašno,mada kako stvari stoje ni ova druga varijanta nije daleko.

kad se pogleda u kakvom nam je stanju gospodarstvo možemo reči da nam je i super.
pogotovo oni koji još uvijek dobivaju redovito plaću.

nakon ovakvih izvješća možemo samo biti sretni da je i ovako.
to što neki ovdje po cijele dane "kukumaču" moraju znati da je kod 99% ljudi burza i cijena dionica zadnja briga u životu.
sve dok neki budu i dalje živjeli na roditeljskoj grbači(neki i zauvijek),oni će oko sebe vidjeti samo "šareni svijet".

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Ekonomija/Analiticari-PBZ-a-Ovo-ce-biti-godina-prezivljavanja

http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/gore-od-ocekivanja-realni-pad-trgovine-na-malo-u-travnju-8%25,79808.html

Kolega gdje vi živite u Grčkoj možda.
[/quote]

e kad bi svi mogli živjeti u "NIGDJEZEMSKOJ" kao neki!

http://www.jutarnji.hr/cacic–ne-moze-biti-gore–kao-grcka-smo-/807417/

…frckavi….. frajer u HANFI..kad sam ga pitala za OMX sustav i poboljšanje protoka naloga..
uz posprdan smijeh rekao mi je:……….gdje imate portfelj…aha…prva generacija….pa smijeh..
to je ….Moj uspješan portfelj…..?- i opet ciničan smijeh…
Shvaćate li Vi , kakav sloj ljudi tamo radi? ….neozbiljan…neodgovoran…nezreli….
s takvima komunicirati…….Što možeš takvom čovjeku reći koji se ne može u javnom obraćanju i služenom razgovoru oduprijeti porivima ZLOBE , PAKOSTI?
Ma daj …neću niti čuti za njih ..! Nisu dorasli poslu kojeg obavljaju…

Drugo, ne mislim da se na burzi uopće nešto loše događa…NAPROTIV, baš sam dobre volje, dok
čitam poštovane kolege kako zabrinuto odmjeravaju promete na ZSE burzi..!

Događaju se vrlo logične i normalne stvari… Oni vuku za sise kravu koja je odavno krepala..
Dakle, treba uložiti novac na burzu…
A to je kao da JAPANSKIM JEZIKOM objašnjavaš Romima ..da postoji račum minusa — ne samo
plusa…. Niste to znali ? Oni doista ne znaju oduzimati….To nije nikakva uvreda- već
živa istina…koju nikad nitko nije javno objavio…
Znači—–pare na sunce … OSNOVATI FOND- KASU -iz koje će se KONTROLIRANO i uz naknadu vršiti financiranje dioničkih društava koja žele OTKUPITI svoje dionice pod povoljnim uvjetima od PRODAVATELJA- INVESTITORA…da te dionice mogu opet staviti pod kontrolom u promet kad za to dođe vrijeme….
A sad ???? Imamo NERAZUMNE BROKERE koje svojim hm….alatima i hm …znanjem…
rade pritisak na male investitore …ne samo da prodaju…već ih isto tako sa prodanim-umanjim
vrijednostima- ponovno tjeraju na pogrešna investiranje….a rezultat svega imamo tu pred sobom..
TO TREBA SPRIJEČITI…..
Misliš da taj dečkić u Hanfi to može izvesti …?

Ništa od ovog posta ni sam shvatio osim da ste ono što ste na građevini zaradili na burzi izgubili. Poučak br. 1. lakše je zahebati zidare i tesare od brokera.

who dares, wins

ovom čovjeku se nažalost treba vjerovati

http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/srbija/roubini-globalni-ce-rast-jos-godinama-ostati-trom,79872.html

O, gosp. Verdi….nemojte se tako podcjenjivati……na mnogim postovima je vidljivo da brže shvaćate od drugih..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

O, gosp. Verdi….nemojte se tako podcjenjivati……na mnogim postovima je vidljivo da brže shvaćate od drugih..

Ma ne kolegice primjedba je bila onak uz put. Kaj koga u Hanfi briga preko koga Vi radite i kakav to utjecaj ima na stanje Vašeg portfelja? Moš raditi preko zadnjeg autsajdera ako znaš šta i kad kupiti i isto tako preko super soničnih brokera i ništa ti to ne će pomoći ako uletiš u krive. Mene po nekad stvarno začudi kad neke kolege interpretiraju svoje razgovore sa brokerima jer ne vidim nikakvu svrhu tome tako dugo dok ni su u pitanju tehnički problemi. To je draž ovog posla jer ovisiš manje više sam o sebi. Kad tražiš savjet od brokera to je isto kao da nešto pitaš advokata. Pojednostavljeno rečeno to košta. Nega vremena tebe novca.

who dares, wins

Ma ne kolegice primjedba je bila onak uz put. Kaj koga u Hanfi briga preko koga Vi radite i kakav to utjecaj ima na stanje Vašeg portfelja? Moš raditi preko zadnjeg autsajdera ako znaš šta i kad kupiti i isto tako preko super soničnih brokera i ništa ti to ne će pomoći ako uletiš u krive. Mene po nekad stvarno začudi kad neke kolege interpretiraju svoje razgovore sa brokerima jer ne vidim nikakvu svrhu tome tako dugo dok ni su u pitanju tehnički problemi. To je draž ovog posla jer ovisiš manje više sam o sebi. Kad tražiš savjet od brokera to je isto kao da nešto pitaš advokata. Pojednostavljeno rečeno to košta. Nega vremena tebe novca.
[/quote]

iliti, od koliko advokata bi tražio savjet?
odgovor na to pitanje je i moj odgovor od koliko brokera bih tražio savjet [smiley]

www.knjigara.com

[/quote]

odgovor na to pitanje je i moj odgovor od koliko brokera bih tražio savjet [smiley]
[/quote]
http://www.poslovni.hr/vijesti/racunati-dividendu-ili-se-kladiti-na-hafnarsfjordur-149025.aspx [wink]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

[/quote]

[/quote]
Ima i tu iznimka. Sa jednim sam u talu meni 80% njemu 20% kta. 14%. Jedva čekam da se javi.
Mika je zakon [thumbsup]

who dares, wins

New Report

Close