Americani danas ne rade pa otuda i ovakav promet rekao bih, bit ce bolje sutra, bar s prometom
Ne pratim puno ali završili ovako,mislim da dugo nije bio manji promet
[/quote]
Bio je manji promet na prethodni badnjak ( oko 4 milje ), kad se radilo skraćeno.
A ispod 10 milja je bilo još tamo 20.08.09. ( 9 milja prometa ), a prije toga ( isto oko 9 milja prometa ) na badnjak 2008.
Eto, toliko smo napredovali. Neka fondovi pod hitno naprave par transakcija ja-tebi-ti-meni na ht-u da se baš ne sramote ovi sa zse!
Evo.., ide dax još malo preko 6000, svi u okružju su u pozitivi, jedino Bosanci malko štekaju…, ovo kod nas je smijurija nad smijurijama….
Sve se već zna…, treba prestati pisati i doljevati ulje vatru…
Pokušajte apstinirati do "produženog vikenda" i ne pisati ništa, ali baš ništa…., na ovom forumu…, pratite događanja i nemojte pisati….
Sumnjam da će to ići no…. pokušajte…., bar se odjavite sa foruma svi odjednom bez iznimke….
Eto tko prvi nešto napiše nakon ovoga…- idiot…, zapravo ne njega već imamo…, – bolje magarac…
1 000 000% za inicijativu, apsolutno podržavam i odlogiravam se
[/quote]
Probajte zadrzat dah od 10-16h, mozda i to pomogne, a i nekakva mantra bi mozda dobro dosla [lol]
molitva uvijek pomaže [pray]
Redovni promet 6.500.933,14
Instituc. promet 1.835.753,58
Ukupni promet 8.336.686,72
Strahota
Situacija je koma. Odbijte promet na HT- u i sve je jasno.
Nema se love ili se pretače drugdje-tu mislim na fondove. Mali su unutra i ne mogu van, a oni koji i imaju keša su prestrašeni i čekaju razvoj situacije. Dobrih vijesti nema na vidiku, a i dolazi ljeto…
Najbolje zaboraviti na burzu do jeseni….
NAVODNO….MALI PROMET NA ZSE ???………
Dio nickova koji barataju ekonomijom , uvjerili su nas, male investitore, koje ukrcavaju i iskrcavaju blakićem..kad god oni požele..da je bitan promet na ZSE…..?!……..
Kome je bitan promet na ZSE? Meni..? Ma, zaboli me koji Vam je promet na ZSE…
Pazi,. bitan je ..vele kolege.on određuje smjer rasta , pa ..daje neke s i g n a l e ….?
JE, FAKAT ! Meni je tih usmjeravanja i signaliziranja ..pun kufer…
Što se mene tiče može promet biti 1 MIL. Ne zanima me koliko će tko na provizijama zaraditi.
Jedino me zanima tko- misli dati nešto iz svog džepa za burzu…..BEZ DA OPLJAČKA I IZVUČE
LOVU NA PREVARAMA !
Pošto nitko neda ništa…i nitko nikome ništa ne daje…onda me baš briga koliko ste prometa
napravili i koliko ste na provizijama zaradili!….
Želim sutra promet manji od 5. MIL Zašto ne ? ………….Ako ste dopustili da mi dionica bude manja,
od neke vrijednosti koju zaslužuje jer ste počupali i isisali svu krv i vodu iz nje…da pokrijete svoje
osnovne troškove u brokerajima …onda me baš briga što neće više moći lagano zarađivati
bez da i Vi malo uložite svoje krvi i znoja………!
@miami:
Ako misliš da je ovo sve jedna velika zavjera i prevara, možda bi se trebao obratiti Hanfi ili Uskoku…
Dobro su to banditi odradili sve dionice sa malo novaca stukli 0d 5-8% a crobex vratili na neku manje upadljivu startnu poziciju
ovo je ZSE i naša stvarnost
Pazi ovo… Srbija na rang listi ko na Eurosongu…najbolja u regiji po ulogu inozemnih ulagača,
Bih i Slovenija iza nje skakuću…a mi Hrvati.. gledamo ih iz blatne jaruge…i plješćemo im, kako
lijepo pjevaju i sviraju.. nego što…kupit će naše akcije-nećemo niti primjetiti…!
…frckavi….. frajer u HANFI..kad sam ga pitala za OMX sustav i poboljšanje protoka naloga..
uz posprdan smijeh rekao mi je:……….gdje imate portfelj…aha…prva generacija….pa smijeh..
to je ….Moj uspješan portfelj…..?- i opet ciničan smijeh…
Shvaćate li Vi , kakav sloj ljudi tamo radi? ….neozbiljan…neodgovoran…nezreli….
s takvima komunicirati…….Što možeš takvom čovjeku reći koji se ne može u javnom obraćanju i služenom razgovoru oduprijeti porivima ZLOBE , PAKOSTI?
Ma daj …neću niti čuti za njih ..! Nisu dorasli poslu kojeg obavljaju…
Drugo, ne mislim da se na burzi uopće nešto loše događa…NAPROTIV, baš sam dobre volje, dok
čitam poštovane kolege kako zabrinuto odmjeravaju promete na ZSE burzi..!
Događaju se vrlo logične i normalne stvari… Oni vuku za sise kravu koja je odavno krepala..
Dakle, treba uložiti novac na burzu…
A to je kao da JAPANSKIM JEZIKOM objašnjavaš Romima ..da postoji račum minusa — ne samo
plusa…. Niste to znali ? Oni doista ne znaju oduzimati….To nije nikakva uvreda- već
živa istina…koju nikad nitko nije javno objavio…
Znači—–pare na sunce … OSNOVATI FOND- KASU -iz koje će se KONTROLIRANO i uz naknadu vršiti financiranje dioničkih društava koja žele OTKUPITI svoje dionice pod povoljnim uvjetima od PRODAVATELJA- INVESTITORA…da te dionice mogu opet staviti pod kontrolom u promet kad za to dođe vrijeme….
A sad ???? Imamo NERAZUMNE BROKERE koje svojim hm….alatima i hm …znanjem…
rade pritisak na male investitore …ne samo da prodaju…već ih isto tako sa prodanim-umanjim
vrijednostima- ponovno tjeraju na pogrešna investiranje….a rezultat svega imamo tu pred sobom..
TO TREBA SPRIJEČITI…..
Misliš da taj dečkić u Hanfi to može izvesti …?
Pa zar se svima na ovom forumu stisnula guza. Pa vidite da se malo prodaje i da nema više paničara. Na nekim kvalitetnim dionicama se na najnižim razimama protrgovalo sa max. par desetaka tisuća kuna. To je samo bio neuspješan pokušaj navlačenja malih na prodaju. Nema više velikih padova,pa mi nismo prije ove korekcije niti odradili rast u odnosu na DAX ili neke druge europske indekse. Prema tome,isključite kompove ,možda odemo još 5-10 % dole ,ali se sigurno kroz par mjeseci vraćamo na puno više razine.
Evo…npr. INGRA. Umjesto muke koju ima sa poslovanjem..firma se muči i sa niskom cijenom
dionice ..a koja im je jamstvo za kredite..
FOND pod simboličnim nazivom – SPASIMO ŠTO SE SPASITI DADE- dat će im novac za kupnju dionica bez naknade ili sa simboličnom naknadom….pa će Ingra otkupiti dionice od investitora koji ih žele prodati …..i tako poboljšati svoj položaj na burzi i poslovanju…
A ne ovo sada–brokeri im sruše cijenu…do temelja …a oni nemaju novaca za spas dionice..jer
spašavaju svoje društvo ……….pa opet brokeri malo napušu cijenu..da bi je mogli srušiti još više…
Nema više isisavanja cijena zbog zarade na razlici…… do viđenja…sustav je došao do kraja….
Pripremite oko 500 mil za burzu i bit ćemo najbolji… u regiji!