Ful u dionicama, ljudi spokojno zbrajaju dividende [smiley] (moje viđenje)
[/quote]
60%-dijonice
htio sam reći da najavljivani pad šta ga zaziva cash grupacija još ne dolazi,a kad će ne zna se [sealed]
Redovni promet 3.918.136,25
Mi nemamo ćuku, mi nemamo poriv, mi nemamo ono kad Goca Jurić u tunelu zasuče rukave, da si onaj šećer u ruku i kaže ajmooooooo…
Sutra +3%, jeste svi za.
jesmo [thumbsup]
Evo.., ide dax još malo preko 6000, svi u okružju su u pozitivi, jedino Bosanci malko štekaju…, ovo kod nas je smijurija nad smijurijama….
Sve se već zna…, treba prestati pisati i doljevati ulje vatru…
Pokušajte apstinirati do "produženog vikenda" i ne pisati ništa, ali baš ništa…., na ovom forumu…, pratite događanja i nemojte pisati….
Sumnjam da će to ići no…. pokušajte…., bar se odjavite sa foruma svi odjednom bez iznimke….
Eto tko prvi nešto napiše nakon ovoga…- idiot…, zapravo ne njega već imamo…, – bolje magarac…
Ovdje upišite svoj komentar… [embarass] [tongue] [lol] [angry] [yawn] [wink] [cool] [cry] [pray] [bye] [lol]
sve je dobro dok "perjanice" ne počnu skakati u negativne blokade.
dok su one oko 1-2% u minusu nije tako strašno,mada kako stvari stoje ni ova druga varijanta nije daleko.
kad se pogleda u kakvom nam je stanju gospodarstvo možemo reči da nam je i super.
pogotovo oni koji još uvijek dobivaju redovito plaću.
nakon ovakvih izvješća možemo samo biti sretni da je i ovako.
to što neki ovdje po cijele dane "kukumaču" moraju znati da je kod 99% ljudi burza i cijena dionica zadnja briga u životu.
sve dok neki budu i dalje živjeli na roditeljskoj grbači(neki i zauvijek),oni će oko sebe vidjeti samo "šareni svijet".
http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Ekonomija/Analiticari-PBZ-a-Ovo-ce-biti-godina-prezivljavanja
Americani danas ne rade pa otuda i ovakav promet rekao bih, bit ce bolje sutra, bar s prometom
Americani danas ne rade pa otuda i ovakav promet rekao bih, bit ce bolje sutra, bar s prometom
Ne pratim puno ali završili ovako,mislim da dugo nije bio manji promet
Evo.., ide dax još malo preko 6000, svi u okružju su u pozitivi, jedino Bosanci malko štekaju…, ovo kod nas je smijurija nad smijurijama….
Sve se već zna…, treba prestati pisati i doljevati ulje vatru…
Pokušajte apstinirati do "produženog vikenda" i ne pisati ništa, ali baš ništa…., na ovom forumu…, pratite događanja i nemojte pisati….
Sumnjam da će to ići no…. pokušajte…., bar se odjavite sa foruma svi odjednom bez iznimke….
Eto tko prvi nešto napiše nakon ovoga…- idiot…, zapravo ne njega već imamo…, – bolje magarac…
1 000 000% za inicijativu, apsolutno podržavam i odlogiravam se
sve je dobro dok "perjanice" ne počnu skakati u negativne blokade.
dok su one oko 1-2% u minusu nije tako strašno,mada kako stvari stoje ni ova druga varijanta nije daleko.
kad se pogleda u kakvom nam je stanju gospodarstvo možemo reči da nam je i super.
pogotovo oni koji još uvijek dobivaju redovito plaću.
nakon ovakvih izvješća možemo samo biti sretni da je i ovako.
to što neki ovdje po cijele dane "kukumaču" moraju znati da je kod 99% ljudi burza i cijena dionica zadnja briga u životu.
sve dok neki budu i dalje živjeli na roditeljskoj grbači(neki i zauvijek),oni će oko sebe vidjeti samo "šareni svijet".
http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Ekonomija/Analiticari-PBZ-a-Ovo-ce-biti-godina-prezivljavanja
Kolega gdje vi živite u Grčkoj možda.