Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kad kreće na zse short?

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Ja sam duboko uvjeren da je zadnjih mjesec dva na HT bilo šorta koliko hoćeš

Baš bi volio vidjeti kako će proči onaj koji se usudi šortat HT, inaće , kada krene šort na ZSE, osim par lividnih, srokati će dionice jako nisko u kratkom vremenu a zbog slabe likvidnosti ih neće imati tko dizati, šorteri će odraditi po jedan pik po dionici , uzeti novce i ostaviti ju u blatu…druga stvar bi bila da smo likvidni, onda bi i šorteri vrlo lako mogli postati lovina
[/quote]
Kolega sad se može šortati. Ima te na temi šort sve o tome. Fima nudi migućnost posudbe dionica u omjeru 1:9. U jutro se po nekad na HT pojavi nenadana i ničim izazvana hrpa naloga koje se probije od šale i onda se stigne kupiti još jeftinije. Zašto su ovi npr.3×3000 tamo uranili meni je sumnjivo jer eto tako imam tu jako loša iskustva sa transparentnošću i skloniji sam pomisliti da je nešto sumnjivo prije nego da nije.

who dares, wins

Ne bojte se čitaju "dečki" ovaj forum, pa kad ocijene koliko je ljudi uletilo shortat već će opet skužit način kako nas izh… Burza će otići gore kada se počnu gasiti poslovni portali ili kad neko preuzme ZSE, a do tada uživajmo u -2 i +0,05 uz 5 ,ilijuna kuna od toga naravno 90% sa HT-om, što manje komentara na forumu to bolje.

nek citaju….i nek pisu….ja koliko vidim vecina je krcata dionicama…ali primjetilo se da ipak dionice izlaze iz utocista onaj dan kad se malo jace lupalo po bidu.. [cool] jedino se dinkec stavio na inu sa svojim 500 ticama….ostalo ponor….nema bida…. [bye]
[/quote]
Kolega ja bih baš rekao da je potpuno suprotno od onoga što vi kažete, većina je u cashu koliko ja vidim, sa dvadesetak ljudi održavam kontakt na PM od njih dvadeset njih osamnaest je u cashu među njima i vi, jel tako. [rolleyes]

*verdi, svakako da i dinkeci imaju svoju ulogu u svemu ovome, svakako da se štelao dobar izlaz na račun obveznika i zato se i kupovala Zaba po 12000 i Ingra po 60 000.
Ja samo kažem da oni nisu isključivi niti najveći krivci za pad Crobexa.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

*verdi, svakako da i dinkeci imaju svoju ulogu u svemu ovome, svakako da se štelao dobar izlaz na račun obveznika i zato se i kupovala Zaba po 12000 i Ingra po 60 000.
Ja samo kažem da oni nisu isključivi niti najveći krivci za pad Crobexa.

Krivac je vlast koja je bila u to doba i dalje po redu njihovi pijuni među kojima su i MF. Sad su to malo pritegli ovi z vana čije su banke i koprcamo se u toj mreži.
Luković ni je Austrijanac ali je Talijan. Sad je Sanader bi na finalu lige šampiona u VIP loži na poziv Profuma. Moš misliti zašto. Sigurno prati Olićevu karijeru…

who dares, wins

ne bi ja poistovjećiva ingru i zabu.ingru nisu smjeli kupovat ni mirovinci ni balansni fondovi.pad ako je i bio neizbježan bio bi puno manji da se poštovalo konzervativno ulaganje [sealed]

ne bi ja poistovjećiva ingru i zabu.ingru nisu smjeli kupovat ni mirovinci ni balansni fondovi.pad ako je i bio neizbježan bio bi puno manji da se poštovalo konzervativno ulaganje [sealed]

Tko je šta kupovao preko OIF-a to ni Intrepol ne zna. U glavnom ti fondovi su na desetinama prijašnje vrijednosti. Npr Viktorija sa preko 600Mkn na 60Mkn. Bilo je tu i mirovinaca i pojedinaca i koza i ovaca.

who dares, wins

čekaju ljudi,u cashu,grobija na minus ko zna koliko.nervoza je primjetna [sealed]

Ful u dionicama, ljudi spokojno zbrajaju dividende [smiley] (moje viđenje)

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Redovni promet 3.918.136,25

who dares, wins

Al se stavljaju nalozi na INI, jednog pojede automatski stiže drugi, Dinko brani sve u šesnaest, oće tko probati da ga zashorta. [lol]

ma nije to nista zabrinjavajuce, sad sam odlucio da imam vremena "do kraja zivota" da se digne (crobex)…malo bolji stocni sajam ima takav promet, ako ne i jaci [lol]

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

ma nije to nista zabrinjavajuce, sad sam odlucio da imam vremena "do kraja zivota" da se digne (crobex)…malo bolji stocni sajam ima takav promet, ako ne i jaci [lol]

Kolega stočni sajmovi imaju puno veći promet od ove burze i babe na zelenoj pijaci više obrnu od nas na ZSE.

New Report

Close