Nema prometa bez dizanja Crobexa to je valjda i zadnjoj budali jasno. Samo još da FM to shvate.
imaš pravo to je i zadnjoj budali jasno..ali je pametnima jasno da nema prometa bez pada..samo još da ti shvatiš da neće biti dizanja Crobexa..i da OTP otvori Crobex ETF pa da to zašortamo na nulu..
Koje je sad obrazloženje za pad crobex-a, ma sigurno nas ***e pad rejtinga Španjolske….. [sad]
A kao da mora bit neki specijalan razlog. Kod nas prolazi bilo kakav izgovor, npr ovog puta će vjerojatno u pitanju bit .. neizvjesnost. To mi je omiljen izgovor.
http://www.seebiz.eu/hr/nekretnine/zagreb-kuce-prosjecno-32%25-jeftinije-od-stanova,79795.html
kupujte ljudi kuće, jeftino i još stane roštilj u dvorište
Nema prometa bez dizanja Crobexa to je valjda i zadnjoj budali jasno. Samo još da FM to shvate.
imaš pravo to je i zadnjoj budali jasno..ali je pametnima jasno da nema prometa bez pada..samo još da ti shvatiš da neće biti dizanja Crobexa..i da OTP otvori Crobex ETF pa da to zašortamo na nulu..
[/quote]
A popularno će se u narodu ta igra zvati: short-as-short-can
[smiley]
[/quote]
Kaj ste se sad svi uhvatili tog šorta ko pijani plota. Gdje ste bili kad su nas mirovinci zašortali od 5200 do 2500 pa je onda još došla ova kriza pa nas zakucala u podrum. Tko će ti prodati dionice koje je platio 2,3× skuplje? Jedino Dinko. Nisu ljudi svoje novce na cesti našli ili se s mozgom razišli jer da jesu nikad ih nebi ni imali.
[/quote]
Kaj ste se sad svi uhvatili tog šorta ko pijani plota. Gdje ste bili kad su nas mirovinci zašortali od 5200 do 2500 pa je onda još došla ova kriza pa nas zakucala u podrum. Tko će ti prodati dionice koje je platio 2,3× skuplje? Jedino Dinko. Nisu ljudi svoje novce na cesti našli ili se s mozgom razišli jer da jesu nikad ih nebi ni imali.
[/quote]
Pa u tom i je bit šortanja, ja ću posuđivat i prodavat tuđe dionice. Ne treba nikog tjerat da prodaje, već ti lijepo prodaš od nekog trećeg od kojeg posudiš i kupiš ih po nižoj cijeni pa ih vratiš, a razlika tvoja. I tako zarađuješ, baš lijepo.
čekaju ljudi,u cashu,grobija na minus ko zna koliko.nervoza je primjetna [sealed]
ma nema se para, promet na ZSE je danas kao u malo većem supermarketu. uskoro će se prodavati 1-2 dionice za kupiti kruh i mlijeko i 10 deka mesa na akciji.
do sada su mi priče o W recesiji o novom dnu crobexa na 1000-1200 bile smiješne, ali sad mi uopće nije do smijeha [undecid]
[/quote]
[/quote]
Pa u tom i je bit šortanja, ja ću posuđivat i prodavat tuđe dionice. Ne treba nikog tjerat da prodaje, već ti lijepo prodaš od nekog trećeg od kojeg posudiš i kupiš ih po nižoj cijeni pa ih vratiš, a razlika tvoja. I tako zarađuješ, baš lijepo.
[/quote]
Ma super. Na ovoj likvidnosti kad si uzmem polugu sa svojom sirotinjim mogu srušiti index za 2% i sam sebe skratiti za još jedno 4%. Samo mi daj reci kad ti to prodaš jeftinije tko će onda još i tebi dati niže? Otkri mi taj misterij moli me jer ja to još nisam provalio. Izaberi jednu dionicu danas pa mi to probaj objasniti bez da si isfuravaš da si na NYSE.
ma nema se para, promet na ZSE je danas kao u malo većem supermarketu. uskoro će se prodavati 1-2 dionice za kupiti kruh i mlijeko i 10 deka mesa na akciji.
do sada su mi priče o W recesiji o novom dnu crobexa na 1000-1200 bile smiješne, ali sad mi uopće nije do smijeha [undecid]
[/quote]
Ma koja W recesija sad kad sam pun dionica 100% i kad su me plavi i ekipa uvjerili prije 6 mjeseci da neće biti recesije da idemo samo up uz pokoju zaustavnu stanicu. Pa nije moguće da su me opet obmanuli [cry] [cry] [cool] [tongue] a jesam naiva.
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Ma super. Na ovoj likvidnosti kad si uzmem polugu sa svojom sirotinjim mogu srušiti index za 2% i sam sebe skratiti za još jedno 4%. Samo mi daj reci kad ti to prodaš jeftinije tko će onda još i tebi dati niže? Otkri mi taj misterij moli me jer ja to još nisam provalio. Izaberi jednu dionicu danas pa mi to probaj objasniti bez da si isfuravaš da si na NYSE.
[/quote]
A jos k tome mirovinci su ti koji ce posudjivat dionice pa kad ekipa zasorta a oni laganini dignu cijenu i da vidis veselja onda. Platis proviziju za posudjeno i jos moras kupiti skuplje (normalno od njih) da im vratis. Nas mentalitet nije za drugo nego za solarno trgovanje. Nikakve poluge, nikakvi derivati.
P normalno. Nemaš šanse protiv njih ko ni tele protiv mesara. Ti zašortaš 100 000 a on te dočeka sa miljom pa zavrtanje ušiju i istresanje iz gaća. Npr.
Kupnja
Cijena Količina
35,02 16
34,52 45
34,51 496
34,11 805
34,00 160
33,50 105
33,15 2
33,04 40
33,03 186
33,01 999
33,00 500
32,66 5
32,65 250
32,52 500
30,51 102
27,57 1000
Ja se sad istresem i rasturim bid i otjeram dionicu u blokadu. Poslije kad Bakić vidi šta sam učinio humanitarno mi proda samo da me spasi ili ja moram udri po asku do pozitivne blokade.
Poso boli glava od isplativosti [lol]