Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čini se da bi danas mogao biti jedan od onih dana! [yawn]

Otvaranje je fenomen ZSE ovo je za robiju

kupce je voda odnjela.
ma nije nego mm i fm su gospoda u skupim cipelicama, pa čekaju da se voda rasčisti sa cesta i pločnika, pa će tek onda na posao.

ma kakav cash-r-a, 100% in

preporučil bi sledeće:

rano leganje
jutarnje trčanje, rekreacija
puno vode i voće
kavica i jedna cigaretica
otvaranje burze i isčekivanje
ljubav prema bližnjima [thumbsup]

ja sam ti na moru, u blizini vodica.
u jednom selu…

teretana je totalno njesra, ali ajde, mogu raditi bench, leptir…bla bla…
di je to od fita…

steta sto nemaju traktorsku gumu napunjenu pijeskom da mogu lupati velikim maljem o nj…
[undecid]
[/quote]
Slabo si izgleda zaradilo kada se mora ići na more u petom mjesecu, pa nitko se živ još niti ne pokušava kupati, kad ideš na zimovanje u devetom mjesecu dok snijeg još nije pao. [tongue]
[/quote]

pa ja bi bas rekao da se dobro zaradilo kad se moze ovako plandovati…

ps. bas si nesto razmisljam da kupim mjestanima traktorsku gumu i veliki malj za lokalnu teretanu…

[smiley]

@klodovik

nije sibenik, malo na zapad od vodica. nije tribunj…a nije ni pirovac…otok…
[wink]

preporučil bi sledeće:

rano leganje
jutarnje trčanje, rekreacija
puno vode i voće
kavica i jedna cigaretica
otvaranje burze i isčekivanje
ljubav prema bližnjima [thumbsup]

Bravo, kada bi ljudi ovo uistinu primjenili, malo njih bi prodavalo i rušilo cijene dionica, zadovoljstvo bi našli u sebi, a ne umjetno punjenju portfelja na račun živaca ostalih pokeraša.
To isto mogu raditi dizanjem cijene dionica .

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Pa tigre brutalni kapitale, pa ljetujemo u istom mjestu [thumbsup]
Lipo, lipo.
Samo što je s brutalnim padom, sve rasprodo prošli tjedan, a kad ono mini pad na još manjem prometu.
Ajde bar je sunce vani pa idem ubit oko na kojem komadu na cvjetnom [cool] [lol]

Murter?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

@Tigre
Biće da je otok kod Sinja [cool]

Ja bih upitao sinišu malusa koji piše za seebiz i koji je napisao članak "Zagrebačka burza: Industrogradnja potonula najniže od lipnja 2005.", da prokomentira i obrazloži rečenicu:

A kako su i globalna tržišta posljednjih tjedana iznimno volatilna, bit će tako i u Zagrebu.

Točnije da obrazloži termin: volatilno.
A onda da obrazloži frazu: iznimno volatilno.

Crobex nije volatilan, volatilnost traži nagle izmjene velikih rastova i padova, kao što je slučaj na europskim tržištima i američkim. Kod nas nažalost tržište samo u većoj mjeri pada ( rastovi su mizerni ) ili oscilira u uskim cjenovnim rasponima.

Dakle siniša maluse, šta je to vama na crobexu iznimno volatilno???

never surrender

bankopar ja jesam optimist ali voli čitati i pesimiste( da čovika ne uhvati euforija ) a istina je da je bilo dobro biti to ima godinu dana,oluje dođu i prođu ali ispalo je da je bilo bolje biti u cashu bar 40% NEGO FuL U DIONICAMA

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Koje je sad obrazloženje za pad crobex-a, ma sigurno nas ***e pad rejtinga Španjolske….. [sad]

Ja bih upitao sinišu malusa koji piše za seebiz i koji je napisao članak "Zagrebačka burza: Industrogradnja potonula najniže od lipnja 2005.", da prokomentira i obrazloži rečenicu:

A kako su i globalna tržišta posljednjih tjedana iznimno volatilna, bit će tako i u Zagrebu.

Točnije da obrazloži termin: volatilno.
A onda da obrazloži frazu: iznimno volatilno.

Crobex nije volatilan, volatilnost traži nagle izmjene velikih rastova i padova, kao što je slučaj na europskim tržištima i američkim. Kod nas nažalost tržište samo u većoj mjeri pada ( rastovi su mizerni ) ili oscilira u uskim cjenovnim rasponima.

Dakle siniša maluse, šta je to vama na crobexu iznimno volatilno???

Teško je kolegi priznat da je crobex mrtav konj, pa izmišlja volatilnost i zelene crobexe i sl. S umiranjem ZSE-a umire i seebiz, pa je naputak da se fantazira i izmišlja, iako mislim uzalud , nema tu pomoći [bye]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

New Report

Close