Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.seebiz.eu/hr/burze/sastavnice-crobex10-lani-podijelile-1563-otkaza,79667.html

….my moon…

Gospodo, ako mislite da su u 2 godine mali investitori pobjegli s burze. jer ste ih opljačkali ..
i da će se odmah vratiti čim im organizirate vlakić…onda ste se gadno zayebali…
Organizirajte si vlakiće sami..pa se vozite Crobexom gore . dole.. prodavajte jedni drugima..igrajte se do mile volje…slažite si križaljke s dionicama, loptajte se …a oni koji prodaju
na vrhu i kupuju na dnu ..I TE STVARI..i igraju se lako …nisu Vaši kreteni- koje ćete
omalovažavati…već investitori- KOJE ĆETE MORATI GLADITI , TEPATI IM, KLEČATI PRED NJIMA..
Možda će se jednog dana i vratiti na burzu! Do tada….. u nedostatku novca- igrajte se sami sa sobom-….. tko Vas šiša!

Tako je sad pile granu na kojoj sjede sami i nek se uzajamno između sebe ……
[/quote]

kolege Miami i Zivac,

na burzi netko mora izgubiti da bi ja mogao zaraditi.
nemojte se oko toga previse uzbudivati, to je jednostavno tako.

[/quote]

E to je reći odmor i visiti na forumu [lol] [lol]
[/quote]

pa sta onda?

upravo dosao iz teretane i sad idem cugat
[smiley]

Uz cugu uzmi i neku drogu, zašto samo cuganje.
ujutro opet brzo u teretanu na čišćenje [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

preporučil bi sledeće:

rano leganje
jutarnje trčanje, rekreacija
puno vode i voće
kavica i jedna cigaretica
otvaranje burze i isčekivanje
ljubav prema bližnjima [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

preporučil bi sledeće:

rano leganje
puno vode i voće

ja sam ti na moru, u blizini vodica.
u jednom selu…

teretana je totalno njesra, ali ajde, mogu raditi bench, leptir…bla bla…
di je to od fita…

steta sto nemaju traktorsku gumu napunjenu pijeskom da mogu lupati velikim maljem o nj…
[undecid]

Ma sve u redu tigruse, ali je pofuk postavio pitanje pa sam mu odgovorio, ali mu je post nestao.

U selu pokraj Vodica.Tigruse da nisi možda u Šibeniku?

klodovik

U selu pokraj Vodica.Tigruse da nisi možda u Šibeniku?

klodovik

preporučil bi sledeće:

rano leganje
puno vode i voće

ja sam ti na moru, u blizini vodica.
u jednom selu…

teretana je totalno njesra, ali ajde, mogu raditi bench, leptir…bla bla…
di je to od fita…

steta sto nemaju traktorsku gumu napunjenu pijeskom da mogu lupati velikim maljem o nj…
[undecid]
[/quote]
Slabo si izgleda zaradilo kada se mora ići na more u petom mjesecu, pa nitko se živ još niti ne pokušava kupati, kad ideš na zimovanje u devetom mjesecu dok snijeg još nije pao. [tongue]

Hrvatska će dulje nego što se dosad očekivalo čekati na ulazak u eurozonu, doznao je Jutarnji list od izvora iz hrvatskih pregovaračkih krugova, zbog strožeg nadzora prema novim članicama. Grčka kriza dovest će do strože provjere državne statistike, na kojoj se temelji dokazivanje o ispunjavanju kriterija. List procjenjuje kako bi to moglo odgoditi uvođenja eura za nekoliko godina, pa bi, uz pretpostavku ulaska u EU 2012. godine, kuna ostala valuta najmanje do 2016. ili 2017. godine. To bi usporilo integraciju u europsko gospodarstvo i zadržalo više kamate na zaduživanje.(JL,18)

nemamo sreće i gotovo, kao da smo ukleti [angry]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

gismund @ eu ce se raspast prije naseg dolaska….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

….my moon…

Gospodo, ako mislite da su u 2 godine mali investitori pobjegli s burze. jer ste ih opljačkali ..
i da će se odmah vratiti čim im organizirate vlakić…onda ste se gadno zayebali…
Organizirajte si vlakiće sami..pa se vozite Crobexom gore . dole.. prodavajte jedni drugima..igrajte se do mile volje…slažite si križaljke s dionicama, loptajte se …a oni koji prodaju
na vrhu i kupuju na dnu ..I TE STVARI..i igraju se lako …nisu Vaši kreteni- koje ćete
omalovažavati…već investitori- KOJE ĆETE MORATI GLADITI , TEPATI IM, KLEČATI PRED NJIMA..
Možda će se jednog dana i vratiti na burzu! Do tada….. u nedostatku novca- igrajte se sami sa sobom-….. tko Vas šiša!

Tako je sad pile granu na kojoj sjede sami i nek se uzajamno između sebe ……
[/quote]

kolege Miami i Zivac,

na burzi netko mora izgubiti da bi ja mogao zaraditi.
nemojte se oko toga previse uzbudivati, to je jednostavno tako.

[/quote]
[lol] [lol]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

New Report

Close