….my moon…
Gospodo, ako mislite da su u 2 godine mali investitori pobjegli s burze. jer ste ih opljačkali ..
i da će se odmah vratiti čim im organizirate vlakić…onda ste se gadno zayebali…
Organizirajte si vlakiće sami..pa se vozite Crobexom gore . dole.. prodavajte jedni drugima..igrajte se do mile volje…slažite si križaljke s dionicama, loptajte se …a oni koji prodaju
na vrhu i kupuju na dnu ..I TE STVARI..i igraju se lako …nisu Vaši kreteni- koje ćete
omalovažavati…već investitori- KOJE ĆETE MORATI GLADITI , TEPATI IM, KLEČATI PRED NJIMA..
Možda će se jednog dana i vratiti na burzu! Do tada….. u nedostatku novca- igrajte se sami sa sobom-….. tko Vas šiša!
Tako je sad pile granu na kojoj sjede sami i nek se uzajamno između sebe ……
[/quote]
kolege Miami i Zivac,
na burzi netko mora izgubiti da bi ja mogao zaraditi.
nemojte se oko toga previse uzbudivati, to je jednostavno tako.
[/quote]
E to je reći odmor i visiti na forumu [lol] [lol]
[/quote]
pa sta onda?
upravo dosao iz teretane i sad idem cugat
[smiley]
Uz cugu uzmi i neku drogu, zašto samo cuganje.
ujutro opet brzo u teretanu na čišćenje [thumbsup]
preporučil bi sledeće:
rano leganje
jutarnje trčanje, rekreacija
puno vode i voće
kavica i jedna cigaretica
otvaranje burze i isčekivanje
ljubav prema bližnjima [thumbsup]
preporučil bi sledeće:
rano leganje
puno vode i voće
ja sam ti na moru, u blizini vodica.
u jednom selu…
teretana je totalno njesra, ali ajde, mogu raditi bench, leptir…bla bla…
di je to od fita…
steta sto nemaju traktorsku gumu napunjenu pijeskom da mogu lupati velikim maljem o nj…
[undecid]
Ma sve u redu tigruse, ali je pofuk postavio pitanje pa sam mu odgovorio, ali mu je post nestao.
preporučil bi sledeće:
rano leganje
puno vode i voće
ja sam ti na moru, u blizini vodica.
u jednom selu…
teretana je totalno njesra, ali ajde, mogu raditi bench, leptir…bla bla…
di je to od fita…
steta sto nemaju traktorsku gumu napunjenu pijeskom da mogu lupati velikim maljem o nj…
[undecid]
[/quote]
Slabo si izgleda zaradilo kada se mora ići na more u petom mjesecu, pa nitko se živ još niti ne pokušava kupati, kad ideš na zimovanje u devetom mjesecu dok snijeg još nije pao. [tongue]
Hrvatska će dulje nego što se dosad očekivalo čekati na ulazak u eurozonu, doznao je Jutarnji list od izvora iz hrvatskih pregovaračkih krugova, zbog strožeg nadzora prema novim članicama. Grčka kriza dovest će do strože provjere državne statistike, na kojoj se temelji dokazivanje o ispunjavanju kriterija. List procjenjuje kako bi to moglo odgoditi uvođenja eura za nekoliko godina, pa bi, uz pretpostavku ulaska u EU 2012. godine, kuna ostala valuta najmanje do 2016. ili 2017. godine. To bi usporilo integraciju u europsko gospodarstvo i zadržalo više kamate na zaduživanje.(JL,18)
nemamo sreće i gotovo, kao da smo ukleti [angry]
gismund @ eu ce se raspast prije naseg dolaska….
….my moon…
Gospodo, ako mislite da su u 2 godine mali investitori pobjegli s burze. jer ste ih opljačkali ..
i da će se odmah vratiti čim im organizirate vlakić…onda ste se gadno zayebali…
Organizirajte si vlakiće sami..pa se vozite Crobexom gore . dole.. prodavajte jedni drugima..igrajte se do mile volje…slažite si križaljke s dionicama, loptajte se …a oni koji prodaju
na vrhu i kupuju na dnu ..I TE STVARI..i igraju se lako …nisu Vaši kreteni- koje ćete
omalovažavati…već investitori- KOJE ĆETE MORATI GLADITI , TEPATI IM, KLEČATI PRED NJIMA..
Možda će se jednog dana i vratiti na burzu! Do tada….. u nedostatku novca- igrajte se sami sa sobom-….. tko Vas šiša!
Tako je sad pile granu na kojoj sjede sami i nek se uzajamno između sebe ……
[/quote]
kolege Miami i Zivac,
na burzi netko mora izgubiti da bi ja mogao zaraditi.
nemojte se oko toga previse uzbudivati, to je jednostavno tako.
[/quote]
[lol] [lol]