DIOK-R-A u blokadi, aha kak vam je sad
Ne stignem sve popratiti od tolike količine transakcija..
lp
fyi, LKPC-R-A se nije trzila….
VART-R-1 ajmo priznanje ko se to isprsio?
Koji cirkus od tržišta VARTEKS u blokadi sa 100 kuna , a DIOKI sa 400, bravo HANFA, ovo je prava regulativa što se tiče TK.
fyi, LKPC-R-A se nije trzila….
[/quote]
Hvala ti što si mi to javio..nisam stigao to niti vidjeti..
Visoko je ask, nažalost..
lp
ljudi izrezite HT i njegov dnevni promet pa cete dobiti pravo stanje na hrvatskom trzistu kapitala. ja vam kazem do kasne jeseni nema pomaka, kad se bude vidjelo oce nas pustit u EU ili ne.
ljudi izrezite HT i njegov dnevni promet pa cete dobiti pravo stanje na hrvatskom trzistu kapitala. ja vam kazem do kasne jeseni nema pomaka, kad se bude vidjelo oce nas pustit u EU ili ne.
Nije ovo više stvar pumpanja ht-a il nekih sličnih dionica. Stvar je jednostavnija, fondovi su svojim igricama otjerali male ulagače i tako uništili domaću burzu. To je činjenica. Svatko tko je ranije trgovao zna da je to gola istina.
Zamjetljivo je da se već dulje vrijeme ne uspijeva ostvariti rast kojeg generiraju mali ulagači, al zato mali ulagači imaju prodajnih naloga koliko te volja, a fondovi to jednostavno ne mogu/neće pokupovat i ne žele dizati burzu dok se mali ulagači iskrcavaju.
Tako da većinu vremena fondovi na burzi trguju između sebe, uz izuzetak nekoliko prepredenih trejdera koji sa strane skupljaju mrvice.
Daleko od toga da je ekonomska situacija kod nas takva da ne opravdava snažniji rast, al burzi nedostaje volatilnosti koja nastaje od likvidnosti ( i to od malih ulagača ) i to je ono što brine. Pitanje je kad će se ta volatilnost vratit, ja mislim da će trebat čekat puno dulje od ove jeseni. Tako da do daljnjega, samo će rijetki na burzi zaradit.
ovdje se brani jedino ipo cjena HT I INA….ostalo bye bye [bye]
MA PRIJATELJU MOJ NEKE SU DIONICE NA RAZINI 1222 CROBIJA ALI IPAK SMATRAM DA NISU SMEČE ČEKAIH ODBIJENAC OD 15-20%