valjda će danas biti dan okreta, jer danas je situacija kad bi mi inače dopizdilo i kad bi sve prodao, a onda bi počeli rast. e sad neću prodat pa da vidimo!
hm..to samo znači da ti još u stvari nije dopizdilo . Tek kad ti STVARNO dopizdi,i kad prodaš…e,onda je taj dan preokreta . NAŽALOST !
Ne, nisu se fond m. vratili sa skijanja [lol] [lol] nego drito na more, to ti je kad imamo sad samo zima – ljeto sezonu
Ovo su samo maleni potresi…Onog Velikog potresa se treba paziti
[/quote]
Širiš optimizam….??!!
Evo malo podrhtavanje prelazi u potres.., sašili smo i Dax, koja to crna logika nalaže ovakav pad…, kad od početka godine u rastu ostatka svijeta optimizam nismo ni prismrdili….
valjda će danas biti dan okreta, jer danas je situacija kad bi mi inače dopizdilo i kad bi sve prodao, a onda bi počeli rast. e sad neću prodat pa da vidimo!
hm..to samo znači da ti još u stvari nije dopizdilo . Tek kad ti STVARNO dopizdi,i kad prodaš…e,onda je taj dan preokreta . NAŽALOST !
[/quote]
[thumbsup]…………… [cry]
[/quote]
nije bio onaj dan…..DNO a i meni je smrdilo….
[/quote]
Da, da, znaju medvjedi kako se to radi, oni tresu drvo dok i zadnji i zadnji "investitor" konačno ne padne s njega… [cool]
pogledajte si sad di su mejkeri ili ti specijalisti na atgr i ulpl …….NIGDJE…….
tolko o transparentnosti burze i informacijama ……………
pogledajte si sad di su mejkeri ili ti specijalisti na atgr i ulpl …….NIGDJE…….
tolko o transparentnosti burze i informacijama ……………
Koliko je meni poznato oni stupaju na scenu početkom lipnja,ili se varam ?
Opet pucaju margini…
ovo znaš provjereno ili onako pucaš, iz glave napamet?
[/quote]
ma ja ne prodajem makar me medvijedi raščerupali, nemam više šta izgubit, jedino mogu kao i većina žalit što nisam prodao na crobexu 2200, u tom slučaju bi danas kupovaoooo [bye] [bye]
[/quote]
ma ja ne prodajem makar me medvijedi raščerupali, nemam više šta izgubit, jedino mogu kao i većina žalit što nisam prodao na crobexu 2200, u tom slučaju bi danas kupovaoooo [bye] [bye]
[/quote]
vec drugi put ovo pises….cini mi se da nisi bas siguran u svoju odluku [rolleyes]