Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Nemojte se zamarati sa DINKECOM taj je prvi propao i on nema kune samo da znate Šuki je sve uzeo a što nije pojela je vanjska burza
On je tapia
Krajem travnja ove godine u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje bilo je evidentirano 308.675 nezaposlenih, što je za 9.983 osobe ili za 3,1 posto manje nego prethodni mjesec, a za 44.890 osoba ili 17 posto više nego u travnju 2009. godine.
Krenuo iskrcaj po svim pozicijama i sektorima. Opet! Dokle tako? Do 1300 opet? A u bull marketu smo??? [undecid] [wink]
Još malo pa globalni odbijanac…
sorry što pitam, ne kužim se baš u to, ali kako to možeš znati? i zašto se događaju ovakvi padovi? daj nam malo pojasni, nemamo se svi vremena time baviti, a baš me zanima. Hvala
sorry što pitam, ne kužim se baš u to, ali kako to možeš znati? i zašto se događaju ovakvi padovi? daj nam malo pojasni, nemamo se svi vremena time baviti, a baš me zanima. Hvala
[/quote]
knjige u ruke [yawn]
SVI SU SPAMERI IGNORE !!!
D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak
stisli su HT [sealed]
Napokon, dosta mi je više namjesštanja grobija s Ht-om, sve u banani ,a Ht u plusu 3% i onda naslovi tipa crobi završio u plusu, fuj [tongue]
Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima