Uvijek možete svoj novac dati nekoj pametnoj glavici, samo treba držati dovoljno dugo i prinos je zajamčen,crobex na 5500 je pitanje dana [lol] [bye]
Međutim, ne osjećate li se potpuno sigurno u vezi s investicijskim fondovima i dionicama, najbolje je da se koristite uslugama savjetnika i brokera koji će vam sve lijepo objasniti i izabrati za vas najbolju opciju. [shocked] [lol] [lol]
Vaš link
prvo sumnjam da će uopće uvest short u daljnjih godinu dana………no malo razmišljam
kako bi se dalo masno dignut lova na shortu kod nas…………
uglavnom treba čekat shortere da spuste neku cijenu i ulazit na long pa da vidiš onda
odbijance kad treba vratit short nazad……….a ne recimo danas nigdje nikog, prodaš
i čekaš baš te briga, odbijanca nigdje, likvidnosti nigdje itd…………
[/quote]
Ideja nije losa. Na prvi pogled. Ali…. [cool]
Huhhhh, gledam malo dionice. Majko moja materijala za shortanje boli glava. Ako to krene u 7. mjesecu koja bu to fora. Mraaakkkkk!!!! [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
U 7. mjesecu može krenuti jedino stampedo na Jadran. Ako i to…
Huhhhh, gledam malo dionice. Majko moja materijala za shortanje boli glava. Ako to krene u 7. mjesecu koja bu to fora. Mraaakkkkk!!!! [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
U 7. mjesecu može krenuti jedino stampedo na Jadran. Ako i to…
[/quote]
Uz ovo vrijeme i ekonomsku situaciju… ne bih se bas kladio iako ce nas gospon Bajs uvjeravati u suprotno. A na jesen nas cekaju struja, plin, nelikvidnost, super-ober-turbo jaka kuna itd….
Shortanje bi u svakom slučaju pozitivno djelovalo na ovu žabokrečinu, privuklo bi i daytradere, bez kojih na burzi nema likvidnosti…
mexička sapunica pravi je akcijski film u usporebdi s napetosti i aktivnosti na našoj (odnosno njihovoj) burzi……… [cool]
Shortanje bi u svakom slučaju pozitivno djelovalo na ovu žabokrečinu, privuklo bi i daytradere, bez kojih na burzi nema likvidnosti…
tako je
Nova šefica burze je rekla da bi mogao šort na jesen. Naravno kad sve krene rasti, ako krene. Samo ne znam kako će to biti izvodivo protiv mirovinaca, a da ne govorim šta će tek izvoditi njima bliski igrači.
Nova šefica burze je rekla da bi mogao šort na jesen. Naravno kad sve krene rasti, ako krene. Samo ne znam kako će to biti izvodivo protiv mirovinaca, a da ne govorim šta će tek izvoditi njima bliski igrači.
He, i od jacek postoji jaci. Dio ce morati ici Sukeru kao i do sada i to veci dio. A mozes racunati i na malo jace igrace iz vana. [cool]
opet kasnimo bar 3 godine, premalo prometa za takve igrice
http://www.seebiz.eu/hr/burze/u-hrvatskoj-short-selling-tek-pocinje,78495.html