NJEMAČKA zabranjuje short-seeling – a mi ga uvodimo, pa se pitam – da li je HANFA normalna-
i da li su svjesni da su takvom odlukom na pragu potpunog uništenja burze…
Da li je moguće da je pritisak – onih koji imaju uvida u stanja portfelja i mogućnost raspolaganja
tuđim portfeljima tako jak- da se Samodol na to ne obazire. …
Tko će vršiti kontrolu posuđivanja dionica ? OVA DRŽAVA NIJE SPOSOBNA ZA TO….
Da li ste svjesni da ste – ono malo što je na tržištu kapitala- prepustili KOCKARIMA?…
Ako se to dogodi moj cilj je otići iz burze, zbog nepovjerenja u HANFIN RAD…Do sada
sam izdržala kojekakve svinjarije na burzi…ali , ovakvo kockanje na burzi – mi ne treba.
NEM A JAMSTVA- da dionice investitora neće biti zloupotrebljene… Žao mi je.
X puta sam napisao da je HANFA i SAMODOL pokrovitelj i zaštitnik kriminala na TK imam 10-tak njihovih dopisa u posjedu di mi objašnjavaju koje kakve radnje i zašto nemogu djelovati
naravno priča za malu djecu
sjeti se Podravke kako su je pokrali a preko HANFE a kako su objasnili taj lopovluk i tko
A ovaj forum je dobar i svašta se može saznat samo da se nebriše ono što može da koristi
Well, bude li shortanja vracam se na burzu. [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
Ako uvedu short selling, ekipa će stući Crobex na nulu
prvo sumnjam da će uopće uvest short u daljnjih godinu dana………no malo razmišljam
kako bi se dalo masno dignut lova na shortu kod nas…………
uglavnom treba čekat shortere da spuste neku cijenu i ulazit na long pa da vidiš onda
odbijance kad treba vratit short nazad……….a ne recimo danas nigdje nikog, prodaš
i čekaš baš te briga, odbijanca nigdje, likvidnosti nigdje itd…………
http://eufondovi.eu/zapocnite-ovdje
Evo para koliko hoćeš samo treba imati i neku ideju.
Nece, trebati ce zatvoriti short pozicije. Ali da ce dionice doci na realniju vrijednost hoce. Biti ce vise likvidnosti, brokeri ce sigurno biti zadovoljniji. Ako nista drugo moci ce se nesto zaraditi. Sada je to bez veze. To ce vjerojatno privuci i nesto stranog kapitala (naravno u shortu) pa ce biti zanimljivo gledati i mirovince i OIF-ove kako se koprcaju kada uleti malo jaca ekipa i kada vise ne budu gospodari zivota i smrti ovdje. [thumbsup] [thumbsup]
Da bi mogli spustiti index za koji 40-50% to mi se cini realno ali necemo u nulu. Mozda! [cool]
Ja se definitivno uclanjujem u klub shortera! [thumbsup] [thumbsup]
Naravno treba racunati i na rezanje velikih pozicija prije pocetka shorta tako da ce vjerojatno stvari rokunuti i malo prije nego krene short. Cini mi se da se na HT to vec i dogadja….
glavni europski indexi su u padu 2,5-3% tako da nema razloga za kukanje
[/quote]
Tako je kolega, nema razloga za kukanje niti kada sutra potegnu po +3%, a mi opet u crveno. Pokazali smo više puta da smo neovisni o svjetskim kretanjima kada drugi rastu, jedino pri padu nikada nije bio problem
[/quote]
Dali je kolega i danas zadovoljan
Vaš link
Huhhhh, gledam malo dionice. Majko moja materijala za shortanje boli glava. Ako to krene u 7. mjesecu koja bu to fora. Mraaakkkkk!!!! [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]