Ja ne znam o cemu vi pricate, kakvi lopovi,pa drzava je u k, nema ni lipe, od cega da rastemo,od zraka???
Ne ulažemo mi u državu nego u firme. Belišće je npr. preživjelo nekoliko država pa će i ovu.
http://www.zse.hr/default.aspx?id=30627
Zašto ovi šalju obavijesti kad su se makli sa burze? Radi obveznica i zapisa?
majstori bi sad ipo i do ulagača, a prije su ih istisnuli……………koji prevaranti,
za nevjerovat………….
Ja ne znam o cemu vi pricate, kakvi lopovi,pa drzava je u k, nema ni lipe, od cega da rastemo,od zraka???
Ne ulažemo mi u državu nego u firme. Belišće je npr. preživjelo nekoliko država pa će i ovu.
[/quote]
Verdi znas na sto sam mislio, na opce stanje u drzavi koje se trenutno reflektira na burzu. Burza , dionice, jednostavno nisu trenutno u planu, ljudi se grebu za kruh i mlijeko, a oni koji imaju i za kavijar ti burzu zaobilaze ko macke oko vruce kase, jos nisu dovoljno gladni da bi probali kasu, sjecaju se da su mnogi spalili prozdrljive jezičine [tongue]
pola kruha, 2 k-plus jogurta i rezervoar do pola
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/trgovina/konzum-nema-dividende%2c-ulazi-se-u-naftni-biznis,78408.html
I te kako.
Danas ćete prodavati ko da nema sutra.
Jučer smo zabunom otišli u plus, jer je EU bio u plusu, sada na otvaranju EU u popriličnom minusu preko 1 %!
Moja procjena je minus od ca. 1 %, ako ne i više.
lp
[/quote]
Ko zna, zna…
[rolleyes]
bilo kako bilo ali nekoliko dionica je na dobrim potporama….mora se priznati….
bilo kako bilo ali nekoliko dionica je na dobrim potporama….mora se priznati….
Recite naglas kolega INA.
Recite naglas kolega INA.
[/quote]
Recite naglas kolega ERNT
barbastari @ inu i ht nemoram spominjati to je jasno….
mislio sam na jos par ali necu drukati …nek jos stisnu prodavace….
ipak ce to bit buduci kupci u dogledno vrijeme… [cool]
barbastari @ inu i ht nemoram spominjati to je jasno….
mislio sam na jos par ali necu drukati …nek jos stisnu prodavace….
ipak ce to bit buduci kupci u dogledno vrijeme… [cool]
ADRS-P-A kupnja je jako dobra, a prodaja je očito posustala.
Živac, bok! Pa još neki dan..stoji tvrdnja jednog od kolege IVANA 1309..čini mi se..
… da AZ MIROVINSKI MOŽE I KAD GOD HOĆE ..podići Crobex !……Iz priloženih rezultata
vidi se da su nešto zaradili- nešto izvukli na vanjske burze, ali se taji podatak – KOLIKO MJESEČNO
UBIRU OD UPLATE MIROVINSKOG DIJELA POREZA…. Kad bi to znali…teorija o velikim zaradama ne bi baš držala vodu…
Zato- čekajmo izbore! Premijerka će pokazati -snagu -HDZ-a u najboljem svijetu…Naći će se 100 MIL i za burzu..