jel postoji kakvo objašnjenje za sitna trgovanja? npr. upravo netko skinuo 1 koei po 1199,99 – pa tu provizija pojede oko 5% . a primjetio sam takvih naloga dosta u zadnje vrijeme.
verovatno netko, kome je to pola plače, pa ako je dovoljno mlad na pravom je putu, pa mu čestitam na dobroj kupnji, je sigurno neče sutra več prodavat.
comlinebrokeri nemaju vise minimalne provizije 🙂
kupis jedan komad 🙂 i to je to 🙂
comlinebrokeri nemaju vise minimalne provizije 🙂
kupis jedan komad 🙂 i to je to 🙂
aaa, to je to. svaka im čast 🙂
To i ja kazem…barem tako su spustili provizije…za razliku od ostalih, koji sad rade sa vecom zaradom (ili manjim minusom[smiley1])
Credos nema minimalnu proviziju već dvije godine
Možda i ostali krenu njihovim primjerom u smislu smanjenja provizija ili troškova za nalogodavce.
Danas je na djelu bilo i prodaje raznih dionica, na vrat na nos, radi dokupa Ine. I ja sam tako nešto napravio. Vjerujem i mnogi drugi, a znam ih barem nekoliko koji su to učinili.
Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.
Evo prilazem grafove Crobexa sa proslogodisnjom korekcijom, jest da je svaka slicnost slucajna i da ovogodisnja ne mora biti takva ali da se vidjet princip korak naprijed dva nazad
evo čime smo se zabavljali pre točno godinu dana (post od 26.05.2006
Gdje nam je danas kolega plavi? Trazi prodavatelja 115 komada ZVZD?
[smiley2]
Neznam da li primjecujete ali korekcija barem blaga je vec pocela sto je sasvim uredu.
Crobex bi danas jos mogao -1.5% sto je blizu 4% u par dana.
VAni se jos zeleni sve, ali to nema veze.
Sada je prava prilika nadokupljivati 2Q zicere a ima ih napretek.
Attenzion attenzion, eine….
Attenzion attenzion, eine….
kleine… nece biti previse.
Ipak je sa Q1 vecina firmi opravdala ciejnu iza koje stoji…
Necemo sada lagati ali Q1 su bili vecinom jako dobri..