http://www.jutarnji.hr/hrvati-mrzovoljno-pricaju-na-dva-mobitela-i-glume-sefove/780427/
jel mi to zasluzujermo [cool]
kod nas bi HDZ premocno pobjedio da su danas izbori, ne sumljajte u to
bolje struca u ladu neg dve na suncu stara je narodna
bolji smo od europe(al za nas nikad nije kasno da ih stignemo
http://www.seebiz.eu/hr/burze/eu-trzista-indeksi-sruseni-vise-od-2%25,78360.html
samo, što taj izlaz duuuuuugggooooo traje
"Ovo je baš mučno – ništa mi nemamo s Rusijom ili Azijom. Mi smo samo mala domaća tvrtka koja bi htjela rasti, no u tome nas priječi način kako te vlade vode svoje zemlje. – Douglas Hanson, izvršni direktor tvrtke Rocky Mountain u razgovoru za Wall Street Journal nakon što ga je urušavanje tržišta 1998. godine prisililo na odgodu izdavanja „junk bond“ papira u vrijednosti od 175 milijuna dolara.
….
Osmog prosinca 1997. godine ujutro, Tajland je objavio da se zatvara 56 od 58 glavnih financijskih kuća zemlje. Te su privatne banke gotovo preko noći bankrotirale …
….
Nisam to znao (Thomas. L. Fridman, Lexus i maslina, 2003.) – nitko to nije znao – no te su tajske investicijske tvrtke bile prve pločice domina u prvoj svjetskoj financijskoj krizi"
zasto nemamo kladenje, primjerice ja bi se kladio da nemremo past vise od 1% ne ako đukani izlaze…
imamo srece kaj smo mali i drugaciji [lol]
I te kako.
Danas ćete prodavati ko da nema sutra.
Jučer smo zabunom otišli u plus, jer je EU bio u plusu, sada na otvaranju EU u popriličnom minusu preko 1 %!
Moja procjena je minus od ca. 1 %, ako ne i više.
lp
[/quote]
Evo nas.
Cobex – 1,02 %.
Može to i niže.
lp
I naša puzajuća revolucija je zapela u Varšavskoj. Ali bolje išta nego ništa. Ni svi sindikati zajedno ne mogu toliko ljudi skupiti tako da je ovo ipak vidni napredak. čekamo nastavak.
I te kako.
Danas ćete prodavati ko da nema sutra.
Jučer smo zabunom otišli u plus, jer je EU bio u plusu, sada na otvaranju EU u popriličnom minusu preko 1 %!
Moja procjena je minus od ca. 1 %, ako ne i više.
lp
[/quote]
Evo nas.
Cobex – 1,02 %.
Može to i niže.
lp
[/quote]
Ja bih ga srokao jedno 10%, ali bi prije toga od Đukana kupio još 1000 dionica IGH po 2550 , pa nek se zna kako nije namješteno
komentar trgovanja: [yawn]
komentar trgovanja: [yawn]
Ne bi rekao, prije [cry]