Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gledam ovu prodaju na LKPC, pitanje je trenutka kada će netko izgubiti živcne i lupiti po ono malo bida što ima.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Zagrebačka burza: Napokon oporavak CROBEX-a, a i prometa
Autor/izvor: SEEbiz

oporavak prometa? ko je ovdje lud?

hate red

Dug 1500 kn za zdravstveno, od likvidnosti danas valjda sjelo nešto od HT-a i standardno pun ko brod papira svakakvih. Do 1800 crobexa nema panike samo lagana depresija. Danas sam si čak i razmišljao kako je lijepo bilo dok je bio doktor Ivo.

ja sam rekao da ćemo mi još plakati za Ivom.. a bome i za Mesićem..

[/quote]

od kad je Ivo otišao ja samo vidim promjene na bolje, a plakat za njim mogu samo oni koji su navikli živjet kao bubreg u loju korupcije, veza i državnih subvencija

[/quote]
npr.?
[/quote]

ekipa u HAC-u, željeznicama, podravci i oko njih… oni s povlaštenim mirovinama i slično

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Usporedba performance-a od početka godine do kraja prošlog tjedna (31.12.2009-14.5.2009):
Crobex: cca +3%
OTP indeksni: 4,3%
Crobex10: 5%

Za sada blue chips rule.

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

sad pogledao ,,hebate koji odbijanac nemogu pratit od kolicine prometa [lol] [lol] [lol]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

sad pogledao ,,hebate koji odbijanac nemogu pratit od kolicine prometa [lol] [lol] [lol]

….kako ti nije jasno da će bit uvik odbijanac dok se šuker ne umiša……kako stojiš u USa sigurno jako dobro kad pada u kešu si kad raste pun si….. [lol] [lol] [lol] …. jesu se zahebali kad su te pustili tamo svu ćeš im zaradu odnit….. [lol] [lol] [lol]

ConOBrien @

Ocito ljudima fali Sanader a to je dobro jer jer je to jedini nacin da se pokrenu neke stvari na bolje sta ce se vremenom i pokazati na TK .

p.s. Zamislite da je samo nastavio voziti u 5 brzini [bye]

vozi on i sad u 5 brzini, ali prema Remetincu…….

….kako ti nije jasno da će bit uvik odbijanac dok se šuker ne umiša……kako stojiš u USa sigurno jako dobro kad pada u kešu si kad raste pun si….. [lol] [lol] [lol] …. jesu se zahebali kad su te pustili tamo svu ćeš im zaradu odnit….. [lol] [lol] [lol]
[/quote]
da nisi ti jedan od dugorocnih [yawn] [undecid]???? evo evo sad ce se odbit crobi samo sto nije…. [lol] [lol] [lol]
kad je tigrus uvidio da ovdje nema kruha sve je jasno….a barem je on pogadjao svaki vrh i dno [cool]
cuj u usa najvise sto ostanem u dionicama ,je to da prenocim ,znaci 24h max ….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Dug 1500 kn za zdravstveno, od likvidnosti danas valjda sjelo nešto od HT-a i standardno pun ko brod papira svakakvih. Do 1800 crobexa nema panike samo lagana depresija. Danas sam si čak i razmišljao kako je lijepo bilo dok je bio doktor Ivo.

ja sam rekao da ćemo mi još plakati za Ivom.. a bome i za Mesićem..

[/quote]

od kad je Ivo otišao ja samo vidim promjene na bolje, a plakat za njim mogu samo oni koji su navikli živjet kao bubreg u loju korupcije, veza i državnih subvencija

[/quote]
npr.?
[/quote]

ekipa u HAC-u, željeznicama, podravci i oko njih… oni s povlaštenim mirovinama i slično
[/quote]
I dio onih kriminalnih radnji koje bi bile trenutno underway, ali nisu zbog straha i opreza. To je šteta koja bi bila učinjena, a nije.
[proud]

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

[/quote]
da nisi ti jedan od dugorocnih [yawn] [undecid]???? evo evo sad ce se odbit crobi samo sto nije…. [lol] [lol] [lol]
kad je tigrus uvidio da ovdje nema kruha sve je jasno….a barem je on pogadjao svaki vrh i dno [cool]
[/quote]

….gle lani sam uzima još jedan stan pa sam mora prodavat , a sada mi se stvarno nigdje ne žuri…….vratit ćeš se ti opet ovdje bez brige…..e sad koliko jak to je drugo pitanje….. [lol] [lol] [lol] ….ima ih još šta se opraštaju od crobija na desetine puta ti si još ok tek si počeo….

[/quote]
[/quote]

….gle lani sam uzima još jedan stan pa sam mora prodavat , a sada mi se stvarno nigdje ne žuri…….vratit ćeš se ti opet ovdje bez brige…..e sad koliko jak to je drugo pitanje….. [lol] [lol] [lol] ….ima ih još šta se opraštaju od crobija na desetine puta ti si još ok tek si počeo….
[/quote]
nije bitno koliko jak se vratim….a vratit cu se kad se popravi likvidnost……..a kad ce to bit i dali ce bit uopce mi nije bitno….zao mi je sto ovo nisam napravio prosle god. ali bolje je i kasno nego nikad [cool]

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/ina-drzavi-dugujemo-jos-200-milijuna-kuna,78233.html

New Report

Close