Gledam ovu prodaju na LKPC, pitanje je trenutka kada će netko izgubiti živcne i lupiti po ono malo bida što ima.
lp
Zagrebačka burza: Napokon oporavak CROBEX-a, a i prometa
Autor/izvor: SEEbiz
oporavak prometa? ko je ovdje lud?
ja sam rekao da ćemo mi još plakati za Ivom.. a bome i za Mesićem..
[/quote]
od kad je Ivo otišao ja samo vidim promjene na bolje, a plakat za njim mogu samo oni koji su navikli živjet kao bubreg u loju korupcije, veza i državnih subvencija
[/quote]
npr.?
[/quote]
ekipa u HAC-u, željeznicama, podravci i oko njih… oni s povlaštenim mirovinama i slično
Usporedba performance-a od početka godine do kraja prošlog tjedna (31.12.2009-14.5.2009):
Crobex: cca +3%
OTP indeksni: 4,3%
Crobex10: 5%
Za sada blue chips rule.
sad pogledao ,,hebate koji odbijanac nemogu pratit od kolicine prometa [lol] [lol] [lol]
sad pogledao ,,hebate koji odbijanac nemogu pratit od kolicine prometa [lol] [lol] [lol]
….kako ti nije jasno da će bit uvik odbijanac dok se šuker ne umiša……kako stojiš u USa sigurno jako dobro kad pada u kešu si kad raste pun si….. [lol] [lol] [lol] …. jesu se zahebali kad su te pustili tamo svu ćeš im zaradu odnit….. [lol] [lol] [lol]
ConOBrien @
Ocito ljudima fali Sanader a to je dobro jer jer je to jedini nacin da se pokrenu neke stvari na bolje sta ce se vremenom i pokazati na TK .
p.s. Zamislite da je samo nastavio voziti u 5 brzini [bye]
vozi on i sad u 5 brzini, ali prema Remetincu…….
….kako ti nije jasno da će bit uvik odbijanac dok se šuker ne umiša……kako stojiš u USa sigurno jako dobro kad pada u kešu si kad raste pun si….. [lol] [lol] [lol] …. jesu se zahebali kad su te pustili tamo svu ćeš im zaradu odnit….. [lol] [lol] [lol]
[/quote]
da nisi ti jedan od dugorocnih [yawn] [undecid]???? evo evo sad ce se odbit crobi samo sto nije…. [lol] [lol] [lol]
kad je tigrus uvidio da ovdje nema kruha sve je jasno….a barem je on pogadjao svaki vrh i dno [cool]
cuj u usa najvise sto ostanem u dionicama ,je to da prenocim ,znaci 24h max ….
ja sam rekao da ćemo mi još plakati za Ivom.. a bome i za Mesićem..
[/quote]
od kad je Ivo otišao ja samo vidim promjene na bolje, a plakat za njim mogu samo oni koji su navikli živjet kao bubreg u loju korupcije, veza i državnih subvencija
[/quote]
npr.?
[/quote]
ekipa u HAC-u, željeznicama, podravci i oko njih… oni s povlaštenim mirovinama i slično
[/quote]
I dio onih kriminalnih radnji koje bi bile trenutno underway, ali nisu zbog straha i opreza. To je šteta koja bi bila učinjena, a nije.
[proud]
[/quote]
da nisi ti jedan od dugorocnih [yawn] [undecid]???? evo evo sad ce se odbit crobi samo sto nije…. [lol] [lol] [lol]
kad je tigrus uvidio da ovdje nema kruha sve je jasno….a barem je on pogadjao svaki vrh i dno [cool]
[/quote]
….gle lani sam uzima još jedan stan pa sam mora prodavat , a sada mi se stvarno nigdje ne žuri…….vratit ćeš se ti opet ovdje bez brige…..e sad koliko jak to je drugo pitanje….. [lol] [lol] [lol] ….ima ih još šta se opraštaju od crobija na desetine puta ti si još ok tek si počeo….
[/quote]
[/quote]
….gle lani sam uzima još jedan stan pa sam mora prodavat , a sada mi se stvarno nigdje ne žuri…….vratit ćeš se ti opet ovdje bez brige…..e sad koliko jak to je drugo pitanje….. [lol] [lol] [lol] ….ima ih još šta se opraštaju od crobija na desetine puta ti si još ok tek si počeo….
[/quote]
nije bitno koliko jak se vratim….a vratit cu se kad se popravi likvidnost……..a kad ce to bit i dali ce bit uopce mi nije bitno….zao mi je sto ovo nisam napravio prosle god. ali bolje je i kasno nego nikad [cool]