ceka se točka preokreta da se upucaju silni milijuni!
da nema i zelenilo u europi veze s našom ht dividendom? [lol]
a možda se čeka da se lova s računa prebaci na investor? uglavnom crobi tone bez veze. da je barem i kod nas euro pao na 6,8 !!!
Ja bi rekao Šuki je usisao dividendu od HT
Škegri je sve poznato i zato nudi to što nudi jedini on je u kešu i još polako urušava TK a Jaca će biti sretna da išta dobije samo da ostane na vlasti i dalje
taktika pobijedi na licitaciji pa odustani od kupnje sve doke se na jednoj licitaciji više nitko ne pojavi pa kupiš za 1 kn
pa kaj ste vi stvarno mislili da ce se dividenda od ht vratiti na burzu? pocevsi od moga slucaja, nema boga da vise kune stucem na burzu. ovo sto je ulozeno ce strunuti tamo jer ne prodajem iz principa po ovim cijenama.
da nema i zelenilo u europi veze s našom ht dividendom? [lol]
a možda se čeka da se lova s računa prebaci na investor? uglavnom crobi tone bez veze. da je barem i kod nas euro pao na 6,8 !!!
[/quote]
lova je s računa na investoru u roku 1 min.
ja jutros već sve polupao 🙂
ja sam dividendu ht-a potrošio unaprijed, kupnjom dionica i udjela u fondovima u proteklih mjesec dana, na današnji dan uplatom na račune podmirila mi je minuse. Pretpostavljam da je većina sredstava od dividende već od ranije utrošena tako da nema očekivani učinak na pojačanu kupnju na današnji dan.
koji majstori
Quaestus želi cijeli državni portfelj za 250 milijuna kuna?
živio HDZ živjela pljačka
[/quote]
zato se zmijoljubac i uvukao u vladu da još poćisti šta je ostalo pa ljudi dokle ćemo trpjeti taj lopovluk
[/quote]
a največa je ironija da je ovaj tzv državni portfelj de facto društveni proizišao iz privatizacije na rvacki način tj. model lijeva ruka desni džep, a to je opet bilo moguće zahvaljujući onom tzv. dom. ratu koji je trajao taman tolko dok se sve nije privatiziralo pa onda gro ošlo na kajmane a ono malo uzela država u svoj fond
narod koji je trebao to dobiti raspadom socijalizma dobijo je po običaju frišku figu a sad će i država ono malo pod navodnike njeno dati za kikiriki
super treba završiti velke škole da se ovako nešto napravi
Kako možeš pisati takozvanom domovinskom ratu?! Kako te nije sram?!
a nego kaj je nego tzv domovinski rat? kad je rob znao vladat? i pogle si drzave sada na sto lici? eto ti sad masi si sahovnicom, busaj se u hrvatska prsa i govori svima da si hrvat. i onda prijedji granicu pa te gledaju ko okuzenog psa.