Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

El Febo, 15.05.2010. u 20:08
Nista drugo nego sofisticirani nacin porobljavanja.

O čemu ti pričaš?
Znači ako meni netko ponudi za moje dionice ili za moju firmu cijenu sa kojom
sam ja zadovoljan, znači, ako mu prodam, on me je sofisticirano porobio…
kao i one koji su u redovima čekali da prodaju dionice INE Molu i ove sa 63-icama na
asku HT-a…
Živjela hrvatska pamet! Prvo elegantno uzmemo novce..a onda kukamo da smo porobljeni ili
prevareni. [thumbsup]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Što prije nas porobe to bolje jer gori od Šukera ne mogu biti i da hoće. Jedva čekam porobljavanje javnih poduzeća pa da onu polovicu parazita potjeraju na burzu rada.

who dares, wins

ma ne na burzu rada ma ne LEPOGLAVA-REMETINEC TO SU ODREDIŠTA ZA TU BAGRU!

molim boga da neko pametan ujde u ptkm pa da vidimo cija majka crnu vunu prede

48% ljudi u Hž-u ima Osnovnu školu. Ajd se probaj u Sloveniji zaposliti sa tom naobrazbom. Možda uspiješ kao sezonac na branju hmelja. Velim možda!

who dares, wins

bob1391, 16.05.2010. u 07:26

O čemu ti pričaš?
kao i one koji su u redovima čekali da prodaju dionice INE Molu i ove sa 63-icama na
asku HT-a…
Živjela hrvatska pamet! Prvo elegantno uzmemo novce..a onda kukamo da smo porobljeni ili
prevareni. [thumbsup]
[/quote]

Ne pricam ni o tebi ni o tvojim dionicama. To sto ces ih ti mozda i prodati za tebe u datom momentu povoljno ne znaci da je to isto povoljno dugorocno gledano za drzavu i generacije koje ostaju. Obzirom da ocito ne vidis dalje od svojeg nosa ti ces biti zadovoljan kad u vlastitoj drzavi neces imati nicega vlastitog.

Nije bolest sve što boli

hlebinac, 16.05.2010. u 08:01

O čemu ti pričaš?
asku HT-a…
prevareni. [thumbsup]
[/quote]

daj febo, pa kaj ti stvarno misliš da je fer raspon cijene ht-a od 250 do 300 kn a ne 800 do 1000?
a o ini ne treba ni govoriti [rolleyes]

48% ljudi u Hž-u ima Osnovnu školu. Ajd se probaj u Sloveniji zaposliti sa tom naobrazbom. Možda uspiješ kao sezonac na branju hmelja. Velim možda!

A šta reci evo kod mene iz 10 kuća njih ode u policiju 4-ro svi sa srednjom školom jedva završenom onog na HŽ bar niko nevidi dok radi a policija ogledalo države

A šta reci evo kod mene iz 10 kuća njih ode u policiju 4-ro svi sa srednjom školom jedva završenom onog na HŽ bar niko nevidi dok radi a policija ogledalo države
[/quote]
To je posebna priča. Policija je postala socijalna služba. Ak se ne možeš nigdje zaposliti, a i ne radi ti se pretjerano ideš k njima. To je tak od Rankovića do danas. U mirovinu sa 40 na grbaču drugima.

who dares, wins

čitam ovu stranicu i ne mogu sam sebi vjerovati. Zar smo dosita postali taklo usrana nacija.

novac iz EBRD-a za kupnju dionica. Dionica čega? Pa ni sada nije problem u novcu. Problem je što poduzeća loše rade i što su i ovakve cijene napuhane jedno 30%. Nek se ispušu cijene pa ćete vidjeti da novca ima koliko vam drago.

48% SSS u HŽ? Pa čpvječe božji u cijeloj državi imaš jedva 7-8% VSS-a! Taman toliko da ih sve zaposliš u HŽ i više nigdje niti jednoga.

Porobljavanje kao rješenje poblema. Ej hrvatska mati, …

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

Koliko sam ja shvatila , EBRD će kupiti dionice banaka- npr. PBZ-a u nekom iznosu , koji će tada banka
plasirati na tržište tvrtkama…… EBRD isto mora zaraditi..ako ništa drugo na vrijednosti kupljenih dionica..Slično je i sa RBA..s time..da novac od kupnje udjela ima drugu..sličnu namjenu..
Banke će riješiti svoje odnose sa EBRD…na povoljan način…plasirani krediti namjeni su poboljšanju
likvidnosti..dobrih tvrtki ..i neće se dijeliti šakom i kapom..nešto slično HBOR-u.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

čitam ovu stranicu i ne mogu sam sebi vjerovati. Zar smo dosita postali taklo usrana nacija.

novac iz EBRD-a za kupnju dionica. Dionica čega? Pa ni sada nije problem u novcu. Problem je što poduzeća loše rade i što su i ovakve cijene napuhane jedno 30%. Nek se ispušu cijene pa ćete vidjeti da novca ima koliko vam drago.

48% SSS u HŽ? Pa čpvječe božji u cijeloj državi imaš jedva 7-8% VSS-a! Taman toliko da ih sve zaposliš u HŽ i više nigdje niti jednoga.

Porobljavanje kao rješenje poblema. Ej hrvatska mati, …

Nije sve precijenjeno.Većina dionica je jako podcijenjen, a naroćito one nelikvidne,koje nitko
ne prati.Većina takvih se trži na desetinu buka.
EBRD dolazi kupovati dionice na naše tržište ne da nam pomogne već da zaradi,jer smo prejeftini.
Naši investitori izlaze na strana tržišta.Oni koji su u Europi baš i ne profitiraju,a oni koji su ušli
u US$/dionice,obveznice,zlato/su slućajno ostvarili dobit zbog rasta US$.Ali to je već prošlost.
U svakom slućaju ova vijest da EBRD namjerava kupovati dionice na ZSE je izvrsna,naročito,za
investitore koji su uvijek u dionicama.
A kešpljušci se zaista trebaju zamisliti.Da li i dalje biti u kešu,na bidu ili tući po asku.I zato MMM
se ne treba nervirati,već naći vlastitu strategiju i ulaskom u dionice/hrvatske,bosanske,srpske,
crnogorske,makedonske uzeti skorup/.

New Report

Close