uskoro možemo zatvoriti burzu ako nastavi s ovolikom "likvidnošću"
nisi daleko od istine
I sto ako je covjek bio broker, zanimanje kao i svatko drugo.
Kada netko napucava crobex na 5,000 bez razloga onda je ok a kada pada na 2000 jer je drzava u komi onda je HANFA kriva.
Barem je investiranje na burzi samostalna odluka ako nista drugo.
P.S. Izgubio sam puno u zadnje 2 godine i ne cmoljim okolo.
Nije problem sto mirovinci ne kupuju sada da si smanje ulaz jer je pola firmi pred stecajem vec sto nisu nista poduzimali da pritisnu management firmi a mogli su i tu su krivi.
Citaj PODR, INGR i sve ostale firme gdje imaju preko 25% sa inv. fondovima.
INA očito neće niže, skuplja pajdo koliko se god ima za ponuditi ali sa nalozima od 30 komada, kada mu jednoga pojede stavlja drugoga i ne da nikome ispred sebe. [cool]
I sto ako je covjek bio broker, zanimanje kao i svatko drugo.
Kada netko napucava crobex na 5,000 bez razloga onda je ok a kada pada na 2000 jer je drzava u komi onda je HANFA kriva.
Barem je investiranje na burzi samostalna odluka ako nista drugo.
P.S. Izgubio sam puno u zadnje 2 godine i ne cmoljim okolo.
Nije problem sto mirovinci ne kupuju sada da si smanje ulaz jer je pola firmi pred stecajem vec sto nisu nista poduzimali da pritisnu management firmi a mogli su i tu su krivi.
Citaj PODR, INGR i sve ostale firme gdje imaju preko 25% sa inv. fondovima.
….tebi je OK jučerašnja zadnja minuta trgovanja…..očito da ne vidiš šumu od stabla…. [shocked] [shocked]
evo ljudi čovjek vam kaže otvoreno da je broker a ja vam već mjesecima trubim da
je ovaj forum samo igrokaz raznih brokeraja a vi vjerujete tu nekakvim likovima……
uzmite ovo samo za zabavu i ništ više……………
inače grobi izgleda jako loše danas, ko da bi mogo u ponor uletit…..
….oprosti pod kojim nickom trubiš da znam pročitat……. [lol] [lol] [lol]
[/quote]
Ma sitni gaf, nebitno. [lol] [lol] [lol]
može li mi netko objasniti kako je moguće obaviti transakciju 1 dionice Varteksa i 2 Đakovštine ukupne vrijednosti 60 kuna???
to se nemože objasnit
[/quote]
Eto to je cisti dokaz kako je nase TK strogo kontrolirano i kako nas "Veliki" svlace i oblace. Nitko normalan nebi prodao jednu tj.dvi dionice da bi podigao ili spustio vrijednost pojedine dionice.
Za mene je to cisto manipuliranje trzistem a pogotovo ako nema promjena u Top-10 i oni se tako zajebavaju.
OMF je Šuker ispraznio do zadnje lipe
Stalno pišem
Imam sve napismeno sve je usisao
Prije nekoliko mjeseci sam napisao da ću ozbiljnije početi ulaziti u dionice kad se počnu zazivati Hanfa, Uskok, Dorh, Betmen i ostali Marvelovi junaci.
Čini mi se da se taj trenutak bliži.
cekaj jos malo pa da vidis kako ce se zvat betmena u pomoc ,tek je pocelo
Boris Vujčić: Loši krediti počet će se smanjivati iduće godine
http://www.seebiz.eu/hr/banke/vujcic-losi-krediti-pocet-ce-se-smanjivati-iduce-godine,77813.html
Kako je istaknuo, bruto domaći proizvod (BDP) vjerojatno će rasti 0,3 posto u 2010. godini, nakon što je lani palo za 5,8 posto.
Vujčić je naveo i da je stopa adekvatnosti kapitala hrvatskih banaka krajem prošle godine iznosila 16 posto. Ove godine premašila je 20 posto, nakon što su usvojeni novi bankarski propisi, poznati pod nazivom Basel II.
"Ovo je solidna zaliha banaka ako dođe do daljnjeg pogoršanja kreditnog portfelja. Banke još ostvaruju dobit, a imaju i visoku stopu adekvatnosti kapitala, pa je zaliha poprilična", ocijenio je Vujčić.
"Situacijom je lako upravljati, s obzirom da su potrebe refinanciranja značajno manje ove godine, nego što su to bile u zahtjevnijoj 2009. Nema razloga za zabrinutost oko refinanciranja vanjskog duga u ovoj godini", ustvrdio je Vujčić.
Boris Vujčić: Loši krediti počet će se smanjivati iduće godine
http://www.seebiz.eu/hr/banke/vujcic-losi-krediti-pocet-ce-se-smanjivati-iduce-godine,77813.html
Kako je istaknuo, bruto domaći proizvod (BDP) vjerojatno će rasti 0,3 posto u 2010. godini, nakon što je lani palo za 5,8 posto.
Vujčić je naveo i da je stopa adekvatnosti kapitala hrvatskih banaka krajem prošle godine iznosila 16 posto. Ove godine premašila je 20 posto, nakon što su usvojeni novi bankarski propisi, poznati pod nazivom Basel II.
"Ovo je solidna zaliha banaka ako dođe do daljnjeg pogoršanja kreditnog portfelja. Banke još ostvaruju dobit, a imaju i visoku stopu adekvatnosti kapitala, pa je zaliha poprilična", ocijenio je Vujčić.
"Situacijom je lako upravljati, s obzirom da su potrebe refinanciranja značajno manje ove godine, nego što su to bile u zahtjevnijoj 2009. Nema razloga za zabrinutost oko refinanciranja vanjskog duga u ovoj godini", ustvrdio je Vujčić.
a kako stojimo za sljedeću godinu