udar po likvidnima pred kraj ,kako navode u tekstu – isproban način rada u 2008 i početkom 2009 godine, upravo na ovaj način i jesu srušili tržište -do 1300-1400 crobia.
ako je možemo nazvati burze.
Tu igru je dopustio Samodol o tom sam pisao dosta puta i redovno bio brisan i izbacivan sa foruma
Imam u posjedu 10-tak dopisa od Hanfe u kojim sam ih optuživao za sudjelovanje u pljački i dopuštanju kriminala al naravno ništa
Sam Samodol je u jednoj jedinoj emisiji Otvoreno rekao da OMF je protiv zakona povukao novac sa tržišta al da stvar bude još gora to je nastavljeno i nakon toga mislim povlačenje novca
Amediji imaju zabranu uopće pravit emisije o TK i tim temama a tako je lako sve činjenice iznjet van i sav lopovluk u nazad nešto više od 2 god
Sjetite se samo Lukovića i njegovu prodaju OMF i Dinkecu
@ conan o b
+ jos si zaboravio uz ovakve novinare i ovakve investitore sve je uzrok u upravama i nacinu vodjenja firmi.
Nema crobex gore dok uprave ne nauce pravila ponasanja.
Prva kotacija pola firmi nebi ni prismrdila na ozbiljnoj burzi u bilo koju kotaciju.
Da, to je također problem. Ali i uz sve to navedeno je crobex ipak bio na 5400 prije 3 godine. Svi su imali priliku iskrcat se, rijetki su to i učinili. Nova prilika je bila u ožujku 2009 kada su se mogli ukrcat na crobexu 1300, velika većina opet priliku nije iskoristila…. I sad im je kriva Hanfa [rolleyes]
imamo debeli prst i ovdje na djelu. a index je čudom u plusu [rolleyes]
@ conan o b
+ jos si zaboravio uz ovakve novinare i ovakve investitore sve je uzrok u upravama i nacinu vodjenja firmi.
Prva kotacija pola firmi nebi ni prismrdila na ozbiljnoj burzi u bilo koju kotaciju.
Da, to je također problem. Ali i uz sve to navedeno je crobex ipak bio na 5400 prije 3 godine. Svi su imali priliku iskrcat se, rijetki su to i učinili. Nova prilika je bila u ožujku 2009 kada su se mogli ukrcat na crobexu 1300, velika većina opet priliku nije iskoristila…. I sad im je kriva Hanfa [rolleyes]
[/quote]
Dok ima takvih kao ti koji brane Hanfu, neće nam biti dobro. Vjerojatno si ti jedan od njih….
Sta je razlog nasoj sreci pa da je Crobex trenutno u plusu [shocked]
Brutalno sam prodao stojadina, pa se ta brutalna lova ulila u ZSE, najednom poplava likvidnosti(brutalne)
@ conan o b
[/quote]
….što se tiče prilika u pravu si i tko je iskoristio pogodio je , ali što se tiče manipilacija na burzi naravno da je kriva HANF-a , pa više je nego očito šta se radi ovdje …dobro je netko primjetio pogledaj transakcije na likvidnim dionicama jučer u posljednjoj minuti trgovanja nisu ze Remetinec nego za nešto puno žešće i okrutnije….a HANF-a oformljena tek toliko da postoji i da se papirnato pokaže kako postoji kontrola trgovanja da bi mogli doći strani ulagači…..o čemu pričamo…. [lol] [lol] [lol]
Crobex RIP
ode brutalni kapital [bye]
omg!!
Ovako mrtvo nije bilo nikad
Polako…
Izgleda žalosno i beznadežno, ali nije sve tako crno.
Jako je mala vjerojatnost značajnijeg pada, stabilni smo uz manje oscilacije.
Tržište će krenuti gore prije ili kasnije, ako ga neće povući naši vrli FM, naći će se netko drugi.