gotovo da nije za vjerovat
Nevjerojatno, opet smo u minusu. Ovi se neće smiriti dok ne zatuku crobex na 1700 [angry]
posloije 14 h je preoker…ćekaju se slušbene vijesti o nezapolsenima i vladin program
onaj koji je ostao u kešu ako ima imalo znanja sad je vrijeme za ulaz
ake se danas nepopravi likvidnost onda mislim da morama ćekati kraj godine ,pa čak početak 2011
ake se danas nepopravi likvidnost onda mislim da morama ćekati kraj godine ,pa čak početak 2011
Ma nema tu likvidnosti, jedini tko još ima para su OMF-ovi, a oni moraju od debeloga otkupljivati državne obveznice. Ono što im ostane keša, to utuku na vanjske burze. Dosta pogledati da više ne brane ni HT, ADRS-P…. digli su ruke od ZSE do daljnjega.
Kad vani rastu, mi stojimo, kad oni padaju, i mi padamo.
Još kad idući tjedan ERNT potone 7-10% zbog ex div.day pa da vidiš gdje ćemo biti
Mislim kolega da se igrala igra al sad je kraj toj njihovoj igri.
Ovo što se radi na ZSE nema nikakvog smisla niti ima logike ulagat u tržište kapitala.
Jednostavo treba kupiti kad mislis da je "nisko" i čekat odabrane da dignu burzu
Dali je to mjesec ili godina ovosi sve o njima,a pračenje fundamenata pojedine firme to je stvar prošlosti [cry].
Objektiv: Borislav Škegro i Prka pokušali izvući 37 milijuna iz državne blagajne?
Autor/izvor: SEEbiz / Objektiv
ZAGREB – Borislav Škegro pokušao je krajem 2008. godine pod krinkom "izravnog pomaganja hrvatskom gospodarstvu" pričiniti štetu državnim financijama tešku oko 37 milijuna kuna, koje bi "otišle u džep njemu i njegovim partnerima iz Privredne banke Zagreb", piše novi politički dvotjednik Objektiv.
Škegri su propali svi poslovu u Hrvatskoj, a uloženu lovicu, DA NE IZGUBI, sve poslove prodao državi!!!!( po početnim cijenama )
znači ako je ulagao 100 jedinica, popušio je ili stavio u svoj đep 25 jedinica a OSTATAK prodao državi ( 75 jedinica ) za 100 jedinica!!!!
to je hrvatski sposobni lik koji bi vani debelo sjedio u Remetincu – radi pozitivnih hrvatskih zakona!!!