Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Umjesto da Toda kupi Merkator sad će ovi kupiti Merkur. Svaki mjesec novi obrat.

who dares, wins

Sutra opet minus
http://www.index.hr/vijesti/clanak/umro-je-seva–/489762.aspx

R.I.P.

zapeli smo u gadnom paradoksu.
kad svijet raste mi mirujemo, kad svijet pada mi tonemo josh brze.

Nemojmo prodavati pa nećemo tonuti!

[color=blue][/color]vizionar

http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/kustrak-najgore-je-vjerojatno-iza-nas,76798.html

Poplašili se da im se nedesi Grčka

Sreća da tako nije bilo zadnje dvije godine.

[tongue]

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

nije to nikakav paradoks. da nema prodaje ne bi tonuli. da se prodaja postavlja na više, sigurno bi rasli. ako do sada niste shvatili da ste upali u jamu koju ste sami iskopali i da ne može zaraditi jedan na račun njih 99, meni je jako žao. tko zna, kad bi se možda ženski rod uključio u ove igre na burzi, možda bi uskoro burza prestala biti kockarnica.

ivestitori režu pozicije da se izbjegne gubitak ,i da se kupi jeftinije kolega ,a ne da se ruši tržište.

mislim da velikoj većini ulagača nije u cilju svoj ulog pretvorit u dugoročnu investiciju ,i moliti se da dođu na nulu..

Kad se samo sjetim kad smo pali 20% zbog glupih napuhavanja oko svinjske gripe koja je na kraju
ispala malo opasnija od proljeva…
A ja tada neiskusni investitor prodo i ispušio dobar dio zarade …
Novinarsko doba drma svijetom ko kontrolira medije kontrolira
i ovce koje ih čitaju [thumbsup]

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

ivestitori režu pozicije da se izbjegne gubitak ,i da se kupi jeftinije kolega ,a ne da se ruši tržište.

mislim da velikoj većini ulagača nije u cilju svoj ulog pretvorit u dugoročnu investiciju ,i moliti se da dođu na nulu..
[/quote]
a zašto to misliš? daj mi reci koliko je investora moglo zaraditi na ovom bolesnom padu? burza ne bi trebala biti kockarnica. potpuno se slažem s Datom da mediji kontroliraju svijet.

evo neki odbijanac ali ide na guranac…..

New Report

Close