Kako ima osoba koje se javljaju taman u period kad je bitno…..
Uz to te osobe jako puno rade i nemaju vremena ali za dobrobit naroda iz HR se javljaju i po 10 puta dnevno.Iako u tom vremenu gube vrijeme i ogroman novac.To su ljudi.
Stvarno se pitam za koga to rade odnosno iz kojeg brokeraja…..
Uz to te osobe jako puno rade i nemaju vremena ali za dobrobit naroda iz HR se javljaju i po 10 puta dnevno.Iako u tom vremenu gube vrijeme i ogroman novac.To su ljudi.
I tebi se svidaju konspiracije?
A ako je tako sto pises onda je dosta tog trulo u HR.
Posto vidim da nema tu "normalne konverzacije" napustam Poslovni i navratit cu kroz par mjeseci …pa da vidimo sto se tu desava (sa crobexom).
Sretno svima…posto na burzi treba i sreca … ali nekad ne pomaze ni ona…samo stoploss pomaze!
nema stoploss na CROBEX-u
zašto stalno odlaziš?
piši i dalje
svi smo mi skloni omaložavati i biti omaložavani
i nitko se ne ljuti
malo budi hladniji
I tebi se svidaju konspiracije?
A ako je tako sto pises onda je dosta tog trulo u HR.
Posto vidim da nema tu "normalne konverzacije" napustam Poslovni i navratit cu kroz par mjeseci …pa da vidimo sto se tu desava (sa crobexom).
Sretno svima…posto na burzi treba i sreca … ali nekad ne pomaze ni ona…samo stoploss pomaze!
[/quote]
e pa gledajući po grčkoj i ta EU se ne razlikuje previše od naše truleži…..hhehehehe
( dobro su vas povukli a sad ih još i spašavajte ) EUUUUUUUUUUU……
Jučera sam se uhvatio slaganja pustih papira od SDA, transakcije od 2008, 2009.
Kako su me pojedine transakcije razgalile (recimo adris po 138 kn, pa ledo po 3500, ptkm 77kn) i mislim se kad će se to više ponoviti. A onda naletim na svoju prvu kupnju Tehnika 4200 kn i dam sam sebi trisku.
Niti na jedno pitanje oko mirovinskih fondova- otvorenih dioničkih fondova , ostalih tipova fondova-
te brokera / ajde eventualno – ovdje slijedi odgovor/ ……..SE NE DOBIVAJU NIKAKVI ODGOVORI NA
PITANJA OD OVIH KOLEGA PRISUTNIH NA FORUMU…. Što to znači ??? Tko je tu stalno
prisutan…?
Masa investitora je NESTALA….. otjerali ste ih , svojim prepucavanjima, zlonamjernih nagovaranjem, drskim lažima oko vrijednosti koječega na burzi…..
A hjeli bi se s njima igrati ko mačke sa miševima…. E, pa kolege …neće ići.
Sad se igrajte sami, nadmudrujte se jedni s drugima, kombinirajte si cijene i sami lijepo
ulažite svoj novac….. slučajno sam ostala na burzi- zbog velikog uloga . takodjer, slučajno imam namjeru sve to natrag vratiti prije ili poslije…još se prilike nisu posložile..
Pa do tog vremena….. imam pitanje: hoće li i sutra kiša na Jadranu? ………..
Niti na jedno pitanje oko mirovinskih fondova- otvorenih dioničkih fondova , ostalih tipova fondova-
te brokera / ajde eventualno – ovdje slijedi odgovor/ ……..SE NE DOBIVAJU NIKAKVI ODGOVORI NA
PITANJA OD OVIH KOLEGA PRISUTNIH NA FORUMU…. Što to znači ??? Tko je tu stalno
prisutan…?
Masa investitora je NESTALA….. otjerali ste ih , svojim prepucavanjima, zlonamjernih nagovaranjem, drskim lažima oko vrijednosti koječega na burzi…..
A hjeli bi se s njima igrati ko mačke sa miševima…. E, pa kolege …neće ići.
Sad se igrajte sami, nadmudrujte se jedni s drugima, kombinirajte si cijene i sami lijepo
ulažite svoj novac….. slučajno sam ostala na burzi- zbog velikog uloga . takodjer, slučajno imam namjeru sve to natrag vratiti prije ili poslije…još se prilike nisu posložile..
Pa do tog vremena….. imam pitanje: hoće li i sutra kiša na Jadranu? ………..
Tebi je kiša već duže vrijeme!
Koja dosada od trgovanja. Cajke vise trose na cipele nego svi mi skupa na dionice …
Mislim da bi ‘iljadu eura bilo dovoljno za izazvat euforiju.
ajme koje mrtvilo….ovih dana najvjerojatnije napustam crobi i sa ovo malo sto je ostalo kapitala….
prodacemo ovo malo sirotinje za cijenu tecajne razlike kaj nas suky zaduzil u amerike?
valjda je to dobro za nas!!!