neznam više što reči osim jad i bijeda……..sve upučuje da čemo i treči dan zaredom završiti u minusu……
J*** ga, Šuki isisao svu lovu. Kasice MIFova su prazne i nema se sa čime u shoping
ma nije on takav, to si mi svi samo umisljamo… [lol]
ajmo dizat i našu burzu ak već propadamo bolje propast s više dionica na računima, nego manje…kupnja
LJudi što kažete na izvještaje?Malo dobrih.Dobri su KODT,ATGR,ZVCV,zatim JNAF je vrlo solidan.Dvije vrhunske firme do sada HT i AUHR imaju podbačaj,a ostali nisu dobri.Sve u svemu nije bajno.Nadajmo se da će ovi koji još nisu dali izvještaje osvjetlati obraz i popraviti sumornu sliku.
ajmo ljudi krenite sa rasprodajom…….pa evo croman govori o velikom padu
a i delux prodaje pa sad samo čekajte geronima da vam da završni signal….hehehheheh
hehe zločesti brokerčići……..
LJudi što kažete na izvještaje?Malo dobrih.Dobri su KODT,ATGR,ZVCV,zatim JNAF je vrlo solidan.Dvije vrhunske firme do sada HT i AUHR imaju podbačaj,a ostali nisu dobri.Sve u svemu nije bajno.Nadajmo se da će ovi koji još nisu dali izvještaje osvjetlati obraz i popraviti sumornu sliku.
hehehheheehehehhee ljudi pa mi smo već debelo u 2Q, kakve veze ima 1Q sa trgovanjem….
ajmo ljudi krenite sa rasprodajom…….pa evo croman govori o velikom padu
a i delux prodaje pa sad samo čekajte geronima da vam da završni signal….hehehheheh
hehe zločesti brokerčići……..
neide im nista po bidu…pa vracaju neke "bivse gurue" iz naftalina (croman itd ..) heeheheheheheee
hehehheheehehehhee ljudi pa mi smo već debelo u 2Q, kakve veze ima 1Q sa trgovanjem….
[/quote]
koda se na ovoj burzi bitna izvješća
Na prodaji Adrisa guraju se dali paničari ili insideri?
Insideri su: po odvijanju transakcija vidi se da si pretaču iz x fonda na privatni račun ili obrnuto saznat ćemo uskoro [sealed]
Ma sve je tako logično, pogledajte DKVS i njihovo izvješće. Pa naravno da je u plusu! To je firma! [lol]