Dodatna analiza:
LKPC 31.12.09 1525
LKPC 29.04.10 1730
Rast cca 13,5%
KOEI 31.12.09 430
KOEI 29.04.10 503
Rast cca 17%
Pretpostavljam da je više LKPC u portfelju od KOEI, pa bi pod pretpostavkom buy and hold rast bio max 15%. Budući da je prinos blizu 30% očito je da je plavi u međuvremenu puno radio sa svojim dionicama tj. da je bio aktivan na kupnji i na prodaji i poduplao postotak prinosa.
Kako kolega za sebe tvrdi da nije tehničar, očito se radi o vjeri u svoje dionice i hrabroj kupnji kad cijena padne i prodaji dijela kad poraste i tako više puta.
Šta reći nego čestitke kolegi plavom.
[/quote]
DA trgovao sam
Ja imam analizu koju koristim, ali ne ovo što se pšiše po ovom forumu.
Nekoliko puta sam kupovao i prodavao i LKPC i KOEI, s time da sam LKPC malo prodavao, ali sam puno skupio ispod 1 600.
Moj stil je slijedeći, a malo vas tako radi.. kupuj kada pada, kada drugi misle da je smak svijeta, i da nema više sutra, prodaj po procijeni ali kada raste.
Većinom kupujem na bidu, a prodajem na asku..
lp
[/quote]
..genijalno …ak možete otkriti tajnu gospon , kakvim se kotačem koristite kod trgovanja, Gannovim ili od trokolice [smiley]
Dodatna analiza:
LKPC 31.12.09 1525
LKPC 29.04.10 1730
Rast cca 13,5%
KOEI 31.12.09 430
KOEI 29.04.10 503
Rast cca 17%
Pretpostavljam da je više LKPC u portfelju od KOEI, pa bi pod pretpostavkom buy and hold rast bio max 15%. Budući da je prinos blizu 30% očito je da je plavi u međuvremenu puno radio sa svojim dionicama tj. da je bio aktivan na kupnji i na prodaji i poduplao postotak prinosa.
Kako kolega za sebe tvrdi da nije tehničar, očito se radi o vjeri u svoje dionice i hrabroj kupnji kad cijena padne i prodaji dijela kad poraste i tako više puta.
Šta reći nego čestitke kolegi plavom.
[/quote]
DA trgovao sam
Ja imam analizu koju koristim, ali ne ovo što se pšiše po ovom forumu.
Nekoliko puta sam kupovao i prodavao i LKPC i KOEI, s time da sam LKPC malo prodavao, ali sam puno skupio ispod 1 600.
Moj stil je slijedeći, a malo vas tako radi.. kupuj kada pada, kada drugi misle da je smak svijeta, i da nema više sutra, prodaj po procijeni ali kada raste.
Većinom kupujem na bidu, a prodajem na asku..
lp
[/quote]
..genijalno …ak možete otkriti tajnu gospon , kakvim se kotačem koristite kod trgovanja, Gannovim ili od trokolice [smiley]
[/quote]
Taj Gann jel to neki Pištolj?
Gann je moj dobar susjed, ok?
Gann je moj dobar susjed, ok?
Znači dobar susjed taj Gann, nepravi nikakve nestašne zabavice, a??
kaj nije TISAK Vaš dobar susjed ?
dobro jutro svima ..uh šta nas danas zanimljiv dan čeka .. definitivno vrijedi ona carpe diem [smiley]
dobro jutro svima ..uh šta nas danas zanimljiv dan čeka .. definitivno vrijedi ona carpe diem [smiley]
…i tebi jutro kolega [thumbsup] možda nas sviju iznenadi ovaj dan….VRIJEME JE ZA UP [cool]
…i tebi jutro kolega [thumbsup] možda nas sviju iznenadi ovaj dan….VRIJEME JE ZA UP [cool]
[/quote]
Sve potpisujem kolege,kritična masa bullsa i cca 35 mil. kuna je ALL WE NEED,take care!
sta je ovo ljudi…kam cete dolje..pa kaj ne vidite zelenilo vani..
jebote pa i u grckoj burze rastu a oni proglasavaju bankrot!! ;p
Šuki je jučer uzeo reket od 100 mil i sad čeka iduće uplate u MIO i da uzme i to ,to je oko 700mil u mjesecu a šta mislite da su ti novci na TK tako dok Šuki reketari nema nama pomaka