Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Agram mi je proradio.

Koji još brokeri imaju izmjenu naloga?

Zrno do zrna pogača, burek do bureka pekara, pekara do pekare Mlinar.

Hvala,šuki [lol]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Zadovoljan sam i ja samo kažem da je juče nekaj zaštekalo minutu. Da li kod njih ili neka frka s internetom pojma nemam. Od kad ih imam( 2 godine) to se je desilo samo 2×. Prvi put je bila graška sa telekomom i to su mi objasnili i ispričali se. Da budem potpuno objektivan i bez ikakvog lažnog reklamiranja prezadovoljan sam i sa 1. Generacijom i sa Fimom jer svaka ima nešto što ona druga nema i ne bi ih mijenjao ne za šta. [thumbsup]

1 Generaciju više ne koristim jer nemaju opciju brze promjene naloga,inače je bila odlična,nikad problema.Jel se možda što u međuvremenu promjenilo-što se tiče promjene naloga,il moraš još uvijek za svaku promjenu naloga pisat novi ?
[/quote]
Ja to u opće ne radim pa pojma nemam. Svaki put kad nekaj brišem ispadne još gore [lol]
Jedine ozbiljnije greške ove godine su mi bile micanje s aska pod dnevnom psihozom rasta cijene. Svaki put je poslije bilo jeftinije za kupiti. Sad kad nešto isplaniram tako i napravim. Nama odustajanja. Neodlučnost je loša navika.

who dares, wins

Nema ništa proedaje na LKPC, šteta.
Upravo izašao podatak o prometu u luci za ožujak 2010.

Povećanje prometa od ni manje ni više – 74 %!

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Afere/Americki-SEC-Hrvatski-mediji-lazu?homesrclink=carousel

Nemogu vjerovati da naši mediji lažu
Ja mislim da oni normalno stalno pišu neistinu tj. onako kako ko naruči

Zadovoljan sam i ja samo kažem da je juče nekaj zaštekalo minutu. Da li kod njih ili neka frka s internetom pojma nemam. Od kad ih imam( 2 godine) to se je desilo samo 2×. Prvi put je bila graška sa telekomom i to su mi objasnili i ispričali se. Da budem potpuno objektivan i bez ikakvog lažnog reklamiranja prezadovoljan sam i sa 1. Generacijom i sa Fimom jer svaka ima nešto što ona druga nema i ne bi ih mijenjao ne za šta. [thumbsup]

1 Generaciju više ne koristim jer nemaju opciju brze promjene naloga,inače je bila odlična,nikad problema.Jel se možda što u međuvremenu promjenilo-što se tiče promjene naloga,il moraš još uvijek za svaku promjenu naloga pisat novi ?
[/quote]
Ja to u opće ne radim pa pojma nemam. Svaki put kad nekaj brišem ispadne još gore [lol]
Jedine ozbiljnije greške ove godine su mi bile micanje s aska pod dnevnom psihozom rasta cijene. Svaki put je poslije bilo jeftinije za kupiti. Sad kad nešto isplaniram tako i napravim. Nama odustajanja. Neodlučnost je loša navika.
[/quote]

Moraš nalog prvo otkazat a zatim ponovno zadat, nekad to zna biti nedostatak.

Najnepoštenija stvar u životu njegov je kraj. Mislim, život je težak. I oduzme ti dosta vremena. I što dobiješ na kraju? Smrt. To je, kao, neki bonus?! Uvjeren sam da je životni ciklus okrenut naopačke. Smrt bi trebala biti na početku. Potom slijedi život u staračkom domu iz kojeg te izbace jer si bio prezdrav. Onda počneš raditi tako što prikupiš mirovinu i već prvi dan na poslu dobiješ zlatni sat. Potom radiš četrdeset godina, dok ne postaneš dovoljno mlad za uživanje u mirovini. Piješ puno alkohola, ideš s tuluma na tulum i polako se pripremaš za srednju školu. Onda slijedi osnovna škola, postaješ klinac, igraš se i nemaš nikakvih odgovornosti u životu. Potom si malo dijete, pa beba, vraćaš se unutra i devet mjeseci lebdiš dok te grije najluksuznije centralno grijanje, kupka, a hrana stiže kroz cjevčicu. I kraj dočekaš jednim fantastičnim orgazmom!!! Amen.[color=blue][/color]

Je. Ali ako mi se nekaj ne dopada onda mi se ne dopada cijeli nalog a ne samo pola. Ovako ga brzinski povučem i treba mi manje od minute da ga ponovno napišem. Meni minuta ne znači ništa jer si većinu naloga pišem na veče kad Burza ne radi a i inspiracija mi je veća. Pokušavam pogoditi vrh vala, a tu moraš biti prvi jer kratko traje. Pogledam si prosječnu dan prije i onda pretpostavim sutrašnju oscilaciju pa šta bude bude. Tako i tako mi je bolje prodaju kupnju razvući na par dana u nizu jer je i naša Burza takva. Bljesne jedan dan pa opet par dan ništa. U ovim stampedima više u opće ne sudjelujem. Nervoza ni za šta. Kod kupnje imaš bar dva lažna dna. Kad to prođe tek ti se onda ukaže pravo. Ovo mi je već 100× dokazano. Strpljenje je zakon pa mi je po nekad najbolje u opće ne gledati. Ostavim i odem pa nek si neko drugi razmišlja. Važno mi je samo pogoditi da li je dan crven ili zelen.

who dares, wins

jel ovo moguće?nemoš priko 2200 Crobija nikako [undecid]

lp

Kad nema prodaje, onda se mora čistiti po asku dosta visoko, makar je Crobex u solidnom minusu.
LKPC + 4,42 %, Crobex – 0,79 %

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

lp

Kad nema prodaje, onda se mora čistiti po asku dosta visoko, makar je Crobex u solidnom minusu.

lp
[/quote]
A LKRI tek. Kinezi?

who dares, wins

SEEbiz iz dobro obaviještenih izvora doznaje kako je EBRD spreman podići ponudu za preuzimanje četvrtine udjela u Hrvatskoj poštanskoj banci.

http://www.seebiz.eu/hr/banke/ebrd-podici-cemo-ponudu-za-hpb!,75771.html

lp

lp
[/quote]
A LKRI tek. Kinezi?
[/quote]

Sumnjam.
Da će država dati najveću luku, u 3. po redu veličini gradu u HR.. hm…
Ali tamo neka luka, u malom gradiću, zvanom Ploče… to mi već zvuči realnije..

Možda sam ja tu malo subjektivan, ipak posjedujem dionice LKPC.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close