Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

1. Generacija juče ni je radila minutu, dvije,a Fima radi stalno. Jest da je štogod skuplja ali im je monitor za trejdanje najbolji. Nalog koji napišem na 1. Generaciji prije vidim na Fimi nego na njima. Razlika je bar 30 sek ako to kome šta znači. Ja ne volim tu igru najbržeg prsta pa mi to ne znači puno.

who dares, wins

Čudi mi ovako malo komentara na ovu sramotu od Agrama. Izgleda da samo nas par sa foruma trguje preko njih. Imao sam dojam da su oni treći po zastupljenosti na kompletnom tržištu.

znam kak je to..u udarno vrijeme ti mozes samo gledati kaj ti se dogadja a reagirat ne mozes..ma bacio bi ga kroz prozor ;p..
iskreno ti agramovci se tolko reklamiraju a evo vi ste ociti primjer da ih treba zaobilaziti u velikom luku..
ja osobno nisam na puno boljem od vas jer koristim investor al zadnjih dana se na srecu ne mogu pozaliti…sve funkcioniralo…

lp

Čudi mi ovako malo komentara na ovu sramotu od Agrama. Izgleda da samo nas par sa foruma trguje preko njih. Imao sam dojam da su oni treći po zastupljenosti na kompletnom tržištu.

Ma šta ćeš komentirat,totalno neprofesionalno,upravo zadajem nalog za prebacivanje preostalog novca sa agrama u drugu brokersku kuću,sramota.

Katastrofa jednom riječju danas je moj zadnji dan u AGRAMU, zbogom dečki.

Može li netko tko je na HITI potvrditi da li uredno rade zadnja 2 dana na otvaranju?

Ne znam kako je kolega Verdi imao problema sa Prvom generacijom d.o.o., ali ja nisam primjetio nikakve probleme, i mogu reći da sam za sada zadovoljan sa njima.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Kinezi zainteresirani za Luku Rijeka….

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/luka-rijeka-kinezi-nude-10-milijardi-eura-za-poslove-u-hrvatskoj,75727.html

nebi bilo loše počet gradit dobar odnos sa budućom glavnom svjetskom silom

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

pa trgujte preko RASTa ili nekog drugog,ima ionako previše brokeraja.

obožavam strvine-posebno ovce

Ovo je stvarno sramota. Ne znam kako očekuju da ljudi preko njih trguju na stranim burzama kad dva dana za redom ne mogu davat naloge točno na otvaranju, a neki dan se nije moglo ni na zatvaranju. Izgleda da je krajnje vrijeme za otići drugima…..

edit: S obzirom na ovu situaciju s IGH, sve mi to prilično smrdi, a to bi bilo još gore….

zaba je brza i pouzdana, finesa nešto sporija ali pouzdana.

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Zadovoljan sam i ja samo kažem da je juče nekaj zaštekalo minutu. Da li kod njih ili neka frka s internetom pojma nemam. Od kad ih imam( 2 godine) to se je desilo samo 2×. Prvi put je bila graška sa telekomom i to su mi objasnili i ispričali se. Da budem potpuno objektivan i bez ikakvog lažnog reklamiranja prezadovoljan sam i sa 1. Generacijom i sa Fimom jer svaka ima nešto što ona druga nema i ne bi ih mijenjao ne za šta. [thumbsup]

who dares, wins

Trgujem preko Intercapitala, trading platforma uvijek radi – nikad nije bilo problema sa zadavanjem naloga

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Zadovoljan sam i ja samo kažem da je juče nekaj zaštekalo minutu. Da li kod njih ili neka frka s internetom pojma nemam. Od kad ih imam( 2 godine) to se je desilo samo 2×. Prvi put je bila graška sa telekomom i to su mi objasnili i ispričali se. Da budem potpuno objektivan i bez ikakvog lažnog reklamiranja prezadovoljan sam i sa 1. Generacijom i sa Fimom jer svaka ima nešto što ona druga nema i ne bi ih mijenjao ne za šta. [thumbsup]

1 Generaciju više ne koristim jer nemaju opciju brze promjene naloga,inače je bila odlična,nikad problema.Jel se možda što u međuvremenu promjenilo-što se tiče promjene naloga,il moraš još uvijek za svaku promjenu naloga pisat novi ?

New Report

Close