Agram opet šteka…..sad svi koji trgujemo preko njega ne možemo ni kupiti ni prodati IGH…..koja smijurija od burze……
a kad sam govorio da se ne reklamira [sad]
KRAH STOLJEĆA
Raspad konzorcija jer IGH više nije s Konstruktorom
Na djelu je bilo očito zavaravanje javnosti i potencijalnih kupaca dionica Tehnike i IGH koji mjesec i pol dana nisu bili obaviješteni da se Konzorcij raspao, što ima utjecaj na cijenu na burzi. Tehnika i IGH su trebali obavijestiti burzu da su izašli iz Konzorcija jer je riječ o materijalnoj činjenici koja utječe na vrijednost dionice. Nakon ove objave na potezu je HANFA, koja bi trebala procijeniti jesu li ove tvrtke prekršile pravila igre.
Potpisujem!
da živimo u pravnoj državi HANFA bi lijepo poništila sve današnje transakcije sa dionicama IGH i Tehnike i kaznila odgovorne za nedostavljanje bitnih informacija burzi…ovako ako sutra dionice potonu i više nego su u ovom kladioničarskom danu narasle opet će na gubitku uglavnom biti mali naivni dioničari …još kad zblesiraju vezu sa online trgovanjem većine brokerskih kuća pušing je neminovan
ps. ne posjedujem niti sam ikada posjedovao dionice IGH i Tehnike
toliki pravnici na čelu države a ovo se događa bez sankcioniranja i ne vidi se kraja ali šta ćeš, bivši predsjednik je još podupirao rušenje nekih dionica, Josipović misli na druge stvari kao npr. da se ispričava… , kosorici smeta guza na reklami a HANFA, bolje da ne kažem… [angry]
toliki pravnici na čelu države a ovo se događa bez sankcioniranja i ne vidi se kraja ali šta ćeš, bivši predsjednik je još podupirao rušenje nekih dionica, Josipović misli na druge stvari kao npr. da se ispričava… , kosorici smeta guza na reklami a HANFA, bolje da ne kažem… [angry]
[/quote]
Da sam ja pravnik u ovoj (lijepoj) pravnoj našoj, sramio bi se, zatajo bi da sam pravnik.
Hanfa nije poništila tako očite manipulacije na burzi – da je to strašno…a kamoli da će se baviti
jučerašnjom trgovinom IGH… isto tako Hanfa uopće nema pojma kako stati na kraj novinarskim
napisima oko burze- jer Samodola uvijek nadmudre prepredeni novinari- koji se uvijek lijepo
operu- izvorima sa svih strana – a tim izvorima Samodol izvan naše zemlje – ne može baš ništa!!!
Kad sam predlagala provjere i suglasnosti na sve članke u svezi objave vijesti članica Burze gdje
je svaka vijest direktno vezana uz FINANCIJE – pa i nastalu dobit i štetu!…. onda su se valjda
pametnjakovići zlurado valjali od smijeha u Hanfi…
Kolege , Vi nemate blagog pojma kako su zlobni i do temelja zlonamjerni u Hanfi…..
Njima je to zabava…………. ovo piskaranje na forumu….
p.s.
Sve ovdje napisano protiv Hanfe, je moj osobni stav- temeljen na mom osobnom lošem iskustvu
u kontaktu sa Hanfom…
da živimo u pravnoj državi HANFA bi lijepo poništila sve današnje transakcije sa dionicama IGH i Tehnike i kaznila odgovorne za nedostavljanje bitnih informacija burzi…ovako ako sutra dionice potonu i više nego su u ovom kladioničarskom danu narasle opet će na gubitku uglavnom biti mali naivni dioničari …još kad zblesiraju vezu sa online trgovanjem većine brokerskih kuća pušing je neminovan
ne posjedujete..ali biste ih rado kupili ali vam je puno,,pa stalno pisete katastroficno a zapravo ste svjesni cinjenice;
– IGH je nezaobilazni cimbenik ovog konzorcija i bez njega nema gradnje, a obnova Ugovora je samo tehnicko pitanje vremena kada pozele.
– IGh je i bez ovog posla apsolutno opravdan i fundamentalno podcijenjen( 0,9–a u svijetu takve firme 4,2)
– radi se o najpotentnijoj firmi na ZSE a posao u CG me samo posredno interesira jer ja sam ovdje dugorocno ,najmanje 2 godine a mozda i 3.
Vi koji zelite na spekulacijama rusiti i dizati cijene..nadam se da vam nece uspijeti.
lp
Ovo je stvarno sramota. Ne znam kako očekuju da ljudi preko njih trguju na stranim burzama kad dva dana za redom ne mogu davat naloge točno na otvaranju, a neki dan se nije moglo ni na zatvaranju. Izgleda da je krajnje vrijeme za otići drugima…..
edit: S obzirom na ovu situaciju s IGH, sve mi to prilično smrdi, a to bi bilo još gore….
NISI JEDINI 🙂