IGH i Tehnika: Nismo u konzorciju za Bar-Boljare
ZAGREB – IGH i Tehnika očitovali su se na zahtjev Zagrebačke burze na medijske napise o eventualnom daljnjem sudjelovanju u pregovorima s Vladom Crne Gore o izgradnji autoceste Bar-Boljare.
http://seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/igh-i-tehnika-nismo-u-konzorciju-za-bar-boljare,75642.html
koliko ih je samo nasjelo danas … ljudi nikako da se opamete …
Misliš da je netko nasjeo što je kupio IGH po 2800 kn? Šta je tek s onima što su kupovali po 15000?
Nisu U KONZORCIJU..što nikako ne znači da se neće pojaviti u drugom smislu na ponovljenom
natječaju…..ako ga bude… vidite da Konstruktor i IGH svaki mašu sa svojim jamstvima…ko-
da ne velim s čime….
Antiša
kratko DA , mislim da je bilo pametnije uložiti u ATPL po cijeni od 1020 kn i sa puno boljom perspektivom i to u kratkom roku…ovo sa IGH i Tehnikom je čisto špekuliranje potaknuto medijima, služi da se neki iskrcaju preko naivnih malih ulagača…
uostalom nećemo dugo čekati da vidimo jesam li u pravu … prognoziram vraćanje cijene IGH a rast ATPL …
ZAGREB – IGH i Tehnika očitovali su se na zahtjev Zagrebačke burze na medijske napise o eventualnom daljnjem sudjelovanju u pregovorima s Vladom Crne Gore o izgradnji autoceste Bar-Boljare.
http://seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/igh-i-tehnika-nismo-u-konzorciju-za-bar-boljare,75642.html
Uvjek je pohlepa jaća od razuma.
Antiša
kratko DA , mislim da je bilo pametnije uložiti u ATPL po cijeni od 1020 kn i sa puno boljom perspektivom i to u kratkom roku…ovo sa IGH i Tehnikom je čisto špekuliranje potaknuto medijima, služi da se neki iskrcaju preko naivnih malih ulagača…
uostalom nećemo dugo čekati da vidimo jesam li u pravu … prognoziram vraćanje cijene IGH a rast ATPL …
Nemam IGH samo što mi se gade te medijske špekulacije i velika volitabilnost, ali IGH je fundamentalno podcijenjen, dok se za ATPL to nebi moglo reći.
Što se tiče perspektive nema baš previše razlike, čak mi IGH djeluje bolje dugoročno, dok je ATPL možda bolja kratkoročno.
Sad je samo pitanje koji je rok ulaganja.
Kakvo je stanje trenutno najbolje je dugoročno na dva dana,a kratkoročno jedan dan! [rolleyes]
ma samo neka ovaj crobex puste malo s lanca pa če mi mi sa kratkoročnom zaradom biti dugoročno zadovoljni…… [lol] [lol] [lol] [lol]
Uvjek je pohlepa jaća od razuma.
[/quote]
Vi ste kolege isto to govorili kada je pao sa 3250 na 2300( ne tako davno), no vama je i tada bilo malo jer ste cekali i prognozirali na 1800. Ali igh IDE PREMA 5000 I to nezadrzivo…unatoc vasem jadu i ocaju.
ovaj igrokaz sa pucanjem konzorcija je privremen da se lukavi Radic osigura od moguceg rizika placanja privatnih tuzbi za sirenje dezinformacija a koje imaju bitnog uticaja na investitore.
Sve ovo ide dobro i kako treba a konzorcij se formira potpisom pera na prethodni ugovor kod javnog biljeznika….ovaj put nece dozvoliti rizik…a onaj tko to nevidi, udri po drugim dionicama.
zar mislite da je ovih 8 milja slucajno,.nemate muda nego li samo jal i zavist, amen!
Kakvo je stanje trenutno najbolje je dugoročno na dva dana,a kratkoročno jedan dan! [rolleyes]
Trenutačno je najbolja situacija za ulaganje u posljednje tri godine, prilika kakva se rijetko pruža.
ne bih želio da me krivo shvatite… nitko sretniji od mene da i građevinari i brodari i svi ostali potegnu i dignu crobex na 3000… ja sam 100% u dionicama i meni rast odgovara
smeta me jedino to zavlačenje ljudi kroz razno razne medije, te jesmo te nismo pa mogli bi pa hoćemo pa nećemo…podigne se prašina i dok se sve slegne mali ostanu praznih džepova…i ne bih se uopće trznuo da u igri nisu uvijek isti ljudi… ovaj Žderić je i na sudu već završio zbog krivotvorenja dokumenata i takvom čovjeku ne vjerujem ništa, čudan je taj profil ljudi u građevini …
index.hr Objavljeno prije 20 minuta
IGH i Tehnika neće graditi autocestu u Crnoj Gori, ali Konstruktor bi mogao biti podizvođač
ne bih želio da me krivo shvatite… nitko sretniji od mene da i građevinari i brodari i svi ostali potegnu i dignu crobex na 3000… ja sam 100% u dionicama i meni rast odgovara
smeta me jedino to zavlačenje ljudi kroz razno razne medije, te jesmo te nismo pa mogli bi pa hoćemo pa nećemo…podigne se prašina i dok se sve slegne mali ostanu praznih džepova…i ne bih se uopće trznuo da u igri nisu uvijek isti ljudi… ovaj Žderić je i na sudu već završio zbog krivotvorenja dokumenata i takvom čovjeku ne vjerujem ništa, čudan je taj profil ljudi u građevini …
Ovo s medijima je stvarno pretjerano ma o kojoj god se dionici radilo ali situacija je takva da su ljudi isprepadani i neupućeni pa ne vide da je prilika za uložiti u nešto i drže se banke i kamate ko pijan plota. Da još fondovi ni su pumpali HT velika većina bakica više nikad u ovom životu ne bi uložila lovu na Burzu. Pretjerali su sa šišanjem i sad trava sporo raste pa se mora tintom zalijevati.
Pitaj bilo koga ne upućenog o Burzi i on će ti odmah reći da je to veliki pušinga, a sami znamo da se je u zadnjih godinu dana dalo i zaraditi. Loša percepcija…