Sigurno je to razlog korekcije. Hahaha! Sve smijesnija i smijesnija su mi ta objasnjenja na seebizu u posljednje vrijeme. Da ne pricam o njihovim analizama trzista.
Da ali uzmi u obzir da je HT u minusu 3,32% i ERNT u minusu 3% sve u svemu nije tako ni lose !!!!!!
[/quote]
Imam osjecaj da ova danasnja rasprodaja (namjerno spustanje ) HT moze vec sutra rezultirati sa umjerenom stabilizacijom cijene pa cak i lagani povratak prema gore sta bi sa sobom povuklo i ostale dionice koje nebi znacajnije pozitivno utjecale na tok trgovanja.
Jedino ako nas sutrasnji futuresi zakoce tj. jutro krenu sa minusom. [cool]
Da ali uzmi u obzir da je HT u minusu 3,32% i ERNT u minusu 3% sve u svemu nije tako ni lose !!!!!!
[/quote]
Imam osjecaj da ova danasnja rasprodaja (namjerno spustanje ) HT moze vec sutra rezultirati sa umjerenom stabilizacijom cijene pa cak i lagani povratak prema gore sta bi sa sobom povuklo i ostale dionice koje nebi znacajnije pozitivno utjecale na tok trgovanja.
Jedino ako nas sutrasnji futuresi zakoce tj. jutro krenu sa minusom. [cool]
[/quote]
ma sutra smo u plusu po 2 ili3 % po dionici i slijedeći tjedan kreće relly UP,a ove drukere pustite na miru
svake godine prije miljunske isplate dividende ht rusenje trzista.Uvijek isti scenarij trziste ide dole jos 10-15 % i onda letimo gore do 20.06.2010 max .mnogi to ne zele prihvatit ,a to mnogi vide zato i padamo.
jucer i prekjucer sam prodao skoro sve 20 % dionice ( ostao samo dlkv-r-a i jdpl-r-a ) novci 80% .
žene su definitivno in, pogotovo na pozicijama
http://www.seebiz.eu/hr/karijere/ivana-gazic-od-1.-svibnja-na-celu-zagrebacke-burze,75239.html
Automatizirani nalog opet na prvom mjestu kupnje LKPC, na 1679,11.
25 komada po starom dobrom običaju.
lp
lp
Ako nekoga zanima, otvoren je do 1 700, upravo isprobao. Dakle letvica je podignuta.
Ako netko stavi bid na 1 700, on će također na 1 700, ali će biti drugi u redosljedu..
lp
lp
Ako nekoga zanima, otvoren je do 1 700, upravo isprobao. Dakle letvica je podignuta.
Ako netko stavi bid na 1 700, on će također na 1 700, ali će biti drugi u redosljedu..
lp
[/quote]
Sad je netko stavio na kupnju LKPC 55 komada na 1 700 ( pa brzo maknuo – provokator ), pa je ovaj automatizirani sa 25 bio na njemu.
Hebiga… nema prodaje, šta ćemo sada?
lp
[rolleyes]
Ovim našim linijašima neodgovara zelenilo i to tamno vani pa sve se trude da neke dionice nebi izmakle kontroli
samo ručnu vucite al nećete dokle hoćete