Nema spasa samo onome tko se naučio živjeti na tuđoj grbači. Nama koji živimo od vlastite pameti i rada će uvijek biti dobro.
jebeš ti ovu burzu…..neču više ovo ni gledati….treba neko vrijeme odmoriti i uključiti se ponovo kada "vrijeme bude bolje", a do tada nek se pacaju……čista baruština bez para…..
lagana priprema i rušenje tržišta -da na vrijeme pripreme bid ,koji će trebati u 10 mjesecu kada krenu rasprodaje udjela državnih tvrtki.
ništa neočekivano.
[/quote]
Hahahaha pa vi ste kolega malo smiješni, jel još čekate da pojeftini 40% da bi kupili, evo LKPC vam je pojeftinila a vidim i LKRI.
lijepa reakcija tržišta na Jacine mjere za spas gospodarstva,bit će dobro ako sutra ne bude negativnih blokada [bye]
Pa neće se ta navodna rasprodaja dogoditi na burzi?!
Ma najbolje.
Sve polako ide prema onome kako sam pisao prije dva mjeseca.
Biti će tu poželjnih udavača, kako za domaće, tako i za strane investitore.
lp
lagana priprema i rušenje tržišta -da na vrijeme pripreme bid ,koji će trebati u 10 mjesecu kada krenu rasprodaje udjela državnih tvrtki.
ništa neočekivano.
[/quote]
Hahahaha pa vi ste kolega malo smiješni, jel još čekate da pojeftini 40% da bi kupili, evo LKPC vam je pojeftinila a vidim i LKRI.
[/quote]
i još nešto, pa u kakvu mi jebenu korekciju danas idemo?……..3 dana smo rasli a samo danas pali više od tog rasta……pa kakvi padovi nama trebaju, pa nisu nam firme propale,(pri tome ne mislim na one HDZ-ove,tima polako odzvanja)……
Kol.hugh, ne zamaraj se, danas je loša biometereološka a i vani laganini korigiraju.
Kol.hugh, ne zamaraj se, danas je loša biometereološka a i vani laganini korigiraju.
ma sve ok, samo što se mi baš i ne korigiramo laganini…… [cool]
Ma najbolje.
Sve polako ide prema onome kako sam pisao prije dva mjeseca.
Biti će tu poželjnih udavača, kako za domaće, tako i za strane investitore.
lp
[/quote]
Pozdrav
Mene zanima sto mislite kolega Plavi na koji ce se nacin vrsiti (ras)prodaja drzavnih udjela u pojedinim tvrtkama. Naime, neovisno sto je CROBEX ovih dana dosegnuo 2200 (a danas je solidno zaronio) smatram da na TK ipak prevladava pesimizam i stagnacija. Tako da ce investitori ipak biti oprezniji. Dok primjerice, tvrtke (iliti dionice) koje imaju potencijal (recimo KOEI, PTKM) imaju vise od 50% u drzvanom vlasnistvu i sumnjam da ce drzava svoj udio u nekom kracem periodu ici eliminirati (iako kod nas nikad se ne zna).
S druge strane, zanima me sto opcenito forumaska javnost misli o dionicama odnosno tvrtkama u kojima drzava ima svoj udio i kojeg planira prodati, koji bi mogle biti u fokusu. Osobno mi se izbor ne svidja previse, puno je nelikvidnih dionica i sa sumnjivim poslovanjem. No, cini mi se da bi moglo biti dobrih pikova, ali…
ništa neočekivano.
Na temelju cega to mislite kolega Lakoste?
ništa neočekivano.
[/quote]
[/quote]
hahaha- kolega nevidim razloga da uopće komentiram vaše postove , ali ako baš navaljujete , biti ću kolegijalan, iznjeo sam svoje razmišljanje ,ako se ne slažete sa njime to je vaša stvar, što se tiče kupovine navedenih luka u trenutnom cijenovnom razredu ,ne hvala ,samo akumulirajte i želim vam dobar profit.