Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tko podjeli ove jedinice oca mu očinskog?
Samo da mu poručim da sam na rekordnim razinama ove godine.
Možda mu je sad malo lakše oko srca [lol]

who dares, wins

Ne vjerujem, da je tako već bi bile pozitivne blokade na više dionica, a tek ne vjerujem da mali ulagači kupuju građevince, na burzi više ne trži svatko, mnogi su izgubili i otišli za sva vremena

Treba puno više novaca da bi se dogodile pozitivne blokade, a kako i sam kažeš nema više ni toliko ljudi ni kapitala na ZSE kao nekada.
Eto HT-a je prodano više od 30-ak mil. od D dana, dio novca sad ide nazad u ZSE (ne tvrdim da je to od malih ili velikih). Ništa drugo značajnije se nije dogodilo mjesecima da bi trgovina živnula baš poslije dividende HT-a koji se jedini ozbiljnije trgovao zadnjih tjedana.
Zato mislim da je ovo kratkog daha iako bi mi bilo drago da griješim i da krećemo putem ekipe vani prema oporavku samo iskreno neznam na osnovu kojih privrednih pokazatelja.

danas vjerojatno misli većina da je dan za prodaju…….99% da bi se mogli
iznenadit……….

treba se čuvat nikole tesle danas, oprez.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

bas kalkuliram jacin program prodaje djpnica pošto ona to misli rešavat
npr;ZVZD-R-A
17.028x 4.061 kuna (zadnja tržena cijena) =69 150 708
nije da tody nema 70 milja ali po kojim uvjetima će nam jaca to prodavatat, ko da više ili ko bliže kopanju?
hoće li prodavat i petrokemiju? podravku neda frile to znamo….

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

možda se dogodi zanimljiva godina

http://www.seebiz.eu/hr/burze/peric-do-kraja-godine-i-ipo-za-neku-od-drzavnih-kompanija,75026.html

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/vojna-industrija/atlantic-i-podravka-u-ratu-oko-opremanja-vojnika-hv-a-u-afganistanu-i-golanskoj-visoravni,75031.html

Vidi se da se bliže izbori.Treba oživit tržište kapitala,naravno!

Kolega Verdi,
zahvaljujem na podacima.
Vi ste svakako jedan od najboljih forumaša.

Pozz i sretno.

:)))

Kolega Verdi,
zahvaljujem na podacima.
Vi ste svakako jedan od najboljih forumaša.

Pozz i sretno.

:)))

Podrzavam 100%,samo mi nije jasno zakaj to moderatori ne vide…
dosta truda za nas koji smo dobili sve na tanjuru..
sve najbolje u daljnjem radu kolega Verdi…salut… [thumbsup]

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

evo samo dio gdje je sve fond za privatizaciju, barem one u kojima je u top 10, izbacit ove gdje ima preko 25% i ima opet dosta salate
Vaš link

hm, ne vidi se sve ako nisi reg.

evo ovako
Vaš link
[/quote]

mislim da kolega verdi kasni nekih 12 sati, od kad je ovo isto već objavljeno od strane drugog kolege sa ovog foruma, i to na istoj temi.

Mislim, vlada neka euforija i troši li se troši na šarene bombone.
Šta sam ja nešto propustio?
Šta je Hrvatska izašla iz krize?
Koliko znam nakon 1 i 2 mjeseca šta je kao zabilježila rast industrijske proizvodnje (istina leži u tome što je prošle godine bila nestašica plina) u 3 mjesecu je opet pad.
Da pad, dragi moji.
A vi i dalje kupujte šarene bombone i prodajte obiteljsko srebro.

New Report

Close