Tko podjeli ove jedinice oca mu očinskog?
Samo da mu poručim da sam na rekordnim razinama ove godine.
Možda mu je sad malo lakše oko srca [lol]
Ne vjerujem, da je tako već bi bile pozitivne blokade na više dionica, a tek ne vjerujem da mali ulagači kupuju građevince, na burzi više ne trži svatko, mnogi su izgubili i otišli za sva vremena
Treba puno više novaca da bi se dogodile pozitivne blokade, a kako i sam kažeš nema više ni toliko ljudi ni kapitala na ZSE kao nekada.
Eto HT-a je prodano više od 30-ak mil. od D dana, dio novca sad ide nazad u ZSE (ne tvrdim da je to od malih ili velikih). Ništa drugo značajnije se nije dogodilo mjesecima da bi trgovina živnula baš poslije dividende HT-a koji se jedini ozbiljnije trgovao zadnjih tjedana.
Zato mislim da je ovo kratkog daha iako bi mi bilo drago da griješim i da krećemo putem ekipe vani prema oporavku samo iskreno neznam na osnovu kojih privrednih pokazatelja.
treba se čuvat nikole tesle danas, oprez.
bas kalkuliram jacin program prodaje djpnica pošto ona to misli rešavat
npr;ZVZD-R-A
17.028x 4.061 kuna (zadnja tržena cijena) =69 150 708
nije da tody nema 70 milja ali po kojim uvjetima će nam jaca to prodavatat, ko da više ili ko bliže kopanju?
hoće li prodavat i petrokemiju? podravku neda frile to znamo….
možda se dogodi zanimljiva godina
http://www.seebiz.eu/hr/burze/peric-do-kraja-godine-i-ipo-za-neku-od-drzavnih-kompanija,75026.html
Kolega Verdi,
zahvaljujem na podacima.
Vi ste svakako jedan od najboljih forumaša.
Pozz i sretno.
:)))
Kolega Verdi,
zahvaljujem na podacima.
Vi ste svakako jedan od najboljih forumaša.
Pozz i sretno.
:)))
Podrzavam 100%,samo mi nije jasno zakaj to moderatori ne vide…
dosta truda za nas koji smo dobili sve na tanjuru..
sve najbolje u daljnjem radu kolega Verdi…salut… [thumbsup]
hm, ne vidi se sve ako nisi reg.
evo ovako
Vaš link
[/quote]
mislim da kolega verdi kasni nekih 12 sati, od kad je ovo isto već objavljeno od strane drugog kolege sa ovog foruma, i to na istoj temi.
Mislim, vlada neka euforija i troši li se troši na šarene bombone.
Šta sam ja nešto propustio?
Šta je Hrvatska izašla iz krize?
Koliko znam nakon 1 i 2 mjeseca šta je kao zabilježila rast industrijske proizvodnje (istina leži u tome što je prošle godine bila nestašica plina) u 3 mjesecu je opet pad.
Da pad, dragi moji.
A vi i dalje kupujte šarene bombone i prodajte obiteljsko srebro.